Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika

QUOTE(birzelis @ 2014 10 20, 16:16)
Pupuk, nuostabiai grazu. Man labai krito i aki fasado plytos, kurios matosi pro langa....Zodziu isores ir vidaus darna:)
Siuo metu isirengineju savo namukus...Tikrai daug minciu ir ideju pasisemiu is sio forumo...Kai jau viska pasidarysim ir isikelsim, prizadu ikelt nuotraukas jusu teismui:)

4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mano fronte paveikslų rėminimas, parsivežiau iš dailininko 1,5-2 išmatavimų meną biggrin.gif su mediniais rėmais, kurie dar pakainavo ketuerženklę sumą, teko autobusą samdyt, kad atvežtų. Stovi dabar koridoriuje kaip 2/3 spintos ir laukia vyro įspūdžių dėl rėmo, kuri pati rinkau, o jis pas mane labai nenuspėjamas - niekad nesu 100 proc. garantuota, patiks jam, ar ne g.gif spėju, dar ir nuo nuotaikos priklauso doh.gif

dar veidrodį į svečių kambarį pailgą įsimečiau iš tų pačių rėmininkų, bet pastačius į vietą visgi supratau, kad išmatavimai 60*100 didesni, nei įsivaizdavau. Labiausiai pradžiugino sūnaus reakcija
- "mama, ČIA kabinsi??????" "O ką?" "SU TĖČIU SUDERINAI?????:"

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 20, 13:55)
Radau pries 6 metus daryta foto, cia ji plika nuoga, ismatavimai jos mazesni, nestandartiniai ax.gif

bigsmile.gif wub.gif wau wub.gif

QUOTE(Pupukas24 @ 2014 10 20, 15:44)

kieme tikrai noresiu daug roziu, rododendru, magnoliju ir t.t.

gražu pas jus, tik vat spalvų neparodot mums realių nors ką, tai lempų šviesioj, tai saulės lotuliukas.gif

o aš iškasiau lauk visus rododendrus, jei turit visiškai šiaurinę pusę, tai augs, bet jei nors kiek tiesioginės saulė gauna - šakės unsure.gif arba jiems tik pas mane nepatiko biggrin.gif

o mūsų aplinkoj geriausiai augančios gėlės - juodosios pušys lotuliukas.gif

QUOTE(birzelis @ 2014 10 20, 16:16)
Kai jau viska pasidarysim ir isikelsim, prizadu ikelt nuotraukas jusu teismui:)

kaip čia taip, be konsultacijų, be aukso vertės patarimų - taip imsit, viską pasidarysit ir tik tada pasirodysit???? blink.gif tikrai bus begalės neištaisomų klaidų irnesakyk.gif hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 10 20, 17:10)
tikrai bus begalės neištaisomų klaidų irnesakyk.gif hihihi.gif

laugh.gif
Atsakyti
Pupuk aš irgi norėčiau pamatyti tą Jūsų grožį vakare apšviestoj patalpoj, bet nufotografuotą be blico blush2.gif . Man tai labai įdomu, kiek realiai tas sietyniukas apšviečia stalo zonos ax.gif . Galvoju pas save dėti du artimus sietynus visdėlto...

Žalia Rūta - lovelė labai labai wub.gif ... Išties gaila, kad taip jau perdėtai kuklinatės ir neparodot savo interjero.

o aš iškasiau lauk visus rododendrus, jei turit visiškai šiaurinę pusę, tai augs, bet jei nors kiek tiesioginės saulė gauna - šakės unsure.gif arba jiems tik pas mane nepatiko biggrin.gif

o mūsų aplinkoj geriausiai augančios gėlės - juodosios pušys  lotuliukas.gif

Pasidarėm ir mes apželdinimo projektėlį ir buvau užsiprašius rododendrų, bet kai paskaičiau, kokie jie nuodingi blink.gif ... pradėjau nerimauti doh.gif... Būčiau nepaskaičius, ramiau gal būtų...
Juodosios pušys taip pat numatytos bigsmile.gif
Atsakyti
Labiausiai pradžiugino sūnaus reakcija
- "mama, ČIA kabinsi??????" "O ką?" "SU TĖČIU SUDERINAI?????:"
bigsmile.gif  wub.gif wau wub.gif
gražu pas jus, tik vat spalvų neparodot mums realių nors ką, tai lempų šviesioj, tai saulės lotuliukas.gif

o mūsų aplinkoj geriausiai augančios gėlės - juodosios pušys  lotuliukas.gif

kaip čia taip, be konsultacijų, be aukso vertės patarimų - taip imsit, viską pasidarysit ir tik tada pasirodysit???? blink.gif  tikrai bus begalės neištaisomų klaidų irnesakyk.gif hihihi.gif

biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

Istapetavom virtuves siena, liko apvadus priklijuoti ir indauja pastatyti, sviestuva pakabinti ir be stalo verysad.gif virtuve DONE!

