Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

QUOTE(Aireda @ 2014 11 11, 19:05)
Gavau factory megztuka Factory Charley sweater in houndstooth wub.gif

Koks gražus, ypač tas raštas! O aš ir neužmačiau jo smile.gif . Nors gal senokai Factory saite lankiaus...
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 11 11, 21:51)
Koks gražus, ypač tas raštas! O aš ir neužmačiau jo  smile.gif . Nors gal senokai Factory saite lankiaus...

nezinau ar rodys, man rodo tik, kad isparduotas dabar ax.gif
https://factory.jcre...p;bmUID=kyRq0Oj
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 11 11, 22:46)
pirkai  biggrin.gif jau gal pries menesi gavus, bet vis neprisiruosiu pranesiot  blush2.gif dar dzinsini turiu pencila, bet dabar pas siuveja, va prie jo turetu tikti  ax.gif
o prie pilku kelniu turetu irgi tikti  drinks_cheers.gif pasirodysi gal su derinuku  bigsmile.gif

Na, jeigu pavyks isgauti padoru vaizda, gal ax.gif biggrin.gif

QUOTE(rastafarinas @ 2014 11 11, 22:51)
Koks gražus, ypač tas raštas! O aš ir neužmačiau jo  smile.gif . Nors gal senokai Factory saite lankiaus...

Tikrai, tas rastas klasika, ne veltui labai senovinis ax.gif Man dar patiko, kad jis ne koks juodai baltas, o buten toks pilkas navy wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 11 lapkričio 2014 - 22:03
QUOTE(Aireda @ 2014 11 11, 20:05)
Gavau factory megztuka Factory Charley sweater in houndstooth wub.gif Ir buvau maloniai nustebinta, labai patiko. Kokybe, sakyciau, panasesne i jcrew, ne factory. Aisku, nezinau, kaip devesis, bet pirmas ispudis labai geras ax.gif Dydis S. puikiai tiko (nedidintas), netrumpas.

aireda, enura vykę pirkinukai drinks_cheers.gif
na papirkot megztukų in houndstooth man patinka raštai thumbup.gif turiu du šalikus vilnonius iš jcrew būtent su houndstooth raštu thumbup.gif wub.gif wub.gif
o jei pamiršau ir ta gi populiarioji suknutė šilkinė kur visos turime ji irgi to paties rašto wub.gif wub.gif
taip tas raštas klasika drinks_cheers.gif daug metų atgal net kelnes esu turėjusi tokiu raštu wub.gif keli metai atgal net VS komplektuką turėjau tokiu raštu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 11 lapkričio 2014 - 23:12
QUOTE(dewofsoul @ 2014 11 11, 15:39)
verysad.gif

Mergikės, nu dalinkitos išmintimi smile.gif

Manau, kad tikrai pakaktų 2 dydzio...
Čia apie pixie smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lopez: 11 lapkričio 2014 - 23:26
QUOTE(Aireda @ 2014 11 11, 23:03)
Tikrai, tas rastas klasika, ne veltui labai senovinis ax.gif Man dar patiko, kad jis ne koks juodai baltas, o buten toks pilkas navy wub.gif

drinks_cheers.gif

as gi turiu toki juodai balta factory megztuka mirksiukas.gif https://factory.jcre...02120/02120.jsp

bet Tavo tikrai grazesnis thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 12 lapkričio 2014 - 07:21
QUOTE(Aireda @ 2014 11 11, 20:05)
Gavau factory megztuka Factory Charley sweater in houndstooth wub.gif Ir buvau maloniai nustebinta, labai patiko. Kokybe, sakyciau, panasesne i jcrew, ne factory. Aisku, nezinau, kaip devesis, bet pirmas ispudis labai geras ax.gif Dydis S. puikiai tiko (nedidintas), netrumpas.

user posted image

Aireda, kosk fainas megztukas, nemaciau as jo ....
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 11 12, 08:15)
drinks_cheers.gif

as gi turiu toki juodai balta factory megztuka mirksiukas.gif  https://factory.jcre...02120/02120.jsp

bet Tavo tikrai grazesnis  thumbup.gif  bigsmile.gif

doh.gif Dideja, prisimenu, kad turi kazkoki panasu, irgi grazu ax.gif Tau gerai juodai baltas, tu megsti klasika. Jis net puosnesnis atrodo. O man krito i aki tas pilkas, nes jis ramesnis toks ax.gif

QUOTE(Lyn @ 2014 11 12, 08:16)
Aireda,  kosk  fainas  megztukas,  nemaciau as  jo ....

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 11 12, 07:55)
doh.gif Dideja, prisimenu, kad turi kazkoki panasu, irgi grazu  ax.gif Tau gerai juodai baltas, tu megsti klasika. Jis net puosnesnis atrodo. O man krito i aki tas pilkas, nes jis ramesnis toks  ax.gif 

drinks_cheers.gif man is ankstesnes crew kolekcijos buvo toks panasus krites i aki, tik jis buvo gal collection serijos ir brangokas... toks panasiu spalvu tik kaip su lopais ant peciu jeigu pamenat kas. Neturiu dabar kada nuotraukos ieskoti blush2.gif Ziurinejau jau as ji ebay, o cia bac factory panasu sukure thumbup.gif ir dar nuolaida dave tai kaip nepirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 11 12, 09:00)
drinks_cheers.gif man is ankstesnes crew kolekcijos buvo toks panasus krites i aki, tik jis buvo gal collection serijos ir brangokas... toks panasiu spalvu tik kaip su lopais ant peciu jeigu pamenat kas. Neturiu dabar kada nuotraukos ieskoti  blush2.gif Ziurinejau jau as ji ebay, o cia bac factory panasu sukure  thumbup.gif ir dar nuolaida dave tai kaip nepirkti  biggrin.gif

sitas j.crew https://www.jcrew.co...05093/05093.jsp g.gif
tas factory net dar grazesnis smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 11 12, 09:00)
drinks_cheers.gif man is ankstesnes crew kolekcijos buvo toks panasus krites i aki, tik jis buvo gal collection serijos ir brangokas... toks panasiu spalvu tik kaip su lopais ant peciu jeigu pamenat kas. Neturiu dabar kada nuotraukos ieskoti  blush2.gif Ziurinejau jau as ji ebay, o cia bac factory panasu sukure  thumbup.gif ir dar nuolaida dave tai kaip nepirkti  biggrin.gif

Toks, tik kitu spalvu, ar ne?

Savotiskas toks su tais lopais. Bet factory ne ka prastesnis mirksiukas.gif Lopu tik truksta g.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 11 12, 09:54)
. Bet factory ne ka prastesnis mirksiukas.gif Lopu tik truksta g.gif  biggrin.gif

o man tai kaip tik graziau, kad be tu lopu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 12 lapkričio 2014 - 09:08