QUOTE(Iš Stiklo @ 2014 10 12, 00:17)
Giriu ir skaniukų duodu. Na aš irgi kol susiruošiu iš 8 aukšto

O dar ryte būnu su dukryte (1,10 mėn) tai negaliu viską metus bėgti, kol ją aprengiu
aš čia gal ne į temą, bet gal kažkuris kitas šeimos narys ryte anksti tą padarytų už jus? nes tikiu, kad kol su vaiku susiruošiat... Mes būdavo retriverį kaip mokinom: jis tik prabudo ir sysioja. Tai aš lėtai lėtai segdavau jam pavadėlį, o vyras per tą laiką rengdavosi iš lovos pašokęs

tada vesdavo lauk. Kol išmoko taip ir cyrkinomės.
QUOTE(Fera82 @ 2014 10 12, 23:27)
Labas
O as negaliu atsidziaugt Furminatorium. Kazkokia fantastika. Sukuojant plaukai krito kaip per Youtube pristatyma. Nu rimtai gabalais. Kai sukavau antra diena, tai vos vos kelis pukelis prisukavau. Neturiu su kuo palygint, nes neprilygsta jokioms kitoms sukoms

Pirkau ta originala tik dvigubai pigiau uz 45 lt per FB radau. viena nare is cia uzrode. Aciu jai labai

Vyras jau mano suni myli, sake kaip cia perbrauki per nugara ir jokio plauko, kokia faina
Tai čia aš ta šaunuolė
o mes ką sugalvojome

savaitgalį buvome pirmose dresūros pamokose su Pesto. Ieškojau dresūros mokyklėlės draugei rekomenduoti, o va pati susigundžiau
Mano merginai jau 4 metai, bet niekada ne vėlu

Pirmi metai su ja labai sunkūs buvo, ji niekuo nepasitikėjo, paskui kažkaip susigyvenom. Dabar matau kokia aš jai svarbi. Mane kas sužavėjo: ji dresūroje kaip tranze kokiam, visai nereaguoja į kitus šunis, jai vienodai šviečia. Niekada nebuvo mokinama komandos išlaikymo, o dabar puikiai pavyksta ir sėdėt ir gulėt ir stovėt su išlaikymu

ji tik į mane žiūri. Jeigu pertraukėlė ir einam žaisti ne tas žodis kaip mažoji kaifuoja, su kamuoliuku sukasi tik apie mane
aišku nėra viskas idelau, labai baugina aplinka. šeštadienį nešiau pusę kelio per aikštelę, nes išsigando mūrinės sienos... sekmadienį jau beveik iki pat vietos pati daėjo
tik jaučiasi, kad ana jautri bais. kai kvietėmės pagal komandą pas mane, aš ją labai džiaugsmingai kviečiu, ir šalia vyrukas su vipetu buvo, tai tas vipetas į tą mano džiaugsmą atsakydamas vis pas mane lėkė

maniškė nereagavo į jį, kol anas lyst tarp jos ir manęs nepradėjo, tada burgztelėjo. Bet po kelių tokių kartų aš stebiu ją: po komandos "pas mane" ji žiūri ar vipetas neatbėga...
ai dar, gi galiu pasigirti kad jau savaitė pas mane virtuvėj kabo kiaulienos išpjova - vytinasi

laukiu nesulaukiu koks bus rezultatas, bet palietus akivaizdžiai susitraukė ir kietėja. Galvoju gal nesulaukus pirmos partijos dar pasidaryt