Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir Ledas

QUOTE(Taurida @ 2014 10 09, 19:25)
O kodel butinai i AZ? geltono teksto neskaito kas nenori zinoti, o kas nori tas perskaito 4u.gifmirksiukas.gif
Galbut bus daugiau norinciu suzinoti, ar gera pabaiga ar bloga, nes as asmeniskai nemegstu serialu su liudnom pabaigom, tad jei ji tokia, tai mesiu salin sita reikala rolleyes.gif

As megstu geltonas zinutes drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif del to jos ir geltonos, kad neskaitytu kas nenori.
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2014 10 09, 18:25)
O kodel butinai i AZ? geltono teksto neskaito kas nenori zinoti, o kas nori tas perskaito 4u.gifmirksiukas.gif
Galbut bus daugiau norinciu suzinoti, ar gera pabaiga ar bloga, nes as asmeniskai nemegstu serialu su liudnom pabaigom, tad jei ji tokia, tai mesiu salin sita reikala rolleyes.gif

as pvz plansetej viska skaitau, tai man tie pageltoninti tekstai labai aiskiai matosi. Nors... Niekad nebandziau, gal kokiam kitam skine ne taip matytusi g.gif
Atsakyti
Man taip pat patinka anksciau suzinoti kokia pabaiga, taciau jeigu vel pasipils istisi puslapiai geltonu postu,tada visai neidomi tema,neimanoma skaityti,geltona geltona juoda geltona geltona. Yra kita tema,galima ten pasiskaityti ka i ateiti rodys.
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2014 10 09, 19:08)
Sveikos 4u.gif  pradejau ir as ziureti, man patiko smile.gif . Tik noreciau zinoti, gal kas pageltonins arba i AZ jei nesunku, ar filmas su laiminga pabaiga? Kazkaip itariu, kad nekaip jis baigsis g.gif

Aš irgi,jei pagal mane bloga pabaiga -nebežiūrėsiu...eisiu į rusų puslapį ir pazžiūrėsiu paskuitniu serijų gabaliukus.Turkiški man todėl ir netinka,,,tik Ezelį žiūrįėjau,l.patiko,bet pati sau įteigiau,kad tai laiminga pabaiga abiem biggrin.gif .nesu i r didelė Kuzejaus atlikėjo gerbėja. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2014 10 09, 11:08)
Sveikos 4u.gif  pradejau ir as ziureti, man patiko smile.gif . Tik noreciau zinoti, gal kas pageltonins arba i AZ jei nesunku, ar filmas su laiminga pabaiga? Kazkaip itariu, kad nekaip jis baigsis g.gif

Na, šiame forume tikrai baisu net prasižioti, labai jau griežtos taisyklės.... lotuliukas.gif
Taurida, aš pernešiu Tavo žinutę į KG forumą, ten rasi atsakymą, jei dar aktualu...
Atsakyti
Tai kad nepasakyciau jog Ezelio pabaiga gera buvo smile.gif Arba as jau pamirsau kokia ten ta pabaiga smile.gif
Bet sakau tik viena nesnervuojam ir ziurim, nes beziurint dar ne tiek prisinervuosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 10 09, 19:49)
as pvz plansetej viska skaitau, tai man tie pageltoninti tekstai labai aiskiai matosi. Nors... Niekad nebandziau, gal kokiam kitam skine ne taip matytusi  g.gif

Bet čia jūsų problema,kodėl reguliuojat kur kam ir ką rašyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Nagi sutarkim gražiai, kad tikrai, tas kas norit žinoti kaip ir kas toliau bus, būkit geros, paskaitykite Kuzey Guney temoje...Na kam čia tos bereikalingos diskusijos smile.gif Mačiau per LNK kitos savaitės anonsą, bus veiksmo žiūriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2014 10 09, 20:43)
Bet čia jūsų problema,kodėl reguliuojat kur kam ir ką rašyti  mirksiukas.gif

Nereguliuoju nieko, pasiaiskinau, kodel man nesinori tu pageltoninimu 4u.gif as irgi megeja skaityt tuos pageltoninimus, o dar kai plansetej gerai matosi, tai ir skaitau viska is eiles, ner didelio skirtumo, ar ten juoda, ar geltona. Bet va po UM nusvilau su tuo, suzinojau, ko nenorejau zinot. Todel ir bandau kaip nors isvengt dabar biggrin.gif
bet jo, cia mano problema, ne mano asmenine tema smile.gif
Papildyta:
QUOTE(oziarage @ 2014 10 09, 20:57)
Mačiau per LNK kitos savaitės anonsą, bus veiksmo žiūriu biggrin.gif

As dar nemaciau, kas gero bus? Gal jau su Dzemre susieis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 10 09, 21:57)
Nagi sutarkim gražiai, kad tikrai, tas kas norit žinoti kaip ir kas toliau bus, būkit geros, paskaitykite Kuzey Guney temoje...Na kam čia tos bereikalingos diskusijos smile.gif Mačiau per LNK kitos savaitės anonsą, bus veiksmo žiūriu biggrin.gif

Keista bet "Be kaltės kalta" tokių problemų nebuvo,net prašydavom kad pageltonintų,jei kas labai į ateitį rūpėjo ir nieks nieko niekur nesiuntinėjo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Dy: 09 spalio 2014 - 21:14
QUOTE(sagyte @ 2014 10 09, 17:42)
Man rodos zaidimas panasus kaip "butelys"issuki su kuom pasibuciuosi, tik cia pas juos gal atmerktom akim reikia smile.gif

Taip, tik siuo atveju, jei uzsimerki, tai vadinasi myli ar kazkas panasaus. O niekas issiduoti gi nenori biggrin.gif

QUOTE(Lady Dy @ 2014 10 09, 20:43)
Bet čia jūsų problema,kodėl reguliuojat kur kam ir ką rašyti  mirksiukas.gif

Man tas aiskinimas kur, ka, kam ir kaip rasyti viesame forume tai daugiau nei juokingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 10 09, 21:24)
Taip, tik siuo atveju, jei uzsimerki, tai vadinasi myli ar kazkas panasaus. O niekas issiduoti gi nenori biggrin.gif
Man tas aiskinimas kur, ka, kam ir kaip rasyti viesame forume tai daugiau nei juokingas  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti