Įkraunama...
Įkraunama...

Skelbimai: perkam-parduodam-dovanojam

Keiciu i kinder kiausini mano bernuzeliui smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveiki, gal kas gupiju ieškote ir norite laikyti. Turiu Žuvyčių, dar nedideles, tačiau jau matosi kokia spalva bus. Galiu padovanoti apie 10 Žuvyčių.

P.S. MANO VAIKIUKAS LABAI MĖGSTA OBUOLIŲ SULTIS, TAI JAI ATNESTUMET, TAI MAINUS PADARYTUME.....
Atsakyti
Gal yra norinčių suporuoti savo sirijos žiurkėną? Turim gražią suaugusią patelę, noro ir laiko prižiūrėti mažiukus. Norėtume ilgaplaukio patino juodomis akimis į draugiją kelioms naktims g.gif Kaunas.
Atsakyti
Keičiu akvariumo augalus i juodą šokoladą.Alytus. Norinčių laukiu savaitę laiko

Vandens kopūstas (hydrocotyle leucocephala)
user posted image

Kryptocoryne affinis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kacumota: 27 gruodžio 2014 - 13:00
QUOTE(tiutiute @ 2014 12 26, 23:26)
Keiciu i kinder kiausini mano bernuzeliui smile.gif
user posted image

Ką keičiat?
Atsakyti
Parduodu arba maninau i gyva zolyte i akvariuma molonezijos jauniklius.jiems tik savvaite,tad je nera kitu zuviuku akvariume galite kad ir rytoj imti,noreciau gyvu zolyciu.kurios augtu be dideles prieziuros,nes nesu eksperte akvariumuose, jaunikliai margi,tetis juodas mama auksine,jei parduot tai galiu po lituka...yra apie 90 vaikuciu :-)taip pa mainau 2 suaugusias auksines zuvytes,labai dideles uzaugo,bet grazios,galiu mainyti taippat i augala akvariumui arba skaliaru porele...Vilnius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tvini: 27 gruodžio 2014 - 18:36
72l akvariumas:
Dangtis su lempa
akvariumo padas
filtras
Sildytuvas
tinklelis
dugno atsiurbejas
8 zuvytes
kelios dekoracijos.

vilnius 200lt galutine
Atsakyti
QUOTE(nomb @ 2014 12 27, 16:40)
Ką keičiat?

keleta augaliuko stiebeliu ax.gif
g.gif kodel as viena matau foto doh.gif
Atsakyti
Akvariumas parduotas.
Skubiai dovanoju 8 zuvytes. Visu po 2

Papildyta:
Akvariumas parduotas.
Skubiai dovanoju 8 zuvytes. 2skaliarai, 2neonai ir kt
Atsakyti
Turiu augalu:anubio,kriptokarinu,nymfeju del kainos sutarsim Panevezys tel.868636123
Atsakyti
Turiu 5 vnt. sraigių Helenų, tikros tvarkdarės, sunaikino trimitininkes, galėčiau jau perleisti kitiems, kaina po 1,5 lt
Atsakyti
Gal kas turite parduoti augintinio dezute kaip topshope?
Atsakyti