Pupukas, lovos nepafotkinai???

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 20, 09:42)
Dizaineriai uzsako tokius straipsnius?
nieko jaukaus cia nematau....
QUOTE(dives @ 2014 10 20, 09:48)
Tuda, Pupukas ir visos kitos...duokit vaizdų malonių akiai, pasiilgau, atgaiva sielai man ši tema 

klausau

QUOTE(dives @ 2014 10 20, 10:02)
sitam forumui nespejau dar

QUOTE(Pupukas24 @ 2014 10 20, 09:25)
NUOSTABU

Sėkmės ir toliau taip gražiai kuriantis

Pupuk, viskas lb estetiska 
PS: Kaip galima po tokiu vaizdu deti prastesnius (...) vaizdus, kartele uzkelta lb aukstai

PS: Kaip galima po tokiu vaizdu deti prastesnius (...) vaizdus, kartele uzkelta lb aukstai

QUOTE(TuDa @ 2014 10 20, 10:16)
ačiū

aha, Pupukas, meninkė, kaip jauku

QUOTE(Pupukas24 @ 2014 10 20, 09:56)
Man dar užkliuvo aprašyme paminėtas kambarys-šaldymo kamera

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 20, 10:38)

toks vaizdas kad specialiai maivotes

Dar viena priežastis nesirodyti rasta

QUOTE(@leja @ 2014 10 20, 10:53)
Is tiesu skaitytoju yra daug, bet gaila, kad dauguma nedrista net ir paklausti idejus savo pvz... Senbuviu ratas susiformaves, as atejus net nesupratau, kad cia gana uzdara bendruomene, o po to jau buvo per velu

Kad ir idejo viena nare duru foto savo kuryba paturbinta.. Tai pasakem kelios ne senbuves savo nuomone, kuri buvo ne tokia palanki, tai kuuuuuuuuuuur taaaaaaaau, vaikeli, kaip driso!!! Tai kas nores kelti foto?

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 20, 11:22)
Is tiesu skaitytoju yra daug, bet gaila, kad dauguma nedrista net ir paklausti idejus savo pvz... Senbuviu ratas susiformaves, as atejus net nesupratau, kad cia gana uzdara bendruomene, o po to jau buvo per velu 
Kad ir idejo viena nare duru foto savo kuryba paturbinta.. Tai pasakem kelios ne senbuves savo nuomone, kuri buvo ne tokia palanki, tai kuuuuuuuuuuur taaaaaaaau, vaikeli, kaip driso!!! Tai kas nores kelti foto?
Nes kritika kai kuriu personu atzvilgiu negalima, nes kas tu toks, kad sakytum savo nuomone. Labai man istrigo komentarai po tu duru. Tai praeina bet koks viesumo noras (ne tik man).

sutinku

QUOTE(TuDa @ 2014 10 20, 10:33)
NUOSTABU
ir jokių parišimų užuolaidoms nereikia, jos ir taip atrodo

Pupuk, viskas lb estetiska 

nesikuklink, kiekviena juk sau graziausius namus kuriames

QUOTE(dives @ 2014 10 20, 10:41)
aha, Pupukas, meninkė, kaip jauku 

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 20, 11:22)
Nes kritika kai kuriu personu atzvilgiu negalima, nes kas tu toks, kad sakytum savo nuomone. Labai man istrigo komentarai po tu duru. Tai praeina bet koks viesumo noras (ne tik man).

nesutikciau, as si foruma skaitausi minimum 5 metai, apie namus tada dar tik svajojome, bet skaitydavau skaitydavau skaitydavau, bet kai pradejau bendrauti visos tikrai labai malonios senbuves buvo ir prieme, as manau svarbu atgalinis rysys, jei gauni patarimu, pasirodai kaip isejo, kad butu apipusis bendravimas

o del kritikos, tai manau kad jos visada buvo ir bus, negali gi viskam viskas patikti, tiesiog reikia taktiskai ja pateikti