Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Gorada @ 2014 11 06, 10:23)
Mano auksas po kirpyklos: fotke

gražus wub.gif

QUOTE(k_azu @ 2014 11 06, 11:38)
Nepabekit, nes as labai noresiu pamatyt kaip sitas berniukas auga. Labai smalsu i ka isaugs!

man pačiai įdomu į ką jis išaugs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2014 11 06, 13:31)
Juokas juokais, bet kaip man baisu tuos bumbulus ir aplink juos sukuoti lotuliukas.gif ten to kailio nera daug tai baisu per oda bruzinti metalinem sukom...
Maniskis is tiesu ne taip ziauriai seriasi kaip tikejausi. Labiausiai nervina kai issiurbiu visus kilimus o jis nueina, atsiseda kur nors ir atsistojes vel palieka kuoksta plauku is uodegos ar kelniu doh.gif juos sukuok nesukavusi... Bet man patinka, kad ilga plauka lengva nuvalyti nuo bet kokio pavirsiaus. Kai turejau kate tai jos plaukai visur lipo...
Ai, dar mano mama man pradejo megzti pirstines is axelio kailio thumbup.gif MB miestietis uzsienietis pakraupes laukia, kada ji jas uzbaigs ir atsius man  biggrin.gif mama sake, kad kailis is axelio apykakles ypac svelnus ir purus biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mdaaa...pasididžiavimams didelė grėsmė tongue.gif
Tai plaukučio privalumas,kad lengvai nusiima.Ryžo plaukai tai kaip adatėlės,net nežinau,kas juos normaliai nuimtų...o povilnė irgi labai sunkiai ypač nuo rūbo nusiima...

šuns vilna-tikras gėris.Šilta,švelni...Ypač reumatininkams...aš irgi pradėjau kaupt povilnę į maišiuką,susivelsiu juostą keliams ar juosmeniui... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2014 11 06, 13:46)
Aš sakiau, jei turėčiaau ilgaplaukį šunį, nu va tokio tipo kaip auksiukai, tai nekirpčiau nie-ka-da biggrin.gif
Bet ilgiausią kailį kurį turėjau tai nebent howavartas buvo, ir tai, toks ten ir ilgas - pūkuotas ir tiek  biggrin.gif

aš tai norėjau patrumpint gražiai kailį dėl patogumo: mažiau lauke išsimaknoja, be to kai šeriu mėsa, jis tą skrandžio gabalą kol sudoroja, tai visa krūtinė būna prakvipusi.... fek. Tai kai truputį patrumpinam - problema išsisprendžia. Ir šeip jis gi pas mane ne grynas, tai ant kaklo toki paaugliški peisai auga, ne kaip pas 5 metų šunį smile.gif

ačiū už pagyras bernaičiui.

žiūriu šiandien smagiau kalbos rutuliojasi smile.gif

dar ką prisiminiau smile.gif
nugi kai mano Torino buvo paaugliukas, turėjo tokią bėdą: kai tik ateina šalnos, užšąla paviršiai ir jis bėgdamas stabdo - nusitarkuoja kaukau odą lotuliukas.gif o kad žinotumėt kaip sunkiai gyja.... kiekvieną kart jam atsisėda, žaizdelės padedamos ant žemės - aplimpa jomis jei lauke... nei apriši, nei užklijuosi.... kailis prilimpa, oda šlapiuoja... tada guldai, išskėti ir karpai kailį, atmirkai visas dulkes ir tepi tepalu biggrin.gif juokėmės tada, kad gerokai į šuns kiaušus atsižiūrėjom biggrin.gif o šuva pajautęs minkštą duonelę kai tik jį paguldai jau pradeda inkšt, kad skauda biggrin.gif kad guoskit biggrin.gif
Atsakyti
įdomus stabdymas-kiaušiukais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif reikėjo triusikėlius užmaut tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2014 11 05, 18:29)
rodomės ax.gif

Koks grozis wub.gif bet tikrai atrodo kaip didesne meska smile.gif

QUOTE(Gorada @ 2014 11 06, 10:23)
Mano auksas po kirpyklos:

