QUOTE(inguliuxs @ 2008 03 26, 23:31)
sveikos mamytes
norejau jusu paklausti, as planuoju vesti mazaja nuo rugsejo i darzeli Saltinelis, girdejau apie ji geru tasiliepimu ir jis mums pakeliui namucio, bet nezinau pas kokia aukletoja? o ten yra lopselinuku grupe, nes ji pas mane rugseji bus tik metuku ir 2 men
? gal zinot kokia aukletoja puikia?

norejau jusu paklausti, as planuoju vesti mazaja nuo rugsejo i darzeli Saltinelis, girdejau apie ji geru tasiliepimu ir jis mums pakeliui namucio, bet nezinau pas kokia aukletoja? o ten yra lopselinuku grupe, nes ji pas mane rugseji bus tik metuku ir 2 men

Mes Šaltinėlį lankom nuo 1,8 metų... Pradėjom nuo žiogelių grupės... Gal tik mums taip pasitaikė, bet kasmet teko keliauti vis į naują grupę (va čia tai minusas), tai maniškiui buvo prisitaikymo (prie naujos auklėtojos) problemėlių - vis paverkdavo pradžioj. Auklėtojos man visos tikrai geros (viena buvo nelabai, bet ji jau nebedirba). Mažiuką irgi planuoju leisti į šį darželį... viskas žinoma

QUOTE(Užmirstuole @ 2008 05 30, 12:07)
As prasyciausi i vyresnius , nes tikrai jam bus su mazais nuobodu+ pradeda mazesnius megdziot ir t.t.

QUOTE(Wija @ 2008 05 31, 11:28)
Aš taip pat patarčiau leisti pas vyresnius. Didesnė galimybė vaikui tobulėti, nes ten ir užsiėmimai bus įdomesni, daugiau skatinatys sužinoti, išbandyti. Ir iš vyresniųjų bus ko pasimokyti, ir bendravimas kitoks. Mano dukrytė gimusi salio 4 d., tačiau kai reikėjo rinktis, leidau į vyresniųjų grupę ir nesigailėjau. 

Jau atsakiau