Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika

QUOTE(Pupukas24 @ 2014 10 22, 16:57)
aciu  4u.gif kriaukles kaip tik nenorejau, kaip pas visas  - arba akmenines ar keramikines, o apie buitine technika ir dirbtina jos "susendinima" isvis nepradesiu  blush2.gif
4u.gif  blush2.gif friends.gif

Na svarbu jums patinka 4u.gif O buitine technika nebutinai sendinta, dabar yra daug baltos spalvos orkaiciu- nebuna blynas baltoje virtuveje smile.gif
Atsakyti
vilze, ačiū už planavimo nuorodą. Visai patiko pažaisti smile.gif
Dabar viskas aiškiau matosi. Manau, visai gerai išsidėlioja. Kampo norėtųsi 200 x 170 cm, bet neradau reikiamo baldo dydžio smile.gif

Stalas 180 x 90 cm
Kampas 2,28 cm x 1,47 cm
TV komoda 1,66 cm ilgio

user posted image
Papildyta:
Sudėliojau dar vieną variantą. Tik nežinau, kur dėti TV. Arba kabinti ant sienos į kampą arba statyti kur niša su vitrininiais langais, tik saulėtą dieną sunkiai matytųsi TV.

Stalas 160 x 90 cm

user posted image
Atsakyti
Mano akim, pirmas var.grazesnis. Tik stala deciau mazesni, kuri galima prailgint, na nebent pastoviai sveciu turit.
Mano triju asmenu seima naudojasi dideliu stalu (1,60 m. Ilgio), bet vat keturios kedes plius kreslas jau yra per daug , nes kambarys tai mazas smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 22, 17:06)
rodziau frezavima, ne rankenas irnesakyk.gif o ne d dare? g.gif

ir frezavimas man i ta pacia tema blush2.gif biggrin.gif jo tas pats dare

QUOTE(vida777 @ 2014 10 22, 17:14)
taip, tai yra Landstyl baldas, taip ivardinamas visuose kataloguose ir etiketese  4u.gif .

Jusu komoda man asmeniskai grazi, bet rankeneles, sakyciau jai per grubios. Butu vandens maisytuvas tamsesnis arba veidrodis masyvesnis, tada vel kitaip atrodytu.
O kodel nesirinkot burbuliuku, kaip pavyzdineje foto?

jo jo, as ta ir bandau pasakyti 4u.gif

del rankeneliu, tai baldininkas viska pats padare, idejo rankeneles, sako jei nepatiks pasikeisit, man kazkaip jos netrukde, bet vakar vakare ilgai spoksojau i jas ir gal ir sutinku su jumis biggrin.gif bet neisivaizduoju kokios cia labiau tiktu dabar, kai skylutes yra isgrezos, burbuliukai jau nebetiks unsure.gif ai paliksiu ateities taisimams biggrin.gif

QUOTE(femme @ 2014 10 22, 17:30)
vizijoje man irgi niekas nesipjauna biggrin.gif matyt todėl, kad rankenėlės neutralios.

gali buti 4u.gif

QUOTE(mamagabi @ 2014 10 22, 18:23)
Merginos, gal galite pasakyti kokia siai dienai lubiniu apvadu klijavimo kaina?

mes patys klijavomes, visai lengvai ejosi 4u.gif

QUOTE(Liniuxxx @ 2014 10 22, 18:51)
Pupukas24, nuostabūs jūsų namai wub.gif

4u.gif aciu

QUOTE(vanesax @ 2014 10 22, 19:54)
Pupukai, jomajo kaip grazu  :

aciu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(2 in 1 @ 2014 10 22, 19:58)
Pupukas namai labai gražūs, jaukūs. Tokie, į kuriuos norėtusi sugrįžti.

aciu 4u.gif

QUOTE(Meilė... @ 2014 10 22, 22:16)
O buitine technika nebutinai sendinta, dabar yra daug baltos spalvos orkaiciu- nebuna blynas baltoje virtuveje 

as manau kad cia tik pas mus LT labai ant bangos visa buitine technika irgi baltinti ir baiminamasi kitokiu spalvu ar fakturu, mano ikvepimas buvo ne lietuviu interjerai, tai ten nesakysiu visur, bet beveik visur imamos tikros spalvos 4u.gif dievazi nesigincyju, bet bandau paaiskinti mano pasirinkima 4u.gif
user posted image
plius gerai sakai, kad kiekvienam pagal save, kaip graziau, patogiau ir geriau 4u.gif