Net nezinojau kad jie kerpami blush2.gif bet kaip grazu thumbup.gif

Drauge vestuka turi, tai jau prisiziurejau kaip kirpykla pakeicia thumbup.gif dar ir uzpakali pati paskuto, kad nepriliptu kakai biggrin.gif
Del kailiu tai pas mus nesibaigiantis serimasis atrodo doh.gif ypac daug is "kelniu" byra, cia kazkada lauke pasukavau, realiai daugiau atrode kailio biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2014 11 06, 14:10)
Del kailiu tai pas mus nesibaigiantis serimasis atrodo  doh.gif ypac daug is "kelniu" byra, cia kazkada lauke pasukavau, realiai daugiau atrode kailio biggrin.gif

Jo jo, kelniu sritis ypatingai prizelia kazkaip. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 11 06, 15:36)
Jo jo, kelniu sritis ypatingai prizelia kazkaip. biggrin.gif

ir kelnes neypač noriai duodasi šukuot maniškis...tuoj sėdasi,jei neprilaikai-matyt džiaugsmus saugo biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 11 06, 14:42)
ir kelnes neypač noriai duodasi šukuot maniškis...tuoj sėdasi,jei neprilaikai-matyt džiaugsmus saugo  biggrin.gif  tongue.gif

Jo jo, todel as issipraudziu tarp keliu, baigiasi visi fintai. O jei uodega imu sukuot, snuki kisa, su tokia israiska, kad mazdaug "nu as viska suprantu, reikia, tvarka, nu bet viskam yra ribos, moterie..."
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 11 06, 15:53)
Jo jo, todel as issipraudziu tarp keliu, baigiasi visi fintai. O jei uodega imu sukuot, snuki kisa, su tokia israiska, kad mazdaug "nu as viska suprantu, reikia, tvarka, nu bet viskam yra ribos, moterie..."

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne,uodegą nenoriai,bet leidžia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 11 06, 13:14)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ne,uodegą nenoriai,bet leidžia  biggrin.gif

As kelnes ir uodega sukuoju dazniausiai paguldziusi ant so no, nes bent axelio kelnes yra durnai tankios ir tenka naudoti fizine jega (prispausti sepeti kuo arciau pros) kad gerai issukuoti. Tai ir jam patogiau ir man lengviau, nes kitaip vaikas siubuoja pirmyn atgal kol as jo kudlas tvarkau. Uodega sunkiai sukuojasi, nes ten kailis labai ilgas, storas ir garbanotas tai padejus ant grindu lengviau sukuot ir kailio nepesa.
Si savaitgali reiktu vel ji sutvarkyti, bet baisu po paskutines kruvinos tragedijos su zirklemis unsure.gif
Atsakyti
Mano Mažiukui geruoju nesibaigė tas padrebėjimas virtuvėj su krūvos privarymu - nusikankino vakar naktį, kas valandą bėgiodamas daryt. Šiandien gavo ukolų užpakalin, sveiksta g.gif

Aš šunų nelabai šukuoju. Tik siurbiu daug biggrin.gif Iš Mažo nieko neišsišukuoja, o Katę galima be galo krašto šukuot - pas ją nesibaigia plaukai.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 11 06, 09:21)
Na, 2,5 kg nėr daug. O atrodo kaip didžiulis meškis smile.gif Optinė apgaulė smile.gif

Aga, man jis irgi toks kaip reikiant meskinas pasirode, o realiai sveria kiek padorus jorksyras bigsmile.gif Fotkes apgaulingos buna - pamenu kaip Borzika mazumele nusivyle pamacius savo simpatija - mano blondzinka - mane kad rimtas didelis suva biggrin.gif

QUOTE(Gorada @ 2014 11 06, 11:23)
Mano auksas po kirpyklos:
merginos atlėkė į namus, dvi su puse valandos gražino smile.gif

Sauniai padirbeta thumbup.gif

QUOTE(*Carma @ 2014 11 06, 15:10)
Del kailiu tai pas mus nesibaigiantis serimasis atrodo  doh.gif ypac daug is "kelniu" byra, cia kazkada lauke pasukavau, realiai daugiau atrode kailio biggrin.gif

As savo mazges plaukus beveik iveikiau..bent jau tam kartui...pusplike mergina buvo palikus po tu nusukuotu kalnu.
------------------
Vis delto kailio prieziuros klausimu geriausi siurksciaplaukiai sunys - sutvarkai kada priklauso kaili ir ramu...o ir purvas prie tokio kailio nelabai kimba bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 06 lapkričio 2014 - 21:25