Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus darželiai

QUOTE(-Sandrita- @ 2010 12 14, 17:56)
musu darželi apie 20  4u.gif

tik dvidešimt tokio amžiaus vaikučių visame darželyje? unsure.gif kažkaip mažai labai g.gif o kuriame čia darželyje?
Atsakyti
QUOTE(meema @ 2010 12 14, 15:41)
Sveikos mažųjų alytiškių mamytės!

Kreipiuosi į Jus kaip į labiau išmanančias šioje srityje blush2.gif gal numanote, kiek maždaug grupių, kurias lanko 4-5 metukų amžiaus vaikai, būna darželyje? Ketinu atlikti tyrimą, ir nenumanau, kiek tokių vaikučių galiu tikėtis rasti viename darželyje g.gif dėkoju iš anksto 4u.gif

QUOTE(meema @ 2010 12 15, 11:36)
tik dvidešimt tokio amžiaus vaikučių visame darželyje? unsure.gif  kažkaip mažai labai g.gif o kuriame čia darželyje?

Manau, Sandrita turėjo galvoje grupių skaičių, arba vaikų skaičių vienoje grupėje ax.gif Geriausiai pagelbėtų darželio administracija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meema @ 2010 12 14, 16:41)

Kreipiuosi į Jus kaip į labiau išmanančias šioje srityje blush2.gif gal numanote, kiek maždaug grupių, kurias lanko 4-5 metukų amžiaus vaikai, būna darželyje? Ketinu atlikti tyrimą, ir nenumanau, kiek tokių vaikučių galiu tikėtis rasti viename darželyje g.gif dėkoju iš anksto 4u.gif

sveikos, manau kiekvienam darzelyje turetu buti po dvi grupes( priklauso nuo darzelio dydzio), o vaikuciu grupeje nuo 15 IKI 20. Gero tyrimo
Atsakyti
gerai sako,kad darzeliu vyr aukletojos viska zino...
tyrimams tikslesniems atlikti - reikia dar ir iki ju visu nuvaziuoti... skirtingai visur... as kaip tik pries savaite visus apvaziavau su savo reikalais, mane visai maloniai visos prieme... Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meema @ 2010 12 15, 11:36)
tik dvidešimt tokio amžiaus vaikučių visame darželyje? unsure.gif  kažkaip mažai labai g.gif o kuriame čia darželyje?

grupėje turėjau omenyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meema @ 2010 12 14, 16:41)

Miesto savivaldybės tinklapyje ankščiau buvo apie info darželius - kiek juose vietų, grupių ir pan. Paieškokite.
Atsakyti
QUOTE(djusted @ 2010 10 05, 11:21)
Mes pradejom lankyti Vilties darzeli smile.gif man labai patinka smile.gif aukletojos super, aplinka grazi smile.gif

mes nuo kito men vasario eisim i vilties darzeli tikiuosi jai tik ir patiks
Atsakyti
Gal kas vedat vaikucius i "Pusyneli"? Kaip jums patinka lopselinuku aukletoja? Labai laukiu pasisakymu, noriu savo maziuka vesti, o sis darzelis gana patogioj vietoj.
Atsakyti
Labai esu pasipiktinusi ant ""Linelis" darželio. Auklėtojos nuostabios, ko nepasakyčiau apie direktorę, nes manau ji liepe vesti vaikus i lauką, bet kam tokiam ore vesti vaikus i lauką? Dabar visi šitaip serga, Lietuvoje jau daug kur paskelbtos epidemijos, o juos veda i lauką. Ir kai šiaurės vėjas ir dar -11 laipsniu šalčio. Sorry, bet matė savo akimis kai vaikai lakstė išsižioję( taip pat ir Du gaideliai darželio vaikai) , o auklėtojos prilipę prie darželio sienų, nes joms šalta, o mūsų vaikai kai šunys laksto, nors tokių oru šunį nelabai išvysi. Dabar serga mano ir pražystamų vaikai. Negi sunku kažkaip grupėje juos užimti. Aplink balos kojas sušlampa arba sušąla, negi sunku juos pasaugoti, net širdį skauda, kai negalima niekuo pasitikėti. Aš manau jeigu mokėtų už vaikų skaičių auklėtojoms algą, tai labiau saugotų, kad neapsirgtų, nes nuo to priklausytų atlyginimas. Nelabai svarbu vaikas po ligos ar ne veda į lauką, net mokykloj po ligos duoda 2 savaites atleidimą nuo fizinio pamokų, o čia dar tokius pyplius tai tik saugot reikia. doh.gif

Gal palaikys daugiau mamyčių mane su savo pasisakymais arba prieštaravimais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migliukas24: 06 vasario 2011 - 17:44
Mes taip pat lankome "Linelį". O man kaip tik atrodo, kad blogu oru jų neveda į lauką ax.gif Kaip tik, kartais atrodo, kad gal oras ir neblogas, bet neveda, nes šlape ar vėjas.... Nemanau, kad kažkas specialiai išveda į lauką susargdint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja001 @ 2011 02 06, 18:36)
Mes taip pat lankome "Linelį". O man kaip tik atrodo, kad blogu oru jų neveda į lauką  ax.gif  Kaip tik, kartais atrodo, kad gal oras ir neblogas, bet neveda, nes šlape ar vėjas.... Nemanau, kad kažkas specialiai išveda į lauką susargdint  unsure.gif

mūsų lopšelį, juos išvis retai į lauką veda, o jei dar oras blogas tai neveda, darželio kai kurios auklėtojos vat masto kitaip...
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2011 02 06, 18:37)
mūsų lopšelį, juos išvis retai į lauką veda, o jei dar oras blogas tai neveda,

drinks_cheers.gif

Šiaip aš nesu blogai nusiteikusi prieš vedimą į lauką net ir vėsesniu oru ax.gif Manau gal nereiktų vesti kai kokie -10, stiprus vėjas ir aišku, lietus smile.gif
Atsakyti