Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

manoji gerokai vyresnė... bet esu ir aš rašius žmonėm, kai pamačiau internete panašų šunelį smile.gif deja...

Maniškei jau apie 4 metus. Kalė Grindoje atsivedė šuniukų ir visą šeimyną perėmė Penkta koja.
va pirmosios foto, kurias pavyko surankioti iš savanorių:
https://scontent-b-f...amp;oe=54EEDFC4
kiek ūgtelėjusi:
https://scontent-a-f...amp;oe=54ACEDB4

maždaug tokia ji jau buvo padovanota:
https://scontent-b-f...amp;oe=54ADCAD2
https://scontent-b-f...amp;oe=54B8D810
(foto daryta kažkokioje šventėje, tikrai nemanau, kad šitas vaikas su ja kiek susijęs)

ją pralaikė žmonės iki pusės metų (niekas tiksliai nepamena) ir gražino į prieglaudą kaip nebendraujančią, sakė tokio šuns jiem nereikia, ji tik tupi balkone...

mažytė mano, net dabar širdį suspaudžia smile.gif

ir tada, aš pirmą kartą atvykau į prieglaudą ir pasisiūliau į globą paimti kokį nors stresuojantį šunelį (mat namie turiu retriverį, metus lankėm dresūra tai jau aš aceit žinovė)

gaila neturiu foto kaip mašinoj susisukus važiavo...
o čia tik išmaudyta pirmąjį vakarą tupi ant laiptų pilypukas:
https://scontent-b-f...amp;oe=54E74EAD

ir jau pirmą vakarą ta nebendraujanti kaliukė miegojo prie manęs prilipus:
https://fbcdn-sphoto...baf489898736bcc

taip ir miega jau kelinti metai smile.gif
tiesa, kai ją paėmiau vyras buvo komandiruotėj, dabar vėl važiuodamas į komandirofkę sako aš bijau, kad grįžęs vėl ką nors rasiu naujo namie biggrin.gif
Atsakyti
man atrodo,šunys puikiausiai jaučia,kas juos myli ir gatavi jiem dūšią atiduot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2014 10 21, 13:20)
manoji gerokai vyresnė... bet esu ir aš rašius žmonėm, kai pamačiau internete panašų šunelį smile.gif deja...

Maniškei jau apie 4 metus. Kalė Grindoje atsivedė šuniukų ir visą šeimyną perėmė Penkta koja.

Nabagutė... Bet užtat dabar kokia linksma ir žvitri smile.gif

Mūsiškė taiiš šitos istorijos, tik nuotraukose ne visai į save panaši - vienoj labai išsigandus, o kitoj labai "pozuoja" biggrin.gif Įdomu, kad ji taip pat buvo padovanota dar prieš mus, bet kiek supratau, prabuvo naujuose namuose tik 2 savaites ir buvo grąžinta.
Kai mes parsivežėm, tai pirmas porą savaičių atrodė, kad šuns išvis nėra, tokia tyki tyki buvo, tik kamputy tupėjo, o jei kas prieidavo, gerinosi visiems iki graudumo. Bet apsiprato po truputį ir dabar jau panaši į normalų savo amžiaus šunelį, ir išdykauja, ir žaidžia, ir katę pasivaiko, ir baldus pagraužia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2014 10 20, 22:58)
Bet kokiu atveju - funkcionuoja ar ne, man tie karpymai tas pats kas ir su ausim ar odigom - nu jei yra, tai yra smile.gif Va čia kažkuri veisėja rašę - oi, taigi kaip gerai, kai šuniukai klykia kai jiems pjaustai pirštukus, taigi plaučiai išsivalo biggrin.gif

Jei su sarkazmu, tada suprantu biggrin.gif
Specialiai tikrai nebutume migde suns kad pirstus pasalintu, o kai prie kastravimo, tai ir aisku sutikau. Netgi vet'e ir sake kad reikia juos salinti.

QUOTE(Gorada @ 2014 10 21, 09:47)
Vakarais mano mergina iš proto eina dėl kamuoliuko, tai pafilminau kaip ji visom keturiom šokinėja smile.gif Pesto ir kamuoliukas

Grozis koks wub.gif

Kazin, suniui ausys atsistotu jei kalcio duociau? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Oi, veisėjai tai labai rimtai biggrin.gif

