Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(kristiana1 @ 2014 10 27, 20:33)
Pas mane buvo ilgas protokolas.pradejau slopinancius 21cd....sulaukiau menesiniu ir tik 7 cd pradejau leistis Gonal i.As turejau omeny stimuluacija,kad pradejau leistis vaistukus.....

Mergaites, kai vyksta stimulicija, ypac jeigu ilgas protokolas, ciklas nebesiskaiciuoja kaip normalus ciklas. Nes viskas yra uzslopinama, o po to viskas kontroliuojama vaistais. Todel nereikia ziuret kada ten buvo ovuliacijos diena, ir isodinimas gali buti per menamu mmm diena - niekas neatitinka ir nereikia kreipt demesi i buvusi naturalu cikla. Niekas vistiek neatitiks. Sis ciklas yra sukurtas ir uzbaigtas vaistais- ne naturalia eiga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 10 27, 21:44)
taip i nosi purskiamus .. kurie manne jau nervina , galva skauda , ir pitka esu  doh.gif na bet sake slutiniai poveikiai dings , susileidus pirma injekcija  smile.gif
bijau tu injekciju , nesu gyvenime sau isidurusi biggrin.gif klausykit o kru duriat , i pilva ar koja ? smile.gif

Oj zinok mane tai tie karscio pylimai ir salcio vede is proto.Galva ir skaudedavo.O durt reikia aplink bamba kur....
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 10 27, 19:47)
Oj zinok mane tai tie karscio pylimai ir salcio vede is proto.Galva ir skaudedavo.O durt reikia aplink bamba kur....

na man sake kur noriu arba i koja arba i pilva , man i koja primtiniausias varijantas .. smile.gif mane nakty karstiss pila pastoviai .. atsibundu visa slapia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marselle @ 2014 10 27, 17:39)
kad liepos menesi butu realus susutikimas smile.gif
Na ka,as jau PUPO  smile.gif  isodino 3 snaigutes

tikiuos sis kartas jau bus sekmingas  thumbup.gif

sveikinu PUPO 4u.gif
QUOTE(kristiana1 @ 2014 10 27, 20:41)
Pas mane buvo ilgas protokolas.pradejau slopinancius 21cd....sulaukiau menesiniu ir tik 7 cd pradejau leistis Gonal i.As turejau omeny stimuluacija,kad pradejau leistis vaistukus.....
Papildyta:

Tai pas tave tas pats protokolas....tu naudoji slopinancius?

aaaa, nebuvau girdejus dar tokio, man irgi ilgas buvo nuo 21 c.d vieni vaistai o gonal nuo 2 c,d, bet tai cia daug tu schemu uztai ir pasiklausiau, idomu kaip dar taiko 4u.gif 4u.gif tai neateis mm, tikrai viskas kontroliuojama vaistais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 10 27, 22:13)
sveikinu PUPO  4u.gif

aaaa, nebuvau girdejus dar tokio, man irgi ilgas buvo nuo 21 c.d vieni vaistai o gonal nuo 2 c,d, bet tai cia daug tu schemu  uztai ir pasiklausiau, idomu kaip dar taiko  4u.gif 4u.gif  tai neateis mm, tikrai viskas kontroliuojama vaistais 4u.gif

Yra ilgas arba trumpas protokolas.ilgasis prasiseda nuo 21cd ir tesiasi menesi kazkur.nuo kraujo tyrimo ta prasme hormonu priklauso kada prasides injekcijos.man va nuo 7cd tau nuo 2cd.
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 27, 21:46)
Mergaites, kai vyksta stimulicija, ypac jeigu ilgas protokolas, ciklas nebesiskaiciuoja kaip normalus ciklas. Nes viskas yra uzslopinama, o po to viskas kontroliuojama vaistais. Todel  nereikia ziuret kada ten buvo ovuliacijos diena, ir isodinimas gali buti per menamu mmm diena - niekas neatitinka ir nereikia kreipt demesi i buvusi naturalu cikla. Niekas vistiek neatitiks. Sis ciklas yra sukurtas ir uzbaigtas vaistais- ne naturalia eiga  4u.gif

