Įkraunama...
Įkraunama...

Baleto mokykla

QUOTE(mazuika @ 2014 10 15, 19:49)
Sveiki. Gal kas nors pasidalintu naujausiomis patirtimis is Polekio?.. Ten vis dar dvi treneres - Elena ir Olga? Ar yra ir daugiau? Kiek mergaiciu grupese? Domina 5-7 m (pazengusiu, jei ten skirstoma i pradedanciu ir pazengusiu).
Taip pat butu idomi info apie Nuotaika. Kokios ten kainos, kokios mokytojos dirba ir tt.

Elena Juodisiene yra Polekio siela, ji dar mano mokytoja buvo, taigi pagyvenusi, bet paruosia labai gerai, su Olga nesu susidurusi, negaliu komentuoti.
Man deja, laikas ir dienos netinka i Poleki dukra vesti verysad.gif
Lanko Allegro studijoje (Siaures miestelis salia Outlet parko) pas Neringa Kirkliene, beje irgi Juodisienes mokine, man labai patinka ir del poziurio, ir del mokejimo lankstumo.
Atsakyti
Sveikos, domina baleto studijos Kaune, kokie atsiliepimai? Kol kas radau tokias:
Juškos baleto mokykla
Špokaitės baleto mokykla
Ribačiauskaitės baleto studija
Developpe menų studija

Gal kas dar žinote kokių baleto mokyklų Kaune? Gal kas lankėte šias, būtų įdomi bet kokia informacija. Ar būtina pirkti aprangą, kaip dėstytojos bendrauja su vaikais ir tėveliais, ar privalomi renginiai ir t.t.? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabė @ 2015 02 18, 15:57)
Sveikos,
Gal kam pravers mūsų patirtis baleto mokyklose:)
Dukra 3 metus lankė Špokaitės mokyklą (ne studiją). Turiu pripažinti, kad ten labai rimtai žiūrima į pamokas. Graži aplinka. Tvarkinga vienoda apranga. Puikios sąlygos tėveliams prisėsti ir palaukti vaikų. TAČIAU. Turite būti pasiruošę tam, kad kuo toliau, tuo pamokų skaičius didės. Šiais metais mano dukrai pamokos turėjo vykti 4 kartus per savaitę (vėliau-kasdien). Pamąstėme, kad baletas mums visgi pramoga, ne katorga. 9 metų vaikui, manau, to tikrai per daug, tuo labiau, jei nesieji savo ateities su baletu.
Išėjome į Juškos mokyklą. Kol kas esame labai patenkinti. Labai šilta aplinka, nuostabi administratorė ir mokytojos. Baletas 2-3 kartus per savaitę. Po Špokaitės "muštro" dukra vėl įsimylėjo baletą, nuo kurio pernai jau buvo pavargusi...

Tiesiog smalsu, kodėl kaip alternatyvos nesirinkote studijos pas Špokaitę 4u.gif . Maniškė irgi lanko baletą daugiau savo malonumui tai Špokaitės studijoje mums pats tas, dvi baleto pamokos per svaitę ir gimnastika (neprivaloma). Pas mus grupėje yra mergaičių, kurios lankė Špokaitės mokyklą, bet dėl per didelio krūvio perėjo į studiją.
Atsakyti
Laba, mamytes, kiek skaitau tiek ir neapsisprendziu, kur gi vis geriau vest i poleki ar i minimuzas? gal kaskuri patars?
Atsakyti
QUOTE(elinor.m @ 2015 04 09, 21:12)
Laba, mamytes, kiek skaitau tiek ir neapsisprendziu, kur gi vis geriau vest i poleki ar i minimuzas? gal kaskuri patars?

O gal but Nuotaika? pasiklidau...
Atsakyti
QUOTE(spikita @ 2015 03 31, 14:56)
Sveikos, domina baleto studijos Kaune, kokie atsiliepimai? Kol kas radau tokias:
Juškos baleto mokykla
Špokaitės baleto mokykla
Ribačiauskaitės baleto studija
Developpe menų studija

Gal kas dar žinote kokių baleto mokyklų Kaune? Gal kas lankėte šias, būtų įdomi bet kokia informacija. Ar būtina pirkti aprangą, kaip dėstytojos bendrauja su vaikais ir tėveliais, ar privalomi renginiai ir t.t.?  4u.gif