Kalcis ir ausys ne prie ko. Jei duota genetiškai - atsistos ir taip. Mano Katei gal ties metais tik atsistojo. O va davus kalcio, jei organizmui jo netrūksta, labai lengva suugdyt netaisyklingai kaulus - per daug elementų yra pavojingiau, nei jų trūkumas, o tas išsiaiškinama tik kraujo tyrimais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2014 10 21, 17:59)
Kalcis ir ausys ne prie ko. Jei duota genetiškai - atsistos ir taip. Mano Katei gal ties metais tik atsistojo. O va davus kalcio, jei organizmui jo netrūksta, labai lengva suugdyt netaisyklingai kaulus - per daug elementų yra pavojingiau, nei jų trūkumas, o tas išsiaiškinama tik kraujo tyrimais smile.gif

Viskas aisku g.gif
Bet taip noretusi kad ausys dar atsistotu, tobulas suo butu biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(susivėlusi @ 2014 10 21, 16:32)
Nabagutė... Bet užtat dabar kokia linksma ir žvitri smile.gif

Mūsiškė taiiš šitos istorijos, tik nuotraukose ne visai į save panaši - vienoj labai išsigandus, o kitoj labai "pozuoja" biggrin.gif Įdomu, kad ji taip pat buvo padovanota dar prieš mus, bet kiek supratau, prabuvo naujuose namuose tik 2 savaites ir buvo grąžinta.
Kai mes parsivežėm, tai pirmas porą savaičių atrodė, kad šuns išvis nėra, tokia tyki tyki buvo, tik kamputy tupėjo, o jei kas prieidavo, gerinosi visiems iki graudumo. Bet apsiprato po truputį ir dabar jau panaši į normalų savo amžiaus šunelį, ir išdykauja, ir žaidžia, ir katę pasivaiko, ir baldus pagraužia biggrin.gif

vajei kokia mažytė... tikrai labai panaši, gal jūsiškės snukelis ne toks smailas, ir kailis ilgesnis prie kakliuko, bet šeip tai panašios smile.gif maniškė pradžioj vyro labai bijojo, jis tik grįžta namo, o mažiukė už stalo pasislėpus ir nelenda... po kurio laiko apsiprato
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2014 10 21, 18:12)
Viskas aisku  g.gif
Bet taip noretusi kad ausys dar atsistotu, tobulas suo butu biggrin.gif wub.gif

galima klijuot, jei labai noris. bet irgi neaišku, ar padės. želatinos, šaltienos duot. o koks dabar amžus ir kaip tos ausys atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2014 10 21, 18:25)
galima klijuot, jei labai noris. bet irgi neaišku, ar padės. želatinos, šaltienos duot. o koks dabar amžus ir kaip tos ausys atrodo?

Ausys tokios biggrin.gif
Jam ~10 men.
user posted image

Batai nepasiteisino doh.gif galvojau nereikes kaskart klijuot tu koju vedant i lauka, bet smuko ir patryne turbut unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Carma: 21 spalio 2014 - 18:48
man tai visai gražios tos ausys biggrin.gif saviakas toks atrodo biggrin.gif

pas mus antrą dieną šuva kaukia doh.gif taip su išvinguriavimais,pakiauksėjimais ir durų braižymu doh.gif pagal balsą tai ne šunytis,tai arba kažkas priglaudė,arba pasaugot pasiėmė. Bet aina sau,kaip nemalonu-nu nors myliu šunis,bet visai nesmagu...
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2014 10 21, 19:45)
Batai nepasiteisino  doh.gif galvojau nereikes kaskart klijuot tu koju vedant i lauka, bet smuko ir patryne turbut  unsure.gif

Kai mano Pepė buvo susipjausčius koją, tai dariau taip: rišau bintu žaizdą, moviau celofaninį maišiuką, ant viršaus seną nukirptą kojinę (vėliau Humanoj nusipirkau kelias vaikiškas po 50 centų - jos geresnės), o kojinė kad laikytųsi apsukdavau ties viršum su tampoma guma iš kanceliarinės parduotuvės. Bet reikia žiūrėt, kad ir celofaną guma prispaustų, nes tas nusimaus ir peršlaps viskas. Nes buvo žiauru, negijo labai, prisinešdavo nešvarumų. Toks laikas yra labai bjaurus, kai lauke šlapia. O čia gauni sausą žaizdą, tik viršutinę purviną kojinę po kranu pakiši, nuskalauji gerai ir ant gyvatuko padžiauni iki sekančio ėjimo.

O kam tas ausis klijuot? Gražus šuo. Vienetinis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 22 spalio 2014 - 09:54
kad vargu, ar tokios stovėtų g.gif jei dar bandytų stotis, būtų galima tikėtis, bet jei tokios visą laiką - tokios ir bus smile.gif

Katka irgi juokingas ausis turejo -

user posted image
user posted image

po to susistojo ir skirtingai nei Kate, nenustoj augt biggrin.gif
user posted image

o taip tai ir iki dabar nulinksta - per didelės, matyt smile.gif
Atsakyti