Labai esu pasipiktinusi ant ""Linelis" darželio. Auklėtojos nuostabios, ko nepasakyčiau apie direktorę, nes manau ji liepe vesti vaikus i lauką, bet kam tokiam ore vesti vaikus i lauką? Dabar visi šitaip serga, Lietuvoje jau daug kur paskelbtos epidemijos, o juos veda i lauką. Ir kai šiaurės vėjas ir dar -11 laipsniu šalčio. Sorry, bet matė savo akimis kai vaikai lakstė išsižioję( taip pat ir Du gaideliai darželio vaikai) , o auklėtojos prilipę prie darželio sienų, nes joms šalta, o mūsų vaikai kai šunys laksto, nors tokių oru šunį nelabai išvysi. Dabar serga mano ir pražystamų vaikai. Negi sunku kažkaip grupėje juos užimti. Aplink balos kojas sušlampa arba sušąla, negi sunku juos pasaugoti, net širdį skauda, kai negalima niekuo pasitikėti. Aš manau jeigu mokėtų už vaikų skaičių auklėtojoms algą, tai labiau saugotų, kad neapsirgtų, nes nuo to priklausytų atlyginimas. Nelabai svarbu vaikas po ligos ar ne veda į lauką, net mokykloj po ligos duoda 2 savaites atleidimą nuo fizinio pamokų, o čia dar tokius pyplius tai tik saugot reikia.
Gal palaikys daugiau mamyčių mane su savo pasisakymais arba prieštaravimais.