Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus darželiai

QUOTE(inguliuxs @ 2008 03 26, 23:31)
sveikos mamytes  4u.gif
norejau jusu paklausti, as planuoju vesti mazaja nuo rugsejo i darzeli Saltinelis, girdejau apie ji geru tasiliepimu ir jis mums pakeliui namucio, bet nezinau pas kokia aukletoja? o ten yra lopselinuku grupe, nes ji pas mane rugseji bus tik metuku ir 2 men g.gif? gal zinot kokia aukletoja puikia?

Mes Šaltinėlį lankom nuo 1,8 metų... Pradėjom nuo žiogelių grupės... Gal tik mums taip pasitaikė, bet kasmet teko keliauti vis į naują grupę (va čia tai minusas), tai maniškiui buvo prisitaikymo (prie naujos auklėtojos) problemėlių - vis paverkdavo pradžioj. Auklėtojos man visos tikrai geros (viena buvo nelabai, bet ji jau nebedirba). Mažiuką irgi planuoju leisti į šį darželį... viskas žinoma ax.gif ...

QUOTE(Užmirstuole @ 2008 05 30, 12:07)
As prasyciausi i vyresnius , nes tikrai jam bus su mazais nuobodu+ pradeda mazesnius megdziot ir t.t.

drinks_cheers.gif Mes irgi vis pas didesnius keliaudavom, nes į tą grupę kur eidavo sukeldavo mažesnius...

QUOTE(Wija @ 2008 05 31, 11:28)
Aš taip pat patarčiau leisti pas vyresnius. Didesnė galimybė vaikui tobulėti, nes ten ir užsiėmimai bus įdomesni, daugiau skatinatys sužinoti, išbandyti. Ir iš vyresniųjų bus ko pasimokyti, ir bendravimas kitoks. Mano dukrytė gimusi salio 4 d., tačiau kai reikėjo rinktis, leidau į vyresniųjų grupę ir nesigailėjau. thumbup.gif

Jau atsakiau rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos mamytes.Gal kuri daugiau zinot apie "saulute"? Planuoju ir as savo mazge leisti nuo rugsejo 1
Atsakyti
QUOTE(a.narus @ 2006 10 14, 14:03)
Aš savo dukryte vedu į darzeli  Pusynelis superinis darzelis ypac aukletoja Ausra ir seimininkute Virga superines moterys

Atsakyti
Mano mergaite nuo rudens prades lankyti ,,Du gaidelius'', labai jaudinuosi, man tai toooks diiidelis ivykis. Ar ir jus mamytes taip jautetes isleisdamos i darzeli savo turtelius ? ax.gif
Be to mergaitei reikes bendrauti su logopedu, gal zinote kaip tai vyksta?
Atsakyti
Laba visoms mamytėms. Nutarėme gyventi Alytuje ir norime jūsų pagalbos.Kokį darželį rekomenduojate ir kokia priėmimo tvarka, ar labai didelės eilės?Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Ytė @ 2008 07 12, 20:01)
Laba visoms mamytėms. Nutarėme gyventi Alytuje ir norime jūsų pagalbos.Kokį darželį rekomenduojate ir kokia priėmimo tvarka, ar labai didelės eilės?Ačiū

Daug geru yra darzeliu o kurioj vietoj tu gyveni gal tada bus lengviau pasiulyti g.gif manau kad gali dabar jau uzrasyt jei zadi jau rugseji leisti g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas žinot gerų - blogų atsiliepimų apie darželį Ąžuolėlis g.gif Mums jis arčiauisiai namų ir patogiausia būtų, planuojam nuo kitų metų rugsėjo savo turtą į jį leisti ax.gif
Atsakyti
mes pradejom lankyti ld "putinelis" bet po vasaros atostogu kai dukryte pabuvojo "vyturelio" darzelyje tai nebenorejo grizti i putineli. taigi po menesio asaru ir isteriju perkeliau ja i vytureli ir labai tuo dziaugiausi thumbup.gif aukletoja lopsinuku buvo super. labai gaila kad vardo jos nepamenu (ji papildomai dirba turgui, prekiauja vaikiskais drabuzeliais), po to kai suejo 3 metukai buvo labai sauni aukletoja Vilija. tiesiog super! thumbup.gif si rugseji perejom i darzeli "nykstukas". labai patiko aukletoja Laima. ir dukryte ja labai mylejo ir visada ja lygino su buvusia aukletoja Vilija. dabar eisim tam paciam darzely i priesmokykline, tikiuosi nusiskundimu nebus g.gif
Atsakyti
NA va, jau sužinojome, kad mums arčiausiai būtų darželis "Pasaka".
Labai laukiam žinių iš kitų vaikučių lankančių šį darželį.
Ačiū
Atsakyti
gal kurios mamytes vaikeliai lanke ar lanko l/d "Nykstukas" lopselio grupe? uzrasiau savo mazute i darzeli, tik va nieko nesu girdejusi apie lopselio aukletojas g.gif
Atsakyti
mes tai i pusynely bandysim keliauti jau smile.gif drauge veda,tai patenkinta labai sunelio prieziura..
Atsakyti
QUOTE(a.narus @ 2006 10 14, 14:03)
Aš savo dukryte vedu į" "Šaltinėlį". Auklėtoja nuostabi  thumbup.gif  thumbup.gif Ji net nenori namo keliauti. Svarbiausia renkantis darželį - atrasti gerą auklėtoją....

Čia mano žinutė, o kur pacitavo Gretutele ne... Mes keliaujame į "Šaltinlį" Montesori grupę... Labai esam patenkinti auklyte Lina ...

QUOTE(gretutele @ 2008 07 04, 15:17)

Atsakyti