Išparduodama akvariumo įranga:
1. Akvariumas 70x70x60 nenaudotas (šachta 15x15, šukos, nubėgimo skylė 50mm, tank connector).
2. Akvariumas sumpui 60x65x35 nenaudotas.
3. Spintelė 73x73x83 (metalinis rėmas, dalinė apdaila:nėra tik durelių).
4. Skimeris ATI BM200 naudotas.
5. Srovės Tunze 2x6100+kontroleris 7095.
6. Pompa Eheim 1262 nenaudota.
7. Trys Hopar šviestuvai (4x24w). Nedaug naudoti.
Kaunas. Į visus kylančius klausimus - per AZ.
Ravėsiu akvariumą. Atliks ragalapio, heteranceros. Galėsiu pridėti paviršinių augaliukų: ričijos, kopūstų ir panašaus į kopūstą augaliuką (jo pavadinimo nežinau). Vilnius.
Justiniškės.

QUOTE(Samanta @ 2015 01 26, 13:24)
Ravėsiu akvariumą. Atliks ragalapio, heteranceros. Galėsiu pridėti paviršinių augaliukų: ričijos, kopūstų ir panašaus į kopūstą augaliuką (jo pavadinimo nežinau). Vilnius.
Justiniškės.

Parduodat, mainot, dovanojat?
Radau gražių kiaulyčių (neveislinės lygiaplaukės, šiek tiek "pailginto" kailio), bet Šilutėje... Gal būtų norinčių susimesti ir atsivežti (aš Vilniuje)? Transportas yra, bet brangokai gaunasi dėl vienos kiaulytės. Parašykite man žinutę.
QUOTE(marita2 @ 2015 01 23, 20:20)
Sveiki,
Pirkčiau lygiaplaukę jūrų kiaulytę (patelę), geriausia Vilniuje ar kur netoli.
Pirkčiau lygiaplaukę jūrų kiaulytę (patelę), geriausia Vilniuje ar kur netoli.
NAXOS MAXI ADULT, superpremium klasės maistas didelių veislių šunims. Su vištiena (30%), ryžiais ir citrusiniais vaisiais. 14 kg nepradarytas maišas ir dar jau pradaryto likutis maždaug 10 kg. Už 14 kg maišą 46 eur (160 Lt) (pirkta už 236 litus), už likutį 33 eur. +dovana - 2 kg skanukų. Galioja iki 2016+.
Gargždai, galime tartis dėl susitikimo Klaipėdoje.

Gargždai, galime tartis dėl susitikimo Klaipėdoje.

Pirkciau augaliukus i akva. Labai noreciau Lotuso, (raudono atspalvio augalu).I-az

Namų ieško suaugusi, pasiruošusi poruotis graži stambesnė persikinė KANARĖLĖ patelė.
Mergaitei apie porą metelių, pradėjo trukdyti tėvams...
Arba ieškom jai gyvenimo draugo
[attachmentid=233848]
Mergaitei apie porą metelių, pradėjo trukdyti tėvams...
Arba ieškom jai gyvenimo draugo

Vaikas gimtadieniui gavo 4 žuveles: 2 molinezijas ir 2 skalerus. Deja, gyvenimo salygom pasirūpinti teks man
Gal kas turi padovanot ar nebrangiai parduot akvariumą? Dabar žuvelės tiesiog egzistuoja, o ne gyvena... Esam Vilniuje

Parduodu red sakura krevetukus. Gražūs, ryškūs. 0,5 euro
Klaipėda
Klaipėda