QUOTE(Nolda @ 2014 11 06, 13:46)
Aš sakiau, jei turėčiaau ilgaplaukį šunį, nu va tokio tipo kaip auksiukai, tai nekirpčiau nie-ka-da

Bet ilgiausią kailį kurį turėjau tai nebent howavartas buvo, ir tai, toks ten ir ilgas - pūkuotas ir tiek
aš tai norėjau patrumpint gražiai kailį dėl patogumo: mažiau lauke išsimaknoja, be to kai šeriu mėsa, jis tą skrandžio gabalą kol sudoroja, tai visa krūtinė būna prakvipusi.... fek. Tai kai truputį patrumpinam - problema išsisprendžia. Ir šeip jis gi pas mane ne grynas, tai ant kaklo toki paaugliški peisai auga, ne kaip pas 5 metų šunį
ačiū už pagyras bernaičiui.
žiūriu šiandien smagiau kalbos rutuliojasi
dar ką prisiminiau

nugi kai mano Torino buvo paaugliukas, turėjo tokią bėdą: kai tik ateina šalnos, užšąla paviršiai ir jis bėgdamas stabdo - nusitarkuoja kaukau odą

o kad žinotumėt kaip sunkiai gyja.... kiekvieną kart jam atsisėda, žaizdelės padedamos ant žemės - aplimpa jomis jei lauke... nei apriši, nei užklijuosi.... kailis prilimpa, oda šlapiuoja... tada guldai, išskėti ir karpai kailį, atmirkai visas dulkes ir tepi tepalu

juokėmės tada, kad gerokai į šuns kiaušus atsižiūrėjom

o šuva pajautęs minkštą duonelę kai tik jį paguldai jau pradeda inkšt, kad skauda

kad guoskit