Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Kazkieno zmona @ 2014 11 02, 14:18)
oi,kokie grazus. as nemoku vistiek ikelti savo.tik as ivairiu rusiu testus dariausi,tai mano vieni ryskesni, kiti blankesni smile.gif man irgi du ikele 4u.gif kaip dziugu kristiana 1 , kad ir pas tave testukas parode. oi koks geras menuo lotuliukas.gif , na beliko, kad tik kraujuka ryt patvirtintu. sakot jei taip anksti rodo, tai dvynukai? g.gif

net neisivaizduo, as manau, kad kraujo tyrimo skaiciukai parodys g.gif
O ar gali NT rodyti nestuma, o kraujas ne g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Galileja @ 2014 11 02, 14:37)
net neisivaizduo, as manau, kad kraujo tyrimo skaiciukai parodys  g.gif
O ar gali NT rodyti nestuma, o kraujas ne  g.gif ?

Man NT nerodė nėštumo, bandžiau 9 ir 12 dpi, o va kraujo skaiciukai buvo aukšti! Linkiu aukštu skaiciuku visoms!!! Siunciu daug daug nestuke.gif virusu!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(florid @ 2014 11 02, 14:59)
Man NT nerodė nėštumo, bandžiau 9 ir 12 dpi, o va kraujo skaiciukai buvo aukšti! Linkiu aukštu skaiciuku visoms!!! Siunciu daug daug  nestuke.gif virusu!!  mirksiukas.gif

otai gal pas mus uzkibo abu, jei rodo taip anksti? g.gif
Atsakyti
nu liuks vaiduokliukai thumbup.gif

as dvynuku ziauriai bijau blush2.gif
atsimenu po pirmo ivf vos neverkiau kai suzinojau jog vienas isitvirtino,nes norejau dvynuku. Auginu viena vaika ir bijau net pagalvot kaip su dviem butu
Atsakyti
QUOTE(Galileja @ 2014 11 02, 15:12)
otai gal pas mus uzkibo abu, jei rodo taip anksti? g.gif

Gal pas tave testai geresni! biggrin.gif na as ir pirkau vaistineje, bet man nerodė, antram teste vaiduokli mačiau! As laukiuosi dvynukų wub.gif wub.gif mano svajone pildosi bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos moterytės. Jungiuosi ir aš prie jūsų visažinių. Crinone žvakutes naudojat rytais ar vakarais? Ačiū už ats.
Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2014 11 02, 17:46)
Sveikos moterytės. Jungiuosi ir aš prie jūsų visažinių. Crinone žvakutes naudojat rytais ar vakarais? Ačiū už ats.

sveika,ten gelis. naudojama vakarais,bet buna,kad ne po viena reikia,tai tada ir rytais
Atsakyti
taip gelis, negerai parašiau smile.gif anot gydytojos, jokio skirtumo ar ryte, ar vakare, bet kaži kaip geriau. Išrašė naudoti tik po vieną kartą per dieną, ne daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Galileja @ 2014 11 02, 14:37)
net neisivaizduo, as manau, kad kraujo tyrimo skaiciukai parodys  g.gif
O ar gali NT rodyti nestuma, o kraujas ne  g.gif ?

Ka galiu pasakyti,kad kraujo tyrimu skaiciai nieko nereiskia.Merginos su mazesniais skaiciukais laukesi dvyniu,o tos kurios tikejosi dvieju laukesi tik vieno.tas pats buvo ir man......taip kad pasitiketi galima tik echo..........
Papildyta:
Merginos,tos kurioms pasiseke,kokia jusu savijauta? Kaip pilvas,pamaudzia? Nu man uzeina maudzia,bet ne apacioj,o per viduri.jei naturalus pastojimas,tai sakytu negerai tie maudimai....o musu atveju?
Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2014 11 02, 20:06)
taip gelis, negerai parašiau smile.gif anot gydytojos, jokio skirtumo ar ryte, ar vakare, bet kaži kaip geriau. Išrašė naudoti tik po vieną kartą per dieną, ne daugiau.

Sito as nezinau, nes man ryte ir vakare reikia naudoti. O vakare liepe naudoti pora valandu pries miega ir pajudet truputuka.
Papildyta:
QUOTE(kristiana1 @ 2014 11 02, 20:21)
Ka galiu pasakyti,kad kraujo tyrimu skaiciai nieko nereiskia.Merginos su mazesniais skaiciukais laukesi dvyniu,o tos kurios tikejosi dvieju laukesi tik vieno.tas pats buvo ir man......taip kad pasitiketi galima tik echo..........
Papildyta:
Merginos,tos kurioms pasiseke,kokia jusu savijauta? Kaip pilvas,pamaudzia? Nu man uzeina maudzia,bet ne apacioj,o per viduri.jei naturalus pastojimas,tai sakytu negerai tie maudimai....o musu atveju?

Aciu uz info.
Na man buna kad pamaudena apacioj ir cia pora dienu darbe svaigo galva.
Atsakyti
QUOTE(Galileja @ 2014 11 02, 22:49)
Sito as nezinau, nes man ryte ir vakare reikia naudoti. O vakare liepe naudoti pora valandu pries miega ir pajudet truputuka.
Papildyta:

Aciu uz info.
Na man buna kad pamaudena apacioj ir cia pora dienu darbe svaigo galva.

Kaip keista.o man liepe detis vakare priets einant gult.visi skirtingai g.gif
Atsakyti
Labas rytas wink.gif

As jau tuoj vaziuosiu i ligonine , pirmam skanui kaip ten viskas auga smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti