Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus darželiai

QUOTE(mylimukeA @ 2012 02 06, 13:24)
O jeigu nelinkęs? smile.gif Nesinorėtų pataikyti ant sirgimo bumo, bet bus kaip bus, truputį atšils ir bandysim žygiuoti  ax.gif

Manau tikrai palaukit, kol didieji šalčiai praeis, o tada bandykit 4u.gif

O ar linkęs sirgt ar ne pamatysit pradėję lankyti darželį mirksiukas.gif
Mano dukryutė iki beveik 2m sirgi kartą sloga, o pradėjus lankytdarželį maximum ištemdavom nesirgę savaitę... taip ,kad linkiu sėkmės ir nesirgti
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2012 02 06, 13:45)
Manau tikrai palaukit, kol didieji šalčiai praeis, o tada bandykit  4u.gif

O ar linkęs sirgt ar ne pamatysit pradėję lankyti darželį  mirksiukas.gif
Mano dukryutė iki beveik 2m sirgi kartą sloga, o pradėjus lankytdarželį maximum ištemdavom nesirgę savaitę... taip ,kad  linkiu sėkmės ir nesirgti

4u.gif
Kas dėl sirgimo, kaip bus - taip, o kol kas džiaugiuosi, kad iki šiol sveikas ax.gif
Gal kas lankote darželį Pasaka? Būtų išgirsti atsiliepimus, nes randu tik senokai rašytus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2012 02 06, 15:12)
4u.gif
Kas dėl sirgimo, kaip bus - taip, o kol kas džiaugiuosi, kad iki šiol sveikas  ax.gif
Gal kas lankote darželį Pasaka? Būtų išgirsti atsiliepimus, nes randu tik senokai rašytus  smile.gif

Laba....
aš vaikystėje lankiau biggrin.gif ...

O šiaip manau, kad darželis kaip darželis. Kadangi gyvenu šale jo draugės ir kaimynės leidžia savo vaikučius į šį darželį, tai viskas gerai ir auklėtojom patenkintos.

O sergamumo atžvilgiu asmeniškai mums darželis nieko neįtakojo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2012 02 06, 16:12)
Gal kas lankote darželį Pasaka? Būtų išgirsti atsiliepimus, nes randu tik senokai rašytus  smile.gif

Aš sūnų jau antri metai vedu į "Pasaką" ir esu patenkinta. Pradėjau leisti beveik 3 metų, bijojau kaip pripras. Atsimenu, kaip šiandien, atvedžiau pirmą dieną, palikau pusei dienos, ateinu su baime apie pietus pažiūrėti kaip jam sekėsi, o jis pamatęs mane tempia mane į grupę ir rodo su kokiais žaisliukais žaidė.
Neseniai ryte ėjome į darželį ir jis pasakė, kad jam patinka daržely.
Atsakyti
sveikos mamytes, o apie lopseli darzeli Putinelis gal esate ka girdeja?apie ji apskritai atsiliepimu nerandu o balandi bandysim jau keliauti ax.gif
Atsakyti
Straipsnis apie Alytaus darželius Gal kam bus aktualu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazza @ 2012 03 05, 16:22)

idomu:)
Atsakyti
sweikos, pradejom lankyti Alytaus lopseli darzeli Boruzele grupe Meskuciu, bet po poros dienu supratau kad aukletojos man nelimpa, gal man tik vienai taip atrodo, nes noriu savo dukrytei ko geriausio.. galvoju i kita grupe gal pervesti, bet nenoriu daryti skubotu sprendimu ir balshkytis po grupes kas dvi dienas, gal kas yra lanke Meskuciu grupe siame darzelyje ir galite pasidalinti patirtimi??
Atsakyti
QUOTE(kukute24 @ 2012 03 06, 14:14)
sweikos, pradejom lankyti Alytaus lopseli darzeli Boruzele grupe Meskuciu, bet po poros dienu supratau kad aukletojos man nelimpa, gal man tik vienai taip atrodo, nes noriu savo dukrytei ko geriausio.. galvoju i kita grupe gal pervesti, bet nenoriu daryti skubotu sprendimu ir balshkytis po grupes kas dvi dienas, gal kas yra lanke Meskuciu grupe siame darzelyje ir galite pasidalinti patirtimi??

Perveskit į Širdučių. Mes meškučių vasarą pabuvom mėnesį, man irgi nepatiko
Atsakyti
Sveikos mamytės smile.gif Planuoju mažylį nuo rudens vesti į darželį vidzgiryje.
Čia yra šie darželiai:
Alytaus miesto Vidzgirio mikrorajone yra šios ikimokyklinio ugdymo mokyklos:
Alytaus lopšelis-darželis „Linelis“ Jaunimo g. 13, telefonas 8-315-76630 , lopšelis-darželis „Du gaideliai“ Jaunimo g. 15, telefonas 8-315-21661 ,
lopšelis-darželis „Volungėlė“ Volungės g. 25, telefonas 8-315-76590 , lopšelis-darželis „Boružėlė“ Likiškėlių g.14, telefonas 8-315-76620 ,
„ Drevinuko“ darželis-mokykla Topolių g.19, telefonas 8-315-70525 , „Vilties“ darželis-mokykla Volungės g, 28, telefonas 8-315-75580 Kuris iš jų geriausias?
Ačiū visoms už pasidalintą informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daqiva @ 2012 03 08, 11:58)
Sveikos mamytės smile.gif Planuoju mažylį nuo rudens vesti į darželį vidzgiryje.
Čia yra šie darželiai:
Alytaus miesto Vidzgirio mikrorajone yra šios ikimokyklinio ugdymo mokyklos:
                Alytaus lopšelis-darželis „Linelis“ Jaunimo g. 13, telefonas              8-315-76630      , lopšelis-darželis „Du gaideliai“ Jaunimo g. 15, telefonas            8-315-21661      ,
                lopšelis-darželis „Volungėlė“ Volungės g. 25, telefonas            8-315-76590      , lopšelis-darželis „Boružėlė“ Likiškėlių g.14, telefonas            8-315-76620      ,
                „ Drevinuko“ darželis-mokykla Topolių g.19, telefonas            8-315-70525      , „Vilties“ darželis-mokykla Volungės g, 28, telefonas            8-315-75580      Kuris iš jų geriausias?
Ačiū visoms už pasidalintą informaciją 4u.gif

daugelis yra geri, žiūrint kokio amžiaus mažylis, koki poreikiai.siūlyčiau tą straipsnį paskaityti, kuris yra įkeltas.
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2012 03 06, 16:25)
Perveskit į Širdučių. Mes meškučių vasarą pabuvom mėnesį, man irgi  nepatiko

na siandien jau penkta diena kaip mes einam i darziuka, ir trecia diena kai palieku as ja, is pradziu gal ir nelabai patiko man tos aukletojos bet dabar ziuriu kad jos tikrai labai tais vaikuciais rupinasi, dukryte dar ne kartelio neverke palikta, visada maloniai atsiliepia i tel skambucius kai paskambinu pasiteirauti kaip sekasi, manau dar pasiliksim Meskuciuosia, o paskui ziuresium kaip, man tai svarbiausia kad dukrytei butu gerai smile.gif

Papildyta:
nezinau ar cia i tema, bet norejau pasiteirauti ka manot apie darzeliu maista? Ar vaikuciai jo valgo? Negryzta namo alkani?
Atsakyti