Dar yra Kauno Choreografijos mokykla. Pvz. dabar pirmokes klasikinio šokio moko ta pati mokytoja, kaip pas Špokaitę. Tik mokestis ženkliai mažesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas buves uzsiemimose ir minimuzose ir nuotaikos baleto mokykloi? idomu kur geresnis tas pradinis paruosimas? nes priemimas ta pacia diena, sakiau nueisim ir ten ir ten pasiuret, o vat nesigaus, ir dabar reik apsisprest kur nueit:)
Atsakyti
Sveikos, gal kurios vaikas lanko Kauno Juskos baleto mokykla?Ar patenkintos?
Kiek girdejau nera patogus persirengimo kambarys, ar net is vis jo nera? Tai kur teveliai laukia vaiku, jeigu taip? Ar ten yra stojamieji? Apranga reikia pirkti bendra? Na va kiek klausimu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luju: 31 gegužės 2015 - 13:53
Kaip matau informacijos nėra daug, tai dalinuosi savo (maža) patirtimi. ax.gif Buvom nuvykę gegužės mėnesį i Choreografijos mokyklos Kaune atvirų durų dienas. Viskas kaip ir nieko, tačiau mums labai netinkama strategiškai vieta. Teko atsisakyti. verysad.gif Dabar bandysim patekti į Juškos baleto studiją Kaune. Užsiregistravus, pranešė, kad vyks kaip ir atranka, po kurios galim ir nepatekti, bet manau pabandyti verta.
Gal kas lankote Juškos baleto studiją (Kaune) ir turite kokių nors atsiliepimų?
Atsakyti
QUOTE(spikita @ 2015 08 04, 10:27)
Kaip matau informacijos nėra daug, tai dalinuosi savo (maža) patirtimi.  ax.gif  Buvom nuvykę gegužės mėnesį i Choreografijos mokyklos Kaune atvirų durų dienas. Viskas kaip ir nieko, tačiau mums labai netinkama strategiškai vieta. Teko atsisakyti.  verysad.gif  Dabar bandysim patekti į Juškos baleto studiją Kaune. Užsiregistravus, pranešė, kad vyks kaip ir atranka, po kurios galim ir nepatekti, bet manau pabandyti verta.
Gal kas lankote Juškos baleto studiją (Kaune) ir turite kokių nors atsiliepimų?

Visiskas bardakas ten. Labai sukomercinta, popsine mokykla. Zinau kelias mergaites is ten ir tikrai nerekomenduoju. Visos stipresnes bega is ten.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2015 08 10, 12:17)
Visiskas bardakas ten. Labai sukomercinta, popsine mokykla. Zinau kelias mergaites is ten ir tikrai nerekomenduoju. Visos stipresnes bega is ten.

Kokia įdomi nuomonė. Mano duktė lanko tris metus, lankys ir šiemet. Jokio bardako aš ten nemačiau.
Ką reiškia popsinė baleto mokykla? Mergaitės kasmet metus baigia spektakliu muzikiniame teatre (apie Kauną kalbu), ir man atrodo, kad ten ne pop programa smile.gif
Dėl komercijos ...., na tai suprantama, kad iš to kažkas gyvena, komerciją aš matau tik tame, jog kainos nėra kaip valdiškų būrelių ir tai, kad ten nėra sudėtinga patekti (mus kelia automatiškai į kitą klasę, bet priėmė be jokios atrankos, todėl nemanau, kad ten yra kažkokie stojamieji ar pan.-moki pinigus ir šoki, tai va čia visa komercija).
Atsakyti
QUOTE(Koste @ 2015 08 11, 07:48)
Kokia įdomi nuomonė. Mano duktė lanko tris metus, lankys ir šiemet. Jokio bardako aš ten nemačiau.
Ką reiškia popsinė baleto mokykla? Mergaitės kasmet metus baigia spektakliu muzikiniame teatre (apie Kauną kalbu), ir man atrodo, kad ten ne pop programa smile.gif
Dėl komercijos ...., na tai suprantama, kad iš to kažkas gyvena, komerciją aš matau tik tame, jog kainos nėra kaip valdiškų būrelių ir tai, kad ten nėra sudėtinga patekti (mus kelia automatiškai į kitą klasę, bet priėmė be jokios atrankos, todėl nemanau, kad ten yra kažkokie stojamieji ar pan.-moki pinigus ir šoki, tai va čia visa komercija).

Na kai turiu su kuo palygint, tai ir..
Atsakyti