Dabar sedziu pusis renkuosi. Viskas pinigai baigesi, ant baldu nera, bent pusis pasisodinsiu su tulpem ir narcizais. doh.gif biggrin.gif

Žalia Rūta - lovele , kaip is pasakos. wub.gif

Pupukas24 - mano akimis, nuostabiai jauku ir silta. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 10 20, 14:44)
... nuostabus pastabumas  thumbup.gif

biggrin.gif as gi tokia pat, kaip TB lens.gif .
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2014 10 20, 13:37)
user posted image
Pridedu plana, svetaine kur skaiciukai 24-5
Del sintos, tai galvoju apie stumdomas duris  4u.gif
Man tik idomu kaip atrodys   g.gif  ar matete kas sviestuvus 30 cm, nuo uzuolaidos ir spintos  g.gif

Paskaičiau dar kartą jūsų aprašymą ir nesuprantu, kur ką norit dėti, gal ranka pabraižykit, kur šviestuvai, kur stalas, kur spinta, tada būtų visai aišku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carpe diem: 20 spalio 2014 - 19:59
Cia su paint greitomis papiesiau 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Meredita, spinta taip ir detumet per visa siena toj vietoj? Labai siauras praeimas, ten tik kiek placiau duru plocio. Arba deti spinta per puse sienos. Arba sienine tada galvociau daryti 55cm gylio per visa siena link virtuves kur tas kvadraciukas 55cm, nzn kas ten yra gal kolona, paslepti vamzdynai
Atsakyti
Ateinu su iškilusiu klausimu dėl pagalvėlių. Nusipirkom šviesų odinį kampą ir noriu pridėt pagalvėlių kokias 6-8. Bet kaip jas derinti? Pirkti visas vienodas ar maišyti vienodas tik skirtingų spalvų ar kelių skirtingų rūšių derint? Man labai gražu su damasko raštais, bet roletai ir kilimas su tokiu raštu, tapetas irgi raštelį turi, tai galbūt jau per daug būtų g.gif
Labai man gražios pagalvėlės iš ikėjos, smėlinės yra, rudos, gal jas tarpusavyje maišyti? Va tokios-

user posted image

user posted image

Dar va tokios gražios-

user posted image

user posted image

user posted image

Ar tiesiog nesukti per daug galvos ir įsigyti patogias, jaukias ir minkštas, nes jau nuo pačios odos šalta unsure.gif

user posted image

Papildyta:
Šitos damaskinės man labai labai wub.gif Jų dydis 76 cm, neįsivazduoju kur jas tokio dydžio reiktų dėti blink.gif Į milžinų šalį gal biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meilė...: 20 spalio 2014 - 22:46
QUOTE(@leja @ 2014 10 20, 23:22)
Meredita, spinta taip ir detumet per visa siena toj vietoj? Labai siauras praeimas, ten tik kiek placiau duru plocio. Arba deti spinta per puse sienos. Arba sienine tada galvociau daryti 55cm gylio per visa siena link virtuves kur tas kvadraciukas 55cm, nzn kas ten yra gal kolona, paslepti vamzdynai

spinta butu aie 40cm plocio, dabar mes kitam bute, tokio pat isplanavimo gyvename, tai cia stovi sekcija, tai visai netrukdo praejimui, p praejimas apie 90cm lieka g.gif ten i virtuve, neziurekit, tas 55cm, tai ten tokia buvo sienine spinta anksciau, ten stoves saldytuvas, vonia didinsis koridoriaus saskaita...ten kur baltas bruksnys, tai istryniau siena, kuri dabar yra, bet jos nebus, kad sujungti virtuve su svetaine.
Man klausimas kyla del SVIESTUVU, ar tiks nedideliam kambaryje 2 sviestuvai.
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2014 10 20, 21:51)
Cia su paint greitomis papiesiau  4u.gif

Pagalvociau apie toki varianta, nes dviems vienodiems ir kabantiems erdve mazoka. Jei plafonai (palubiniai bliudai), tai tada dar gal gal...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 20 spalio 2014 - 23:10