Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 315

QUOTE(Chardonnay @ 2014 10 14, 21:27)
Dėkoju merginoms už Sierros gėrybes 4u.gif  4u.gif
Mažylei visi trys batai tinka, o vyro botai dydžiu didoki, bet su vilnonėm kojinėm bus liuks mirksiukas.gif  Mano ilgai laukti šortukai irgi tiko bigsmile.gif  Ačiūūū 4u.gif

aciu uz pirkinukus, bet tai kaip smagu kad pirma karta pirkot batukus ir pataiket su dydziu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 10 14, 23:27)
aciu uz pirkinukus, bet tai kaip smagu kad pirma karta pirkot  batukus ir pataiket  su dydziu drinks_cheers.gif

Vyrui "ant pabandymo" pirkau, žinojau, kad 11 reikia, bet tik 12 buvo.. Nu ir neiškris sakė biggrin.gif
Vaikui 8 ir 9 Bearpaw pirkau, 8 tip top su 15,5cm pėdute, o 9 lieka 1cm laisvės. Emu 8 dydžio kaip Bearpaw 9.. Reikia tik išsirinkti ką pasilikti, o ką perleisti smile.gif

Aišku, AČIŪ ir merginoms patarusioms dėl dydžių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay: 14 spalio 2014 - 23:03
ačiū už siuntinukus bigsmile.gif eos balzamas labai patinka.

gal kas turite Shellys London firmos batų? baisiai dydžiai domina 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
kuriose parduotuvėse geriausios Emu kainytės?
6pm nera modelių, tai amazon lieka? ar dar kur nors yra? blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas,

as ir noriu padekot mergaitems uz pirkinius, ypatingai uz Sierra ir mergaiciu visad prigautus minus 45 ar 35 procentus thumbup.gif Aciu Jums, o mums su vyru jau nebeisus nei lietus, nei vejai, nei salciai clap.gif Viskas tinka ir begalo PATINKA thumbup.gif

Man ir eos balzamai vieni geriausiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas.
O ka jus perkate is cia? Naked paletes? smile.gif. Ar yra ir koks kitas masinis pirkinys? smile.gif
http://www.urbandecay.com/
Atsakyti
jomashope Akribos laikrodziams kokios gerules nuolaidos, puse kolegiu jau ieskosi kalediniu dovanu smile.gif
pernai Urban'e pirkau dovanom balzama lupom, siemet koleges vel uzsiprase to paties balzamo dovanu, alia ziurau, kad jau snipstas..... reiks gal eos pabandyt, kad taip giriamas.....kuo jis toks ypatingas? smile.gif
Atsakyti
Prisidedu prie klausimo del eos balzamu smile.gif. Taip pat domina, is kur juos perkat, ar tik is drugstore.com?
Atsakyti
QUOTE(Malaya @ 2014 10 14, 22:35)
Aš čia dovanai galvoju jį pirkti, tai svarbiausia, kad tikrai gaunasi. 4u.gif  O galima tikėtis kokio koduko toje parduotuvėje? Lyg dažnai būdavo.

Jei aptiksit su kokiu koduku, tai šaukit garsiai, kad ir aš išgirsčiau - prisijungsiu ax.gif
Atsakyti
O kur jūs perkat visus tuos Bearpaw, Emu batus? Kur būna nuolaidų? Apie 6pm žinau ax.gif Bet ten modelių beveik nėra biggrin.gif Emu man tokie labai mieli:
http://www.emuaustra...erson-mini.html
Bet kad brangūs truputį velniai biggrin.gif

O eos balzamai man mielučiai tokie, gražūs savo įpakavimu, kvapai ir geri. Drėkinimo man juose bent kol kas pakanka, blogesniu atveju turiu ir "sunkesnį" balzamą. Pati užsisakinėju iš drugstore, LT kainos tai taip gan gražiai užkeltos.. biggrin.gif Mačiau kažkur tuos Visibly Soft linijos balzamus stumdo po 30lt, kai drugstore viso labo $3 su kapeikom.. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

Retai beateinu cia padekoti uz pirkinukus doh.gif blush2.gif

Tad DIDELIS DEKUI sauniajai komandai uz jusu darba 4u.gif 4u.gif 4u.gif

AnnTaylor du sijonukai superiniai ir du rinkiniai papuosalu taip pat wub.gif
Siandien pasipuosus darbe jau demesio sulaukiau lotuliukas.gif

O labiausiai dziugina MK pirstines quilted su spynele bigsmile.gif Dydis kak raz. O ir su MK saliku ir kepuriuku ziema taip pat nebaisi bus.

Saunumelis tas SM su MM ir Daliuku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2014 10 15, 08:01)
Labas rytas.
O ka jus perkate is cia? Naked paletes?  smile.gif. Ar yra ir koks kitas masinis pirkinys? smile.gif
http://www.urbandecay.com/

As prigriebiau seseliu praimeri mirksiukas.gif isgirtas populiarus norisi ismeginti bigsmile.gif
Atsakyti