Teisingai sakai Burbuliacija. Man punkcija dare ta diena kai turejo buti menamos menesines. As leidausi skatinamousius 14 dienu, manau, kad cia ziauriai ilgai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 10 27, 17:06)
As irgi tik po mmm pradesiu susirgau praitoi savaitei treciadieni , sy treciad stimuliuotis pradedu . Man taikoma ilga schema . smile.gif

Karalinda, man irgi tokia schema bus taikoma. Kazkaip ir as cia nepagaunu kampo, man isodinimas bus tik pirmaja gruodzio savaite, o poryt pradedu leistis i pilva buselina, ir leisiuosi iki lapkricio 18d, tada skanas ir tikriausiai nuo tada pradesiu leistis gonali,bent jau taip mano programoje parasyta. O lapkricio 18 diena bus mano 13 ciklo diena, isodinimas vyks tada, kai tureciau sulaukti memiu. Istikruju, labai viskas idomiai. Karalinda, kelinta ciklo diena pradejai leistis gonali?
Atsakyti
QUOTE(vitaleja @ 2014 10 27, 22:03)
Karalinda, man irgi tokia schema bus taikoma. Kazkaip ir as cia nepagaunu kampo, man isodinimas bus tik pirmaja gruodzio savaite, o poryt pradedu leistis i pilva buselina, ir leisiuosi iki lapkricio 18d, tada skanas ir tikriausiai nuo tada pradesiu leistis gonali,bent jau taip mano programoje parasyta. O lapkricio 18 diena bus mano 13 ciklo diena, isodinimas vyks tada, kai tureciau sulaukti memiu. Istikruju, labai viskas idomiai. Karalinda, kelinta ciklo diena pradejai leistis gonali?

Dar tik leisiuosi , poryt tai , bus 8 ciklo diena smile.gif stimuliuosiuos 11 dienu .

Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 10 28, 00:08)
Dar tik leisiuosi , poryt tai , bus 8 ciklo diena smile.gif stimuliuosiuos 11 dienu .

Kaip tu is karto zinai,kad 11d?
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 10 27, 22:18)
Kaip tu is karto zinai,kad 11d?

Na apytiksliai cia , plane punkcija parasyta 10 lapkricio , na aisq gali keistis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 27, 21:46)
Mergaites, kai vyksta stimulicija, ypac jeigu ilgas protokolas, ciklas nebesiskaiciuoja kaip normalus ciklas. Nes viskas yra uzslopinama, o po to viskas kontroliuojama vaistais. Todel  nereikia ziuret kada ten buvo ovuliacijos diena, ir isodinimas gali buti per menamu mmm diena - niekas neatitinka ir nereikia kreipt demesi i buvusi naturalu cikla. Niekas vistiek neatitiks. Sis ciklas yra sukurtas ir uzbaigtas vaistais- ne naturalia eiga  4u.gif

Sutinku,kad vaistai isreguliuoja visa cikla,bet pirmo Ivf metu menesiniu pilvo skausmus jauciau butent ta diena,kada jos turejo ateiti.Ir taip tris menesius....
Papildyta:
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 10 28, 00:22)
Na apytiksliai cia , plane punkcija parasyta 10 lapkricio , na aisq gali keistis smile.gif

Taip,nes nezinai kaip reaguos organizmas i vaistus,bet reikia tiketis,kad viskas vyks pagal plana...... thumbup.gif ir su gera pabaiga drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 10 27, 22:26)
Sutinku,kad vaistai isreguliuoja visa cikla,bet pirmo Ivf metu  menesiniu pilvo skausmus jauciau butent ta diena,kada jos turejo ateiti.Ir taip tris menesius....
Papildyta:

Taip,nes nezinai kaip reaguos organizmas i vaistus,bet reikia tiketis,kad viskas vyks pagal plana......  thumbup.gif  ir su gera pabaiga  drinks_cheers.gif

Baisiai bijau hiperstimuluacijos :/
Atsakyti