QUOTE(2 in 1 @ 2014 10 23, 02:14)
vilze, ačiū už planavimo nuorodą. Visai patiko pažaisti smile.gif

ar as viena nematau paveiksliuku? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 10 23, 08:55)
del rankeneliu, tai baldininkas viska pats padare, idejo rankeneles, sako jei nepatiks pasikeisit, man kazkaip jos netrukde, bet vakar vakare ilgai spoksojau i jas ir gal ir sutinku su jumis biggrin.gif bet neisivaizduoju kokios cia labiau tiktu dabar, kai skylutes yra isgrezos, burbuliukai jau nebetiks  unsure.gif ai paliksiu ateities taisimams biggrin.gif

Ateities taisymams- ten man labai norėtųsi kitokio veidrodžio, kokio kvadrato ar stačiakampio, bet ne apvalaus. O rėmas galėtų būti masyvus ir derėti su rankenėlėmis. Dabar jos tokios vienišos ten biggrin.gif
Atsakyti
g.gif Aš irgi nematau
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 10 23, 08:55)
as manau kad cia tik pas mus LT labai ant bangos visa buitine technika ....
...ar as viena nematau paveiksliuku? unsure.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir dar slavai labai mėgsta taip "suderinti" biggrin.gif
Aš taip pat nematau paveikslėlių blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 10 22, 13:09)
Mergaitės, kas daugiau, jei ne Jūs man protingai patarsit...  ax.gif

Aš ko gero kabinčiau tą ale blizgutišką gražesnį šviestuvą ten, kur suplanavote, bet tokiu atveju kitus šviestuvus koridoriuje daryčiau taškinius.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 23, 09:12)
Aš ko gero kabinčiau tą ale blizgutišką gražesnį šviestuvą ten, kur suplanavote, bet tokiu atveju kitus šviestuvus koridoriuje daryčiau taškinius.

Į šviestuvų temą biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 10 22, 11:33)

Labai gražus veidrodis, man jis čia labai tinka, kvadratinio nesinori.
Jei ne šitas, tai tada daryčiau visą sieną virš plytelių veidrodinę, be rėmų.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 10 23, 10:02)
Ateities taisymams- ten man labai norėtųsi kitokio veidrodžio, kokio kvadrato ar stačiakampio, bet ne apvalaus. O rėmas galėtų būti masyvus ir derėti su rankenėlėmis. Dabar jos tokios vienišos ten biggrin.gif

jo veidrodis buvo numatytas masyvesnis ir kaip dabar matau labai tinkantis prie rankeneliu biggrin.gif bet pa kol kas nusprendem panaudoti jau turima veidrodi, kuris mums sentimentais labai brangus smile.gif bet uzsidedu pliusa ateiciai 4u.gif

QUOTE(TuDa @ 2014 10 23, 10:06)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif ir dar slavai labai mėgsta taip "suderinti" biggrin.gif

cia panaisiai man siuvejos asistente parode romanetes derintas pilka su smeliniu atspalviu, sako paziurekit, nu kokia nesamone, negi pilka su smeline tinka... pakraipiau galva, galvoju nu man tai visai tinka, bet ka as cia su jumis gincysiu.... unsure.gif

QUOTE(TuDa @ 2014 10 23, 10:17)
Į šviestuvų temą biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 10 22, 16:21)
Aš, kaip tik sveikinu Pupuką su tokiu pasirinkimu.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
Pupukas24, o maišytuvu patenkinti? mano ko gero analogiški, tai per trumpas tas snapelis, nepatogu, kaip jums?
Papildyta:
Merginos, ar reikia čia aukšto balto plintuso (visur toks yra, išskryus šitą sieną), ar ne?
user posted image

Pvz. čia yra, bet nu keistokai gal žiūrisi g.gif
user posted image
Atsakyti