Visgi aciu uz rekomendacija "chiornyj sneg" siandien pradejau antra sezona ziureti,patinka
Labas vakaras
Visgi aciu uz rekomendacija "chiornyj sneg" siandien pradejau antra sezona ziureti,patinka
su malonumu ziuriu ir seriju nedaug
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 10 27, 23:28)
Labas vakaras
su malonumu ziuriu ir seriju nedaug
Ane? Niu va kaip faina, džiaugiuosi, kad patinka Visgi aciu uz rekomendacija "chiornyj sneg" siandien pradejau antra sezona ziureti,patinka
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 10 19, 20:27)
Uztat aciu tai, kuri rekomendavo "Sucji voiny"
Ziuriu ir kaifuoju. Nu artimi man rusu filmai, labai artimi. O turku, tai kaip meksikieciu 
Ačiū už pagyras, nes kitaip būčiau nežiūrėjus, o iš tikrųjų patiko labai
Labas rytas
gal galite imesti nuoroda kinozalo Sucji voiny, aciu
QUOTE(Apuokas @ 2014 10 22, 21:20)
Labvakar, Apuoke, ar jau išsiruosėte paskraidyti?
Dar suradau Apuokų-- especially for you...Sukėliau į savo temutę... Imkite--- ir naudokitės
http://www.supermama...;#entry67762939
QUOTE(Visgi @ 2014 10 27, 23:21)
QUOTE(Varinija @ 2014 10 28, 17:47)
aciu uz nuoroda i idomia temute
laba vakara, vakar paziurejau_Брачные танцы / Майские ленты (1-4 серии из 4),[2014, мелодрама] - tai nelabai
Labvakar
Jeigų į temą - kolkas nieko nežiūriu
O jeigu ne į temą - Как правильно фотографироваться осенью
Galvojau, prisiusiosiu kelnes iš juoko
QUOTE(Ramsius @ 2014 10 28, 18:43)
Man iš karto priminė mūsų nupušusią alia tipo zviazdą Statkevičių. Tai šitas dar gal geresnis, nei anas su savo asmenukėm, tpfu...
Sveikos
;
Pradejau ziuret 1943 .... Turiu klausima - merginos, maciusios si filma, gal galit man paaiskinti, kur dingo Dashos vaikas, kurio laukesi1942 pabaigoje... neiskenciau
Pradejau ziuret 1943 .... Turiu klausima - merginos, maciusios si filma, gal galit man paaiskinti, kur dingo Dashos vaikas, kurio laukesi1942 pabaigoje... neiskenciau