Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(11alpina @ 2014 10 10, 20:11)
Kukulinskis  wub.gif
wub.gif . O kaip jo jaunoji sugyventinė gyvuoja? Ar sugyvena abudu? smile.gif Senai bemačiau jos foto alabajų temoje.

QUOTE(rim @ 2014 10 11, 21:44)
Šiandien bandėm česnakus pasodint, tai aš pasodinu  - Bela iškasa biggrin.gif teko uždaryt kambaryje kol daržo reikalus baigiau.
biggrin.gif Linksmuolė mergina. Žiū, kai bus derlius gal jį ir nuimt padės bigsmile.gif

QUOTE(inga321 @ 2014 10 11, 23:19)
va biškį ne į temą parodysiu kaip Bartukas dvi vokietkas vedžiojo  cool.gif
thumbup.gif . Šaunuolis! Taiga nepasirašytų tokiam darbui schmoll.gif biggrin.gif

---

O čia šiaip šios dienos kadras smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 10 12, 18:37)
  thumbup.gif  . Šaunuolis! Taiga nepasirašytų tokiam darbui  schmoll.gif  biggrin.gif

---

O čia šiaip šios dienos kadras smile.gif

gražuolė Taiga, tikra monekenė wub.gif

o Bartuko niekas neklausė ar nori jis su tom dviem mergom vaikščiot, manau jis mieliau būtų parpęs namie lotuliukas.gif tos panašaus amžiaus, pakvaišusios dėl pagalių, tai vargšui Bartukui teko saugotis, kad nebūtų nuspirtas ax.gif

tuo labiau prieš tai dieną nusivežėm jį į vokiečių parodą, o jam vargšui vienos Kiros per daug.... liko nesupratęs vaikis malonumo biggrin.gif nors jau kai susėdom prie ringo stebėti, labai neblogai vaikis man ant kelių jautėsi, labiausiai stebino keisti šūkaujantys žmonės lakstantys aplink (dvigubo hendlingo malonumas)
Atsakyti
Labas 4u.gif
O as negaliu atsidziaugt Furminatorium. Kazkokia fantastika. Sukuojant plaukai krito kaip per Youtube pristatyma. Nu rimtai gabalais. Kai sukavau antra diena, tai vos vos kelis pukelis prisukavau. Neturiu su kuo palygint, nes neprilygsta jokioms kitoms sukoms thumbup.gif Pirkau ta originala tik dvigubai pigiau uz 45 lt per FB radau. viena nare is cia uzrode. Aciu jai labai 4u.gif Vyras jau mano suni myli, sake kaip cia perbrauki per nugara ir jokio plauko, kokia faina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2014 10 11, 23:13)
beje aš buvau atidavus neįstiklintą balkoną Kirai, tik pamatau, kad kažko nori - grūdau į balkoną  smile.gif  nes kol iš 10 aukšto nuleisčiau laukan, būtų viskas apvaryta  biggrin.gif  man ji greičiau išmoko daryti tik balkone, o paskui jau tik pasiprašydavo į balkoną, aš ją laukan vesdavau  ax.gif  ryte labai patogu... pabudus ją iš narvo nunešdavau į balkoną, o susiruošus išvesdavau laukan.

O jūs tiesdavot ką nors tam balkone ar tiesiai ant grindų? Nes jei tiesti palutes, tai vėl kaip ir ant palų gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2014 10 13, 09:34)
O jūs tiesdavot ką nors tam balkone ar tiesiai ant grindų? Nes jei tiesti palutes, tai vėl kaip ir ant palų gaunasi g.gif

nieko netiesdavau, grindys paprastos betoninės, kažkada dažytos ax.gif o žiemą prisnigdavo, tai išvis kaip lauke gavosi.
kadangi pas mus balkonas nestiklintas, gavosi, kad vos ne lauke šuniukas darė, tai labai greit suprato, kad namuose negalima
Atsakyti
Labas rytas. Negaliu atsigrožėt, kokie gražūs mūsų šuniukai.Visi tokie meili,atrodo imk ir suvalgyk ax.gif
Parodau savo namų sargybinę:

