Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir Ledas

O čia veiksmas Stambule vyksta ar kažkokiam kitam mieste? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 10 08, 16:56)
Pagalvojau, galejo Kivanco brolio vaidmeniui ne Vurala, o Selima is Fatmagules paimt. Turi jie panasumo su Kivancu, o ir ugiai ne taip skirias  biggrin.gif

Čia ir yra esmė - tie broliai visaip kaip skirtingi. Jų vardai turkų kalboje reiškia Šiaurė ir Pietūs. Būtent dėl to man užkliuvo lietuviškas vertimas, improvizacija su ugnim ir ledu čia visai ne vietoj. Tai ir aktoriai parinkti skirtingi įspūdžiui sustiprinti. Bugra Gulsoy (Guney) tiesiog fantastiškai atlieka savo vaidmenį, nieko kito jo vietoje net įsivaizduoti negaliu.

QUOTE(Soled @ 2014 10 08, 16:57)
O čia veiksmas Stambule vyksta ar kažkokiam kitam mieste? 4u.gif

Stambule 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 10 08, 18:02)
Čia ir yra esmė - tie broliai visaip kaip skirtingi. Jų vardai turkų kalboje reiškia Šiaurė ir Pietūs. Būtent dėl to man užkliuvo lietuviškas vertimas, improvizacija su ugnim ir ledu čia visai ne vietoj. Tai ir aktoriai parinkti skirtingi įspūdžiui sustiprinti. Bugra Gulsoy (Guney) tiesiog fantastiškai atlieka savo vaidmenį, nieko kito jo vietoje net įsivaizduoti negaliu.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 10 08, 17:02)

Gali but. Bet cia man labai jo ugis kliuva biggrin.gif Gal butent del to kontrasto su Kivancu. Ypac toj scenoj, kur po avarijos Guney namuose ant sofos sedi. Toks susitraukes, kunelis miniatiurinis, tik galva didziule biggrin.gif Fatmagulej ugis kazkaip nekliudavo.
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 10 08, 16:56)
Ir Dzemre mama sake, nebendrauk su Kuzey, nes jis bloga itaka daro. Salia Kuzey blogi dalykai nutinka. Per ji.
Bet ta mergicka man rodos irgi ne is kelmo spirta. Link vagysciu linkus  ax.gif

Pagalvojau, galejo Kivanco brolio vaidmeniui ne Vurala, o Selima is Fatmagules paimt. Turi jie panasumo su Kivancu, o ir ugiai ne taip skirias  biggrin.gif

as kai pamaciau reklama pamaniau kad ten tas pats aktorius.labai panasus man jie blush2.gif
Atsakyti
Mane pirmoji serija įtraukė ir suintrigavo (aš iš tų žiūrovų, kuriems nebūtinas aktyvus veiksmas, patraukia ir paprastos žmogiškosios dramos smile.gif ). Akivaizdu, jog bus didelis dėmesys tos šeimos santykiams, kurie, kaip matyti nuo pirmos serijos, labai komplikuoti. Bet daugumos numylėtiniui Kivanc nejaučiu jokių moteriškų simpatijų tongue.gif O jo Kuzėjus netgi labai įdomus personažas, smalsu, kaip jis skleisis toliau smile.gif Iš pirmo žvilgsnio tėvas man buvo pasirodęs despotas, bet po visos serijos man susidarė įspūdis, kad jis kur kas teisingesnis nei motina, kuri puolė smerkti ir kaltinti vieną savo vaiką dėl kito klaidos, priešingai nei tėvas, kuris, atvykus policijai, paragino Gunėjų eiti kartu ir prisipažinti. Bet kokiu atveju ta avarija buvo didžiulė tragedija visai šeimai, Kuzėjų visa šeima paaukojo Gunėjaus labui ir dabar Kuzėjus aišku pilnas nuoskaudos. Džemrė irgi įdomi asmenybė ir kol kas ne pačia geriausia prasme g.gif Čia kuklūs mano pirmieji įspūdžiai iš pirmosios serijos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(atverklanga @ 2014 10 08, 18:56)

