Įkraunama...
Įkraunama...

Skelbimai: perkam-parduodam-dovanojam

ieskau 2 smiltpeliu, noreciau tos pacios lyties, kad nesiveistu
jonava, kaunas
i a.z. arba tel 860308989
Atsakyti
UI! Ir as zinau kam Kaune reiktu smiltpele padovanot 4u.gif
Cia tokia seimyna su neigaliu vaiku. Tam "vaikui" jau ko ne 40 metu, bet protelis... blogiau negu darzelinuko verysad.gif Tik pasta moka atnest ir su pelyte zaisdavo. Ana pas juos vasara numire. Irgi kazkokia neigali buvo, bet gyveno (sako) vos ne dvigubai ilgiau negu smiltpelems priklauso. Ir be narvelio. Jai ant stalo visokius "kempingus" is dezuciu statydavo, o miegojo batu dezutej.
Dab "gedulas" jau kaip ir baiges, tai paimtu nauja augintini. (Tik maza, kad irgi iprastu laisvej gyvent). Net pirkt ketina, bet numanau, kad te jiems su litais nepergeriausia "tariasis" unsure.gif
As atiduociau nuo Dziungalijos ziurkeno atlikusi narveli. (Kazkodel manau, kad jie tiesiog neturejo uz ka narvelio nusipirkt. Turbut tiktu ir smiltpelei??). Idejus dar ir pelyte - netgi labai simpatiska kaledine dovanuska gautusis ax.gif Ka? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2014 12 13, 19:34)
Atiduodu kelias šakeles. Vilnius. Justiniškės.

Atiduota 4u.gif
Atsakyti
Dovanoju akvariumo augalus.
Simboliškai parduodu anubio šakeles.
Vilnius. Justiniškės.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samanta: 15 gruodžio 2014 - 16:01
Samanta aba ragalapis uzkniso,aba jai dovanojimo procesas LA-BAI patiko biggrin.gif
-----
Atsaukiu smiltpeles dovanojima. Gavau kazka panasaus tik be vuodegos. Turbut bus dziungalas. TIKO!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 12 15, 20:30)
Samanta aba ragalapis uzkniso,aba jai dovanojimo procesas LA-BAI patiko  biggrin.gif
-----
Atsaukiu smiltpeles dovanojima. Gavau kazka panasaus tik be vuodegos. Turbut bus dziungalas. TIKO!!  4u.gif

Aš geras žmogus ir iš dviejų akvariumų išravėtais augaliukais dalinuosi biggrin.gif tad jų pakankamai buvo cool.gif
Augaliukai kolkas rezervuoti.
Atsakyti
Parduodu žuvis.

Žuvys didelės, sveikos, nelepios smile.gif

Papūgos - 5 vnt dydis apie 15-17 cm už visas 180 lt, perkant po vieną 45 lt

Astronautas - 1 vnt dydis apie 20 cm (nepiktas smile.gif ) 20 lt
Klauniukas - 1 vnt 10 lt
2 šamai - 30 lt
Frontosa - 20 lt
raudonuodegiai - (mažas ir didelis) - 30 lt

Visa mišrainė susigyvenusi ir augusi nuo mažų dienų cool.gif 250 lt

Žuvys Pagiriuose
visais kl ir patarimais į až

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2014 12 15, 21:42)
Aš geras žmogus ir iš dviejų akvariumų išravėtais augaliukais dalinuosi biggrin.gif tad jų pakankamai buvo  cool.gif
Augaliukai kolkas rezervuoti.

Gal zinai ta bordavos kriptos tikslesni pavadinima? As manyciau, kad gali but "purpurine", bet cia kazkokia kitokia ir nelabai matyta g.gif
P.S. O antra nana tai net miela butu paglostyt lotuliukas.gif GRAZUOLE! Kita sukarpykit kotuka i kokias 3 dalis. Prigis ir daugiau bus rolleyes.gif
Chi,chi. O myslyjau, kad tik pa mane viena heterancera bujoja 4u.gif
Atsakyti
Laba,gal kas nors SIAULIUOSE dovanoja ar parduoda mazas zuvytes pvz.gupijos ir kitos paimciau ir augaliuku.
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 12 15, 21:51)
Gal zinai ta bordavos kriptos tikslesni pavadinima? As manyciau, kad gali but "purpurine", bet cia kazkokia kitokia ir nelabai matyta  g.gif
P.S. O antra nana tai net miela butu paglostyt  lotuliukas.gif  GRAZUOLE! Kita sukarpykit kotuka i kokias 3 dalis. Prigis ir daugiau bus  rolleyes.gif
Chi,chi. O myslyjau, kad tik pa mane viena heterancera bujoja 4u.gif

Ne, nežinau tikslesnio kriptokorinos pavadinimo.
Heterancera ir nana`i ir pas mane auga biggrin.gif

Augaliukai atiduoti.
Atsakyti
Ieskau samanos ir melaniju(bent keliu) Vilniuje 4u.gif a.z.
P.s. taip pat parduodu sama pterika,apie 7 cm,tamsus-10 lt arba mainau i augalus,sraiges mirksiukas.gif
Atsakyti
Ieškau nediduko, dailaus 20-30l akvariumo

Vilnius
thumbup.gif
Atsakyti