user posted image

user posted image

Karoliukų nebeturi,sudraskė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lod: 13 spalio 2014 - 08:53
QUOTE(inga321 @ 2014 10 13, 09:49)
nieko netiesdavau, grindys paprastos betoninės, kažkada dažytos  ax.gif  o žiemą prisnigdavo, tai išvis kaip lauke gavosi.
kadangi pas mus balkonas nestiklintas, gavosi, kad vos ne lauke šuniukas darė, tai labai greit suprato, kad namuose negalima

Pas mane įstiklintas, bet galima gal palikti langą atidarytą.
Nes visiškas pravalas, nespėju išvesti kol dukrą aprengiu, namuose ištisos balos, lauke išvesta jau nieko nedaro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2014 10 13, 10:05)
Pas  mane įstiklintas, bet galima gal palikti langą atidarytą.
Nes visiškas pravalas, nespėju išvesti kol dukrą aprengiu, namuose ištisos balos, lauke išvesta jau nieko nedaro verysad.gif

tai manau, kad jeigu ten kilimai nepatiesti, turėtų tikti. svarbiausia dabar, kad šuniukas suprastų, kad namuose daryti negalima, o jau kai pradės prašytis, galėsit vos pasiprašys neštis laukan
Atsakyti
Labas rytas,
o mano protinguolis (prigyriau,bliam) šiąnakt tris spiras man ant grindų paliko doh.gif ir gana vėlai vakar vedžiojau...ale jau kad susigėdo,kai parodžiau-atrodė,žemėn sulįs... tongue.gif
nu bet kam nepasitaiko-gal visai reikalai prispaudė... biggrin.gif
vežėmės savaitgalį pas anytą - po trijų apsilankymų jaučiasi visai kaip namie,visus apibėgo,pasisveikino,aplaižė...naujai atėjusius irgi pasitiko be jokių ten bambėjimų rolleyes.gif thumbup.gif -jau matyti,savi...apskritai charakteris labai pagerėjęs-jau ir ant dukros nebamba,meilus kaip katinas...

tiesa,vedžiojant dar reikia stebėt,kad kokio patino nesutikt-nes jei einantysis ramus-viskas gerai,o jei draskosi ir loja-maniškis tokio pažeminimo dar neatlaiko-reik traukt šalin ,nes veržiasi,kartais ir patriukšmauja... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2014 10 12, 00:17)
Giriu ir skaniukų duodu. Na aš irgi kol susiruošiu iš 8 aukšto doh.gif  O dar ryte būnu su dukryte (1,10 mėn) tai negaliu viską metus bėgti, kol ją aprengiu  doh.gif

aš čia gal ne į temą, bet gal kažkuris kitas šeimos narys ryte anksti tą padarytų už jus? nes tikiu, kad kol su vaiku susiruošiat... Mes būdavo retriverį kaip mokinom: jis tik prabudo ir sysioja. Tai aš lėtai lėtai segdavau jam pavadėlį, o vyras per tą laiką rengdavosi iš lovos pašokęs biggrin.gif tada vesdavo lauk. Kol išmoko taip ir cyrkinomės.

QUOTE(Fera82 @ 2014 10 12, 23:27)
Labas 4u.gif
O as negaliu atsidziaugt Furminatorium. Kazkokia fantastika. Sukuojant plaukai krito kaip per Youtube pristatyma. Nu rimtai gabalais. Kai sukavau antra diena, tai vos vos kelis pukelis prisukavau. Neturiu su kuo palygint, nes neprilygsta jokioms kitoms sukoms thumbup.gif  Pirkau ta originala tik dvigubai pigiau uz 45 lt per FB radau. viena nare is cia uzrode. Aciu jai labai  4u.gif  Vyras jau mano suni myli, sake kaip cia perbrauki per nugara ir jokio plauko, kokia faina  biggrin.gif