Bet ta mergicka man rodos irgi ne is kelmo spirta. Link vagysciu linkus  ax.gif

Va va, man irgi panašu į tai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(BonPari* @ 2014 10 08, 18:10)
Tik nelabai man patiko tie dabarties ir praeities maišymai, galėjo gi ir pradėti rodyti nuo tos avarijos, kažkaip manau labiau būtų intriga sukelta.  g.gif

Ir dar,  iš anonsų buvau susidariusi nuomonę, kad Kuziejus pirmas draugavo su ta Džemre, bet ji jo nesulaukė iš kalėjimo ir su Guniejum susidėjo. Nes dabar tai ko pykti ant to brolio dėl prarastos mylimosios, jei ji niekada nebuvo jo?  unsure.gif

O man visai įdomus sprendimas dalį praeities įvykių atskleisti per prisiminimus, prideda savitumo smile.gif
Anonsas ir mane suklaidino g.gif
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2014 10 08, 19:11)
O man visai įdomus sprendimas dalį praeities įvykių atskleisti per prisiminimus, prideda savitumo smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man visai patiko pirmoji serija, tikiuosi patiks ir toliau... mergina matyta iš kažkokio serialo, arba panaši į kažkurią aktorę, na niekaip neatgaminu kur doh.gif bet nelabai man ji dabar... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 10 08, 08:46)
Ko  jie toj Turkijoj taip i kariuomene verziasi  g.gif  Besiras per UM, dabar cia Kuze...

Beširas iš nevilties gi! Pamatė, kad brangioji kitą įsimylėjus ir užsinorėjo į kariuomenę, o Kuziejaus gi nuo vaikystės svajojo į karo mokyklą, tačiau dabar beliko tik eiliniu būti, bet ir ten pasirodė netinkamas...
Papildyta:
QUOTE(atverklanga @ 2014 10 08, 09:56)

Manau, kad aktoriui vaidinusiam Selimą iki Bugros (Giunėjaus) talento laaabai toli! Labai, net labai abejoju, kad tas aktorius būtų sukūręs tokį stiprų vaidmenį!
Atsakyti
Pirma serija neuzkabino, kazkaip net neatidziai ziurejau. Is anonso kitokia nuomone buvau susidarius, tai dabar pasimetusi likau,nesuprantu,kuris cia blogiukas,o kuris gerietis? 4u.gif , daug matytu aktoriu is ivairiu serialu, tokia mintis -darosi panasu i meksikieciu muilo operas-jas ziurint kartojasi aktoriu veidai smile.gif , zinoma, patys serialai skiriasi kaip ugnis ir ledas,va, kaip cia tiko pavadinimo variantas:-). Bandysiu toliau ziureti vien del rekomendaciju,visos labai susizaveja siuo serialu, bet dusioj man didelis gedulas po Fatmagiules, turbut joks serialas jo neatstos:-)
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 10 09, 04:55)
Manau, kad aktoriui vaidinusiam Selimą iki Bugros (Giunėjaus) talento laaabai toli! Labai, net labai abejoju, kad tas aktorius būtų sukūręs tokį stiprų vaidmenį!

Aš tai net neabejoju, kad nebūtų smile.gif Tokių dramatiškų vaidmenų niekas geriau už Bugrą nesuvaidins. Jam taip natūraliai tai gaunasi. Kažkodėl manau, kad jis ir gyvenime labai jautri asmenybė turėtų būti. Skaičiau interviu, kur jis sakė, kad bijojo, kad jo Alahas nenubaustų už šį vaidmenį biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dar neskiriu kuris Kuzejus, o kuris Gunejus, bet tas sviesus fainuolis wub.gif
Ehhh.. Tas baltas namas man Secherezados ir Onuro namai.. Nostalgija biggrin.gif
Atsakyti