Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(melynake28 @ 2014 10 10, 10:17)
Mergaites kas turit MK selma rankines ar patenkintos?ar nera large labai mazos? g.gif Ir kur kazin gaut selma rankine gera kaina? biggrin.gif

As praita savaite gavau MK selma, navy spalvos tai wub.gif
ji tikrai nera maza
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2014 10 10, 10:39)
Tai va man ji irgi tokia moteriškesnė,bet kur gaut hamiltona navy spalvos su sidabrine grandinėle ne auksine? g.gif

mano juoda su sidabrine, i darba labai tinkama wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida8 @ 2014 10 10, 13:23)
As praita savaite gavau MK selma, navy spalvos tai  wub.gif 
ji tikrai nera maza

Iš kur pirkot selma?
Atsakyti
QUOTE(zinadriu @ 2014 10 09, 21:00)
Nebedirba ji.
Man dabar Panoramoje geriausia, profilaktiką deda tobulai.

nu gal reiks surizikuot biggrin.gif

QUOTE(Lyn @ 2014 10 09, 21:03)
As panoramoje buvau pries geru pora metu, tai ne nebenoriu prisiminti to apsilankymo.. Bet gal situacija ar savininkai pasikeite...o nezinot, gal kur issikrauste is jaksto gatves batsiuvys?

man irgi rūpėtų, negi nieks Vilniuj daugiau batų neneša taisyt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 10 10, 12:55)
man irgi rūpėtų, negi nieks Vilniuj daugiau batų neneša taisyt? biggrin.gif

Aš tai atradus Pylimo g., kur Šeimos medicinos centras, tai ten kieme, kur parkas, Aliaus batų taisyklą-nerealiai gerai taiso vyrukus ir pagal mane, tai kainos normalios - man Frye batuose užtrauktą taip įsiuvo, kad nepasakytum, jog jo ten nebuvo prieš tai, o prairusią medžiagytę susiuvo taip, kad nė nėmatyt (sumokėjau apie 60 Lt už visa tai su pačiu užtrauktuku) ir pratempia gerai jisai batus (15 Lt kainuoja)-Sandrixxxx gali patvirtinti smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2014 10 10, 14:06)
Aš tai atradus Pylimo g., kur Šeimos medicinos centras, tai ten kieme, kur parkas, Aliaus batų taisyklą-nerealiai gerai taiso vyrukus ir pagal mane, tai kainos normalios - man Frye batuose užtrauktą taip įsiuvo, kad nepasakytum, jog jo ten nebuvo prieš tai, o prairusią medžiagytę susiuvo taip, kad nė nėmatyt (sumokėjau apie 60 Lt už visa tai su pačiu  užtrauktuku) ir pratempia gerai jisai batus (15 Lt kainuoja)-Sandrixxxx gali patvirtinti smile.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Superiniai pratempia batukus, į vienus net kojos negalėjau įkišti, pratempė, tai dabar thumbup.gif
Ačiū Ditelei wub.gif friends.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2014 10 10, 13:06)
Aš tai atradus Pylimo g., kur Šeimos medicinos centras, tai ten kieme, kur parkas, Aliaus batų taisyklą-nerealiai gerai taiso vyrukus ir pagal mane, tai kainos normalios - man Frye batuose užtrauktą taip įsiuvo, kad nepasakytum, jog jo ten nebuvo prieš tai, o prairusią medžiagytę susiuvo taip, kad nė nėmatyt (sumokėjau apie 60 Lt už visa tai su pačiu  užtrauktuku) ir pratempia gerai jisai batus (15 Lt kainuoja)-Sandrixxxx gali patvirtinti smile.gif  mirksiukas.gif

QUOTE(sandrixxx @ 2014 10 10, 13:11)
drinks_cheers.gif Superiniai pratempia batukus, į vienus net kojos negalėjau įkišti, pratempė, tai dabar  thumbup.gif
Ačiū Ditelei  wub.gif  friends.gif  oro_buckis.gif

ačiū bigsmile.gif 4u.gif

gal žinot, kiek padų profilaktika? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2014 10 10, 13:11)
drinks_cheers.gif Superiniai pratempia batukus, į vienus net kojos negalėjau įkišti, pratempė, tai dabar  thumbup.gif
Ačiū Ditelei  wub.gif  friends.gif  oro_buckis.gif

Nėra už ką 4u.gif - svarbu, batukai avimi pasidarė thumbup.gif

QUOTE(Kriziukas @ 2014 10 10, 13:13)
gal žinot, kiek padų profilaktika? blush2.gif

Nežinau blush2.gif ax.gif O radau FB puslapiuką jo bigsmile.gif - reklama biggrin.gif Aliaus dirbtuvės 4u.gif
Atsakyti
www.giorgioarmanibeauty-usa.com -15%, laukiu dar uzsakymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 10 10, 14:47)
www.giorgioarmanibeauty-usa.com -15%, laukiu dar uzsakymu 4u.gif

tax'ai yra? 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti