Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(RositaK @ 2014 11 03, 17:58)
arba ir aštuntas..  doh.gif

arba 11... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 03, 17:45)
kokius testukus paneles gadinat?smile.gif sakau reikia gal uzsipirkti is ebay biggrin.gif , nes jus cia visos gadinat , abejoju ar as istversiu negadinus , kai ateis laikas biggrin.gif biggrin.gif

Seip as sugadinau du paprastus,kur dave vaisingumo klinikoj.Siandien vyras nupirko elektronini,tai rytoj gadinsiu jau rimta testuka biggrin.gif
Papildyta:
Merginos kalbant apie slapuma toj vietelej,siandien tik koks staigesnis judesys ir mano kelnaites slapios blush2.gif ar cia normalu....gausumas buna is ryto...paskui aprimsta...cia gal crinonas taip pasisalina,nes as ji deduosi pries einant gult ax.gif gal ta sena man reikia iskrapstyt,gal ten jau perteklius?Bet skystu baltu pavidalu isbega....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristiana1: 03 lapkričio 2014 - 17:13
QUOTE(RositaK @ 2014 11 03, 16:58)
arba ir aštuntas..  doh.gif

QUOTE(nika2 @ 2014 11 03, 17:07)
arba 11... lotuliukas.gif

na stai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 11 03, 16:12)
Seip as sugadinau du paprastus,kur dave vaisingumo klinikoj.Siandien vyras nupirko elektronini,tai rytoj gadinsiu jau rimta testuka  biggrin.gif
Papildyta:
Merginos kalbant apie slapuma toj vietelej,siandien tik koks staigesnis judesys ir mano kelnaites slapios  blush2.gif  ar cia normalu....gausumas buna is ryto...paskui aprimsta...cia gal crinonas taip pasisalina,nes as ji deduosi pries einant gult  ax.gif gal ta sena man reikia iskrapstyt,gal ten jau perteklius?Bet skystu baltu pavidalu isbega....

man sake irgi kad jausiuos slapia , kad jis begs lauk biggrin.gif tai kaip suprantu taip ir turi buti biggrin.gif
Atsakyti
na ka, kraujo rezultatai nudziugino, 345 ax.gif , dabar belika laukti laisko su kvietimu pasidaryti echo.
Kazkieno zmona, kokie tavo skaiciukai?
Atsakyti
QUOTE(Galileja @ 2014 11 03, 18:13)
na ka, kraujo rezultatai nudziugino, 345  ax.gif , dabar belika laukti laisko su kvietimu pasidaryti echo.

blink.gif wow kokie dideli 4u.gif 4u.gif sveikinimai didziausi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 11 03, 19:27)
blink.gif wow kokie dideli  4u.gif  4u.gif sveikinimai didziausi  thumbup.gif  thumbup.gif

Dekui 4u.gif
Aha bigsmile.gif , man, matai, isodinti du, dvieju-trieju dienu.
Nu ziuresim kas toliau bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galileja: 03 lapkričio 2014 - 18:38
na ka, kraujo rezultatai nudziugino, 345  ax.gif , dabar belika laukti laisko su kvietimu pasidaryti echo.

ryskiai dvynukai!!!
Atsakyti
Labuka merginos kurios jau daretes ir ruosiates ivf procedurai turiu klausyma kiek vezetes pinigu vaistams nes rytoj vaziuoju pabraizymui ir sake vaistus israsys tai nezinau kiek pinigu veztis?
Atsakyti

Labai dosnūs skaičiai. Belieka pasveikinti ir palinkėti, kad viskas eitųsi gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iruciukas86 @ 2014 11 03, 19:41)
Labuka merginos kurios jau daretes ir ruosiates ivf procedurai turiu klausyma kiek vezetes pinigu vaistams nes rytoj vaziuoju pabraizymui ir sake vaistus israsys tai nezinau kiek pinigu veztis?

Laba, laba! Pabraizymui tai cia ta prasme schemute parinks, ar as ne taip suprantu? Galiu pasakyt jei LV tai pradzioj turetu 250 euru uztekti, aisku ziurint kokia schema ir kokias dozes paskirs. Lt panasiai gal bus. Nenusimazink sumos veztis, as kaip sakau geriau pasiveziot nei paskui sukti galva kaip nusimt is banko ir t.t.
Linkiu sekmes, pasisakyk kaip seksis 4u.gif

Galileja! Wohoooo!!! Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __777__: 03 lapkričio 2014 - 18:55
QUOTE(iruciukas86 @ 2014 11 03, 18:41)

gleivinės pabraižymas tai nekainuoja, o vaistai tai kiekvienai skirtingai, nes skirtingos dozės. Asmeniškai man, pirmam kartui vaistų išrašė už 1580 pinigų doh.gif
Atsakyti