Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

Aireda, liuks su UGG'ais thumbup.gif Prisiminiau, kad ir man tokių reikia biggrin.gif
Atsakyti
Aireda, - kokie faini deriniai. Abu paskutiniai thumbup.gif . Nors man gal net vos vos fainiau su tais lygiapadžiais batais - taip jaukiai, mielai atrodo 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Fiona @ 2014 11 03, 13:25)
Aireda, liuks su UGG'ais  thumbup.gif Prisiminiau, kad ir man tokių reikia biggrin.gif

QUOTE(rastafarinas @ 2014 11 03, 13:37)
Aireda, - kokie faini deriniai. Abu paskutiniai  thumbup.gif . Nors man gal net vos vos fainiau su tais lygiapadžiais batais - taip jaukiai, mielai atrodo  4u.gif .

Dekui mirksiukas.gif Tai gal ir gerai bus taip suderinus ax.gif Apraminot mane biggrin.gif
Atsakyti
Grazus deriniai ir tunika liuks.
Atsakyti
Prie Ugg labai tinka thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Aireda, laaabai stilingai atrodai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aireda, gerai ta tunika labai, dydis tikrai gerai kad S. ir deriniai thumbup.gif nors man graziau ne su ugg'ais, o su tais kitais batais arba tiesiog kitais kokiais ilgaauliaus juodais ax.gif bet gal del to kad man pats modelis situ uggu nepatinka blush2.gif zodziu nekreipk demesio jeigu ka biggrin.gif 4u.gif

itariu ta oda panasi kaip tu sijonu su houndstooth rastu ar dar kokybiskesne? g.gif ir jeigu tu emei S tai kokio man tada reiktu M? L? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 11 03, 16:54)
Prie Ugg labai tinka  thumbup.gif  4u.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 11 03, 20:18)
Aireda, laaabai stilingai atrodai  wub.gif  thumbup.gif

QUOTE(enura @ 2014 11 03, 20:38)
Aireda, gerai ta tunika labai, dydis tikrai gerai kad S.  ir deriniai  thumbup.gif nors man graziau ne su ugg'ais, o su tais kitais batais arba tiesiog kitais kokiais ilgaauliaus juodais  ax.gif bet gal del to kad man pats modelis situ uggu nepatinka  blush2.gif zodziu nekreipk demesio jeigu ka biggrin.gif  4u.gif

itariu ta oda panasi kaip tu sijonu su houndstooth rastu ar dar kokybiskesne?  g.gif ir jeigu tu emei S tai kokio man tada reiktu M? L?    unsure.gif

Dekui, merginos 4u.gif

enura, tas S d. tikrai nemazas, tau ir jo uztektu, jeigu nori tvarkingos, ne per laisvos tunikos ax.gif As gal kiek ir persistengiau, bet nenorejau tunikos kaip tik, norejau laisvesnes, ilgesnes. Nes jau pabodo tie aptempti megztukai ax.gif

To sijono neturejau, negaliu palyginti. Bet tunikos kisenes atrodo kaip odines, tik is vidaus paciupinejus, matosi, kad ne oda.

Tu uggs'u labai norejau, nes klasikiniai nepatinka man. Bet su jais mano plonos kojos atrodo dar plonesnes doh.gif Nors su juodu paltuku, jcrew snood'u juodai baltu ir tokia pat kepure kaip uggs'u kailis, as sau visai patinku lotuliukas.gif Cia is tos serijos: atrodo idomiai (suprask, ne butinai graziai) biggrin.gif
Atsakyti
Aireda, su Ugg man ypac patiko wub.gif Sitie Ugg man vis uz akiu uzkliuna, bet po tokio derinuko jauciu ir pirkt reikes. Sita tunika is JCrew nuo pernai turiu, tai nuo nusipirkimo buvo megstamiausias daiktas visu saltuoju metu - nesiojau pagrinde su juodais dzinsais arba juodom skinny kelnem (tipo storom tympom) bei odiniais batais virs keliu. thumbup.gif

O to pilko megztuko dar nei viena negavot? Idomu kaip dydziai realiai - norisi pasigaut ir man ji...
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 11 03, 20:20)

O to pilko megztuko dar nei viena negavot? Idomu kaip dydziai realiai - norisi pasigaut ir man ji...

Skaicius pries pora dienu apmokejau, tai gal uz savaites geros jau ir gausiu 4u.gif

Aireda, grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 11 03, 12:34)
Rodau jusu teismui factory tunika ax.gif Dydis S, norejau laisvos, tai ir emiau toki dydi, nors butu uzteke ir xs laisvumo, tikriausiai. Kisenes ne odines, bet gana kokybiskos, rankoves ilgos ir placios. Labai norejau sios tunikos, bet dabar net nezinau prie ko ja deveti g.gif

Aš ir šią turiu, labai norėjau, bet labai nusivyliau panešiojus - po vieno užsidėjimo šonai tiek nusibumbulavo doh.gif ir man ji gerokai didinta pasirodė, nors šiaip mėgstu oversize rūbus..

Papildyta:
QUOTE(enura @ 2014 11 03, 20:38)
itariu ta oda panasi kaip tu sijonu su houndstooth rastu ar dar kokybiskesne?  g.gif ir jeigu tu emei S tai kokio man tada reiktu M? L?    unsure.gif

Ale oda tikrai kokybiška atrodo. Tavo vietoj imčiau xs arba maximum S, aš turiu M, tai man kaip maišas, nors irgi kaip Aireda norėjau laisvos, ilgos. O ir ūgis gi mano ne mažas. Rankovės labai ilgos, per rankas, krūtinę labai platu..

Enura, ar gavai liemenę, kaip tau ji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl.: 03 lapkričio 2014 - 21:52
QUOTE(Girl. @ 2014 11 03, 21:51)
Ale oda tikrai kokybiška atrodo. Tavo vietoj imčiau xs arba maximum S, aš turiu M, tai man kaip maišas, nors irgi kaip Aireda norėjau laisvos, ilgos. O ir ūgis gi mano ne mažas. Rankovės labai ilgos, per rankas, krūtinę labai platu..

Enura, ar gavai liemenę, kaip tau ji?

neimsiu as jos. noreciau, bet vis delto ne factory, o crew. ir tai dar nezinau ar labai noriu ar tik noriu biggrin.gif pagalvosiu

o liemenes zinok dar skaiciu negavau unsure.gif turbut neatsiunte parduotuve verysad.gif uzklausiau bet irgi atsakymo dar negavau ax.gif
Atsakyti