Tai čia aš ta šaunuolė smile.gif

o mes ką sugalvojome smile.gif savaitgalį buvome pirmose dresūros pamokose su Pesto. Ieškojau dresūros mokyklėlės draugei rekomenduoti, o va pati susigundžiau smile.gif
Mano merginai jau 4 metai, bet niekada ne vėlu smile.gif Pirmi metai su ja labai sunkūs buvo, ji niekuo nepasitikėjo, paskui kažkaip susigyvenom. Dabar matau kokia aš jai svarbi. Mane kas sužavėjo: ji dresūroje kaip tranze kokiam, visai nereaguoja į kitus šunis, jai vienodai šviečia. Niekada nebuvo mokinama komandos išlaikymo, o dabar puikiai pavyksta ir sėdėt ir gulėt ir stovėt su išlaikymu smile.gif ji tik į mane žiūri. Jeigu pertraukėlė ir einam žaisti ne tas žodis kaip mažoji kaifuoja, su kamuoliuku sukasi tik apie mane smile.gif
aišku nėra viskas idelau, labai baugina aplinka. šeštadienį nešiau pusę kelio per aikštelę, nes išsigando mūrinės sienos... sekmadienį jau beveik iki pat vietos pati daėjo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

tik jaučiasi, kad ana jautri bais. kai kvietėmės pagal komandą pas mane, aš ją labai džiaugsmingai kviečiu, ir šalia vyrukas su vipetu buvo, tai tas vipetas į tą mano džiaugsmą atsakydamas vis pas mane lėkė biggrin.gif maniškė nereagavo į jį, kol anas lyst tarp jos ir manęs nepradėjo, tada burgztelėjo. Bet po kelių tokių kartų aš stebiu ją: po komandos "pas mane" ji žiūri ar vipetas neatbėga...

ai dar, gi galiu pasigirti kad jau savaitė pas mane virtuvėj kabo kiaulienos išpjova - vytinasi smile.gif laukiu nesulaukiu koks bus rezultatas, bet palietus akivaizdžiai susitraukė ir kietėja. Galvoju gal nesulaukus pirmos partijos dar pasidaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2014 10 13, 10:56)
tik jaučiasi, kad ana jautri bais. kai kvietėmės pagal komandą pas mane, aš ją labai džiaugsmingai kviečiu, ir šalia vyrukas su vipetu buvo, tai tas vipetas į tą mano džiaugsmą atsakydamas vis pas mane lėkė biggrin.gif maniškė nereagavo į jį, kol anas lyst tarp jos ir manęs nepradėjo, tada burgztelėjo. Bet po kelių tokių kartų aš stebiu ją: po komandos "pas mane" ji žiūri ar vipetas neatbėga...

ai dar, gi galiu pasigirti kad jau savaitė pas mane virtuvėj kabo kiaulienos išpjova - vytinasi smile.gif laukiu nesulaukiu koks bus rezultatas, bet palietus akivaizdžiai susitraukė ir kietėja. Galvoju gal nesulaukus pirmos partijos dar pasidaryt biggrin.gif

thumbup.gif oi šaunuolė,prižiūri šeimininkę,kad svetimi nelįstų biggrin.gif

aš irgi galvoju pasivytint mėsos,bet kažin,kur dabar kabint...Pinkis šiaip neima ne savo,bet kai po nosim kabės mėsa,gali ir susigundyt biggrin.gif
Labai ilgai nebelaikykit,gal dar porą dienų... mirksiukas.gif nes kai perdžiūva perdaug, žiauriai kieta būna tongue.gif
Atsakyti
Na va. Buvom su Bartu pas vet. Letenele saugot, nagus nukirpo, dave vaistu nuo kirminu ir nuo skausmo. Jei nepraeis tinimas po poros dienu pasirodyt ir duos siuntima rengenui. Dar patare kruvi mazint
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audryta: 13 spalio 2014 - 11:47