Įkraunama...
Įkraunama...

Aliexpress drabužiai

Parduodu megztuka, kokybe gera...Rankoviu ilgis 57cm, visas ilgis 63cm, po pazastim 45cm, dydis XL-XXL....Vilnius, siunciu, 27lt.
user posted image
Parduodu, dydis XL. Rankoviu ilgis nuo peciu 53cm, nuo pazasties 41cm, visas ilgis 69cm, plotis tarp pazastu 52cm. 20lt
user posted image
Atsakyti
http://www.aliexpres...6284197386.html
Parduodu L dydžio apricot spalvos. Pasiūtas tvarkingai, su pamušalu, tiks klubams iki 92 cm apimties. Kaina 20 lt, siunčiu, Vilnius.
Atsakyti
Parduodu nauja BALTA rankine 28*21*12,pirkta aliexpress su akcija,uz savikaina ir atiduodu.Tvarkingai pasiuta,tik kol laukiau nusipirkau jau kita balta
user posted image
50lt
vilnius,siunciu,i az
Atsakyti
Parduodu du naujus sijonus – juodo ilgis 48,5 cm, liemuo 36 cm, klubai 43,5 cm, smėlinio ilgis 47 cm, liemuo 37 cm, klubai 43 cm. Man su 95 cm klubais abu sijonai geri. Pasiūti tvarkingai, su pamušalu, medžiaga tvirta. Kaina po 25 lt su siuntimu. Parduodu, nes man trūksta ilgio. Vilnius
user posted image
Atsakyti
Parduodu deje netikusia - prasoviau su dydziu verysad.gif striukyte is aliexpress , dabar uzsakiau mazesne sau

striukyte labai lengvute, siltute, raudonos spl., parduodu uz tiek kiek ir pirkau 45 lt
dydis xxxl atitinka lietuviska 44 d

user posted image
user posted image
Atsakyti

Parduodu deje netikusia - prasoviau su dydziu verysad.gif striukyte is aliexpress , dabar uzsakiau mazesne sau
striukyte labai lengvute, siltute, raudonos spl., parduodu uz tiek kiek ir pirkau 45 lt
dydis xxxl atitinka lietuviska 44 d

user posted image
user posted image

ISMATAVIMAI

peciai 41, per pazastis 53x2, per liemeni 50x2, apacia 54x2
Atsakyti
sveikos mamytes parduodu nike treninga atitinka xl dydi
http://www.aliexpres...=63746101326058
kaina 83lt kiek ir mokejau
rasykit i pm susidomeje
Atsakyti

user posted image
user posted image
Naujas, visas ilgis 63 cm, rankovė nuo pažasties 47 cm, krūtinė 53 cm. Pirkau vyrui, bet jam gerokai per mažas. Tiks arba vyrui nešiojančiam S dydį arba paaugliui. Kaina su siuntimu 25 lt.
user posted image
user posted image
Naujas, visas ilgis 62 cm, rankovė nuo pažasties 45 cm, krūtinė 46 cm, tikras S. Mano vyrui gerokai per mažas. Labiau tiks nešiojančiam S dydį arba paaugliui. Su siuntimu 25 lt.
Abu džemperiai plonos, švelnios ir minkštos medžiagos. Vilnius.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 12 09, 15:12)
user posted image
user posted image
Naujas, visas ilgis 63 cm, rankovė nuo pažasties 47 cm, krūtinė 53 cm. Pirkau vyrui, bet jam gerokai per mažas. Tiks arba vyrui nešiojančiam S dydį arba paaugliui. Kaina su siuntimu 25 lt.
user posted image
user posted image
Naujas, visas ilgis 62 cm, rankovė nuo pažasties 45 cm, krūtinė 46 cm, tikras S. Mano vyrui gerokai per mažas. Labiau tiks nešiojančiam S dydį arba paaugliui. Su siuntimu 25 lt.
Abu džemperiai plonos, švelnios ir minkštos medžiagos. Vilnius.

PARDUOTA.
Atsakyti
Parduodu naują sijoną http://www.aliexpres...1011925740.html juodos spalvos su dirželiu, dydis XXL, manau atitinka, nes man per didelis. Kaina 33 LT
Atsakyti
Parduodu naują megztuką su kapišonu iš Aliexpress. Navy blue spalva, dydis S. Medžiaga medvilnė, nestora, bet ir ne skysta. Ilgokas, tinka ilgarankėms, bet man per pečius ankštokas, todėl parduodu. Kaina 11 eurų. Vilnius, siunčiu.
user posted image
user posted image
Parduodu du naujus sijonus – juodo ilgis 48,5 cm, liemuo 36 cm, klubai 43,5 cm, smėlinio ilgis 47 cm, liemuo 37 cm, klubai 43 cm. Man su 92 cm klubais abu sijonai geri. Pasiūti tvarkingai, su pamušalu, medžiaga tvirta. Kaina po 7 eurus su siuntimu. Parduodu, nes man trūksta ilgio. Vilnius
user posted image
Parduodu kelnes, pirktas čia SM. S dydis, atitinka, Liemuo 36x2, klubai 44-45x2 cm. Man su 169 cm ūgiu kelnių ilgis geras. Medžiaga (medvilnė, poliesteris, elastanas) maloni ir švelni, neplona. 10 eurų. Vilnius, siunčiu. user posted image
Parduodu naujas plonas vasarines kelnes, puikiai tinka į darbą ar šiaip. Tikras S dydis, ilgis nuo klyno 73, juosmuo 38, klubai 44. Užsakiau du dydžius, tai vieną parduodu. Kaina 9 eurai, Vilnius, siunčiu.
user posted image
Atsakyti
Parduodu is mergaites pirktus tresus 8 Eur
Grazucia,bet netiko spalva ax.gif
Spalva 24/613
http://www.aliexpres.../540805064.html
Vilnius i AZ
Atsakyti