Įkraunama...
Įkraunama...

Sodų bendrijos aplink Kauną

Dėl pirkimo - pakalbinkite pastoviai gyvenančius, jie viską žino, o suradę pavasariop pirmininkus sužinosite, kurie sklypai netvarkomi, kurie įsiskolinę, bent jau aš sekmingai taip nupirkau su 3 metus atjungta elektra ir žole iki pažastų. g.gif
Atsakyti
rolleyes.gif Žvalgausi ir aš kokio sodo su nameliu Kauno rajone...norisi kad būtų koks vandens telkinys (ar tai prūdas ar pan.) šalia.
Gal kas turit ką pasiūlyti ? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos! Ar yra cia kas nors is Jures sodu? Noreciau placiau apie juos suzinot... ax.gif
Atsakyti
Mrs. X  Paskelbta 2010 03 08, 23:34

Mano mama ten nuolatos gyvena,"kedro" sodu bendrijoje-praejus uz policijos vasaros stovyklos ir tiltelio per pilves upeli.Nors ten visi sodai salia vieni kitu.Galiu pasakyti,kad blogiausia sioje vietoje-ziauriai prastas susisiekimas,tik traukiniais praktiskai,nes mikriukai retai vazineja ,o ziema isvis nekas...Beto ir traukinius dar suretint zada.Lieka tik savas auto.Zmoniu ten pastoviai gyvenanciu yra,nors ir nelabai daug,gal kas 15-30 sklypu,vasra buna daugiau,krautuve,ambulatorija,koplycia yra miestelyje prie gelezinkelio stoties,stambesniu pirkiniu ar i mokykla-iki kazlu rudos tik 8km...O vasara uzklumpa didysis "dziaugsmas"-uodai ir moskes doh.gif ju ten isties daug ir nesvarbu kurioje sodu bendrijoje.Ir dar,girdisi visi pravaziuojantys traukiniai.Siaip isvardinau kas man labiausiai nepriimtina,bet gausybe uogu,grybu,neaprepiami kazlu rudos miskai atperka nemazai nepatogumu.
Atsakyti
4u.gif Kaip gera gyventi soduose smile.gif gera gyventi gamtoje. Mus sodo tvenkiny pries pora dieneliu lankesi gulbes smile.gif
Vaikstinejau sau sekmadienio pavakare smile.gif "ruosiausi moraliskai darbo savaitei" Hm Nagi ir ziuriu dvi pasakiskai grazios Gulbes plaukioja musu tvenkiny thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zarija: 04 gegužės 2010 - 22:21
Sveikutes:4u:
Matau musu kaimyniniu sodu "Ajeras" mamytes jau bendrauja bigsmile.gif o gal ir kas is "Semena " yra bigsmile.gif

Tiesa pazystama iesko sodo su nameliu apie Kauna. Gal "Ajere " ar "Semenoj " kas nors girdet g.gif gal pasiulymu mesteltumet ax.gif
Atsakyti
laba,

planuojam pirkt soda sb "pempyne" gal yra mamyciu is ten ?
ar sunkios proceduros namuko statybai soduose ? ko ir kokiu doku prisirinkt reikia ?
Atsakyti
Kaip manote, dabar geras laikas pirkti nebrangų sodą Kauno rajone? Įdomu, kris kažkiek kainos, ar jau kils? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auroryte: 27 liepos 2010 - 09:58
manau,kad geras, jei kiltu ar kristu kainos mano nuomone - minimaliai tik ...
Atsakyti
seku NT kainas ir sakykim sodų kainos praktiškai nesikeičia, o vat butų tai krenta...
Atsakyti
Reik ieskot tiesiogiai,ne per agenturas,tada imanoma ir visai nebrangiai geroj vietoj isigyt-draugai taip netoli lapiu,prie maximos,uz 20t.nusipirko virs 50kvm nameli,priziureta.
Atsakyti
Sveiki,Noriu Jusu patarimo.Norim parduoti savo soda Jonavos r.Bartoniu k. truputi uz karmelavos.Musu sklypas dvigubas t.y. 12a.
Pirmas klausimas,ar apsimoka dabar pardavinet,ar palaukt,galbut pakils NT kainos?

Antras klausimas,kaip nusprest kokia kaina,aplink lyg ir nera pardavinejamu,tad sunku man dabar susiorentuot,o turto vertintojai namazai kainuoja.

Ir dar biggrin.gif Ar apsimoka kreiptis i agentura,kad padetu parduot?

Daug klausimu kyla,kai niekad neteko su tuo susidurt doh.gif
Atsakyti