Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika

Pupukas, lovos nepafotkinai??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 10 20, 08:48)
...duokit vaizdų malonių akiai,

biggrin.gif http://georgianadesign.tumblr.com/ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 20, 09:42)
Dizaineriai uzsako tokius straipsnius?

nieko jaukaus cia nematau....

QUOTE(dives @ 2014 10 20, 09:48)
Tuda, Pupukas ir visos kitos...duokit vaizdų malonių akiai, pasiilgau, atgaiva sielai man ši tema 4u.gif

klausau biggrin.gif is karto perspeju, lubinis apvadas dar bus virs indaujos, neprisiruosias priklijuoti smile.gif
user posted image
user posted image

QUOTE(dives @ 2014 10 20, 10:02)
Pupukas, lovos nepafotkinai??? ax.gif

sitam forumui nespejau dar biggrin.gif reikia gi pasiruosti, apsidelioti, kad per daug neisbrokytu biggrin.gif turiu tik buitine, kazkuriai merginai siunciau AZ, gaudysiu saule ir pazadu reportuoti biggrin.gif tik kazkaip gaila, kad kitos nebesirodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 10 20, 09:25)
klausau biggrin.gif is karto perspeju, lubinis apvadas dar bus virs indaujos...

NUOSTABU wub.gif wub.gif ir jokių parišimų užuolaidoms nereikia, jos ir taip atrodo thumbup.gif
Sėkmės ir toliau taip gražiai kuriantis 4u.gif
Atsakyti
Pupuk, viskas lb estetiska wub.gif

PS: Kaip galima po tokiu vaizdu deti prastesnius (...) vaizdus, kartele uzkelta lb aukstai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 20 spalio 2014 - 09:39
QUOTE(TuDa @ 2014 10 20, 10:16)

ačiū 4u.gif

aha, Pupukas, meninkė, kaip jauku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 10 20, 09:56)
man is karto vilniaus brigadioras koks nors ir jo ponia soliariume sildoma  doh.gif

Man dar užkliuvo aprašyme paminėtas kambarys-šaldymo kamera unsure.gif kraupokai...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 20, 10:38)

PS: Kaip galima po tokiu vaizdu deti prastesnius (...) vaizdus, kartele uzkelta lb aukstai thumbup.gif

toks vaizdas kad specialiai maivotes biggrin.gif keliat intriga ir nieko nerodot
Atsakyti

Dar viena priežastis nesirodyti rasta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 10 20, 10:53)
toks vaizdas kad specialiai maivotes biggrin.gif  keliat intriga ir nieko nerodot

Is tiesu skaitytoju yra daug, bet gaila, kad dauguma nedrista net ir paklausti idejus savo pvz... Senbuviu ratas susiformaves, as atejus net nesupratau, kad cia gana uzdara bendruomene, o po to jau buvo per velu lotuliukas.gif
Kad ir idejo viena nare duru foto savo kuryba paturbinta.. Tai pasakem kelios ne senbuves savo nuomone, kuri buvo ne tokia palanki, tai kuuuuuuuuuuur taaaaaaaau, vaikeli, kaip driso!!! Tai kas nores kelti foto? g.gif Nes kritika kai kuriu personu atzvilgiu negalima, nes kas tu toks, kad sakytum savo nuomone. Labai man istrigo komentarai po tu duru. Tai praeina bet koks viesumo noras (ne tik man).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 20 spalio 2014 - 10:25
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 20, 11:22)
Is tiesu skaitytoju yra daug, bet gaila, kad dauguma nedrista net ir paklausti idejus savo pvz... Senbuviu ratas susiformaves, as atejus net nesupratau, kad cia gana uzdara bendruomene, o po to jau buvo per velu  lotuliukas.gif
Kad ir idejo viena nare duru foto savo kuryba paturbinta.. Tai pasakem kelios ne senbuves savo nuomone, kuri buvo ne tokia palanki, tai kuuuuuuuuuuur taaaaaaaau, vaikeli, kaip driso!!! Tai kas nores kelti foto? g.gif Nes kritika kai kuriu personu atzvilgiu negalima, nes kas tu toks, kad sakytum savo nuomone. Labai man istrigo komentarai po tu duru. Tai praeina bet koks viesumo noras (ne tik man).

sutinku drinks_cheers.gif uztat skaitau sau tyliai, kartais leidziau sau leptelti kokia "nesamone" biggrin.gif bet nieks nezino nei mano baldu, nei sienu spalvos nei uzuolaidu, bet , Zalia Ruta, as zinau kad jusu baldai balinto azuolo su naturaliu spalvos, grindys sviesios, sofos turkio, virtuve sviesi... nu taip smalsu pamatyt, nes per daug zinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 10 20, 10:33)
NUOSTABU wub.gif  wub.gif ir jokių parišimų užuolaidoms nereikia, jos ir taip atrodo thumbup.gif
Sėkmės ir toliau taip gražiai kuriantis 4u.gif

blush2.gif aciu, labai smagu gauti komplimenta is tokiu virtuoziu kaip jus 4u.gif

Pupuk, viskas lb estetiska wub.gif

4u.gif aciu
nesikuklink, kiekviena juk sau graziausius namus kuriames 4u.gif

QUOTE(dives @ 2014 10 20, 10:41)
aha, Pupukas, meninkė, kaip jauku wub.gif

4u.gif blush2.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 20, 11:22)
Is tiesu skaitytoju yra daug, bet gaila, kad dauguma nedrista net ir paklausti idejus savo pvz... Senbuviu ratas susiformaves, as atejus net nesupratau, kad cia gana uzdara bendruomene, o po to jau buvo per velu  lotuliukas.gif

nesutikciau, as si foruma skaitausi minimum 5 metai, apie namus tada dar tik svajojome, bet skaitydavau skaitydavau skaitydavau, bet kai pradejau bendrauti visos tikrai labai malonios senbuves buvo ir prieme, as manau svarbu atgalinis rysys, jei gauni patarimu, pasirodai kaip isejo, kad butu apipusis bendravimas 4u.gif
o del kritikos, tai manau kad jos visada buvo ir bus, negali gi viskam viskas patikti, tiesiog reikia taktiskai ja pateikti 4u.gif
Atsakyti