Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Vailet2 @ 2014 10 12, 11:09)
O mano Whole rezultatas 7 kg minuso  bigsmile.gif  Šią savaitę supurtysiu organizmą, pavartosiu pieno produktus, o paskui eisiu į kitą etapą - vėl Whole30. Nebuvo jokių prastų šalutinių poveikių nuo pieno produktų  ax.gif

Oho... Na ir šaunuolė, net maloniai užpavydėjau tavo valios. thumbup.gif

QUOTE(nefifi @ 2014 10 12, 15:22)
Tai va, žiūrėk, po truputį įtrauksi ir pieno produktų, bus visavertė mityba smile.gif

Kad man rodos pieno produktai nebūtinai yra įtraukiami į visavertės paleo mitybos sąrašą g.gif Čia nerekomenduoja net žolėdžių lauke ganytų gyvulių pieno produktų... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 10 12, 18:48)
Svarbiausiai nepamirsk gero apsilimo ir nepagailek laiko tempimo pratimams po sporto 4u.gif  4u.gif Smagu, kad patinka thumbup.gif

Apsilima darau o vat apie tempimo pratimus po sporto man niekas nesake ir nerode. Gal gali biskiuk pakomentuoti? 4u.gif

QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 10 12, 21:29)
tikrai 2 kartu nebus perdaug, paciai pradziai gal ir gerai 4u.gif po to butu gerai iki 3 kartu per sav, sakykim - pirmadieni, treciadieni, penktadieni, kad atsistatytu raumuo ir galetu augti.

:  Nugaros nebeskauda, istvermes daugiau cool.gif

Taip ir darysiu:) Jau laukiu rytojaus.
Ir man aktualu nugaros skausmai padirbejus, todel ir akcentavau, jog silpni nugaros raumenys. Bet as nenoriu vyrisko remo ir raumenu, bet nemanau, kad ir uzsiauginsiu:)
Ar tikrai pries treniruote reikia valgyti daugiau angliavandenini maista o po treniruotes - baltymini, raumenims atsistatyti?
Dabar kvosiu jus kol visko neissiaiskinsiu:)
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 10 12, 20:04)
ghee sviestuka valgot?

taip, visada tik ji naudoju. Gal kazka darau ne taip.. Buna susitvarko skrandis, paskui nei is sio, nei is to uzeina pykinimas, silpnumas, pradeda skaudeti skrandi, kyla rugstys, skauda ir svaigsta galva:( taip norisi, kad viskas susitvarkytu, nebesinori vaistu gerti
Atsakyti
QUOTE(livijaaa @ 2014 10 12, 22:19)
taip, visada tik ji naudoju. Gal kazka darau ne taip.. Buna susitvarko skrandis, paskui nei is sio, nei is to uzeina pykinimas, silpnumas, pradeda skaudeti skrandi, kyla rugstys, skauda ir svaigsta galva:( taip norisi, kad viskas susitvarkytu, nebesinori vaistu gerti

Gal laiko reikia? Ne is karto taip viskas ir susitvarko. As po dvieju menesiu rekiau, kad ne velnio man nesitvarko galvos oda ir as ja nusipjausiu, bet po 3 menesiu viskas pagerejo.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 10 12, 21:27)
Gal laiko reikia? Ne is karto taip viskas ir susitvarko. As po dvieju menesiu rekiau, kad ne velnio man nesitvarko galvos oda ir as ja nusipjausiu, bet po 3 menesiu viskas pagerejo.

gal jus ir teisi, bet keisciausia, kad kelias dienas gerai buna, paskui vel bloga, tokiom bangom uzeina. Nezinau ar gerti vaistus( nexium, ranitidina) kai pablogeja. Gal yra kurios susidure su skrandzio ligom ir pasveikot? Galetumet pakonsultuoti:)
Atsakyti
O kaip jus sportuojat ar koki treniruokli turit ar kokius pratimus darot? Kaip fizkulturos pamokose budavo? Nes as visai nesportuoju, neisivaizduoju kaip reik sportuot, ar pievom begiot. Nemoku kazkaip.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 10 12, 23:10)
O kaip jus sportuojat ar koki treniruokli turit ar kokius pratimus darot? Kaip fizkulturos pamokose budavo? Nes as visai nesportuoju, neisivaizduoju kaip reik sportuot, ar pievom begiot. Nemoku kazkaip.

Gali ir namie. As namie darydavau visus pratimus is cia (po straipsniu pratimai)
http://www.homosanit...niu_aktyvavimas

Ir cia yra
https://sites.google...s/fizine-veikla

O siaip, pilnas netas pratimu ivairioms raumenu grupems. As ir svarmenis pakilodavau namie, bet dabar jau isnesiau subinele I sporto kluba, nes namie sunkoka prisiversti sportuoti o kai jau sumoketi pinigai, kelio atgal nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(livijaaa @ 2014 10 12, 21:40)
gal jus ir teisi, bet keisciausia, kad kelias dienas gerai buna, paskui vel bloga, tokiom bangom uzeina. Nezinau ar gerti vaistus( nexium, ranitidina) kai pablogeja. Gal yra kurios susidure su skrandzio ligom ir pasveikot? Galetumet pakonsultuoti:)

Pabandykit kruopsciai rasytis ka valgot, gal koks vaisius po pagrindinio valgymo i burna ikrenta, gal yra kazkoks netinkamas produktas, i kuri sureaguojat? Taip bus lengviau susekti kame problema.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 10 12, 18:58)
Galvojau priplosiu rupuze.

laugh.gif

Mane irgi erzina pasibaigiantys/dingstantys produktai. Kava pasibaigė? Joo? Rimtai? Nepastebėjau bigsmile.gif

QUOTE(livijaaa @ 2014 10 12, 22:19)
taip norisi, kad viskas susitvarkytu, nebesinori vaistu gerti

Tada teks žaisti su maistu - tiek produktais, tiek gaminimo būdais - ir atsirinkinėti, kas konkrečiai sukelia nemalonius pojūčius.smile.gif
Mačiau, kad jau prirašė patarimų. Iš vartojamų produktu pirmu numeriu mesčiau lauk riešutus. Jau ir neturintiems jokių sutrikimų anie gali būti sunkai virškinami. Vytintą dešrą (parduotuvinė?) - taip pat lauk. Gal ir ta pati varškė gali netikti. Arba pomidorai. Kuriam laikui galbūt reikėtų atsisakyti ir keptų produktų. Mėsą virti. O kiaušiniai kepti? Nors kiaušiniai ir šiaip gali nelabai su skrandžiu draugauti. Viskas bandymų būdu.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 10 12, 22:10)

Aš sportuoju sporto klube - mixuoju aerobiką, treniruoklius ir baseiną. Bet gi jokio skirtumo, kur sportuoti -dabar jutubas pilnas įvairiausių programų ir aš tos nuomonės, kad judėti - visada gerai smile.gif

Vakar privalgiau karšto rūkymo skumbrės su daržovėm. Paskui pasidesertinau juodu šokoladu. Ko pasekoj vakarop prasidėjo toks pykinimas ir negerumas, kad baisu huh.gif

Medikai paaiškino, kuo naudingi saldumynai. Nu .. čiunga čianga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 13 spalio 2014 - 08:01
Nidulia, man sitas visai patiko pradzioj:

http://www.youtube.c...h?v=qC7960yMaxA

Kiekviena poza apie 20-30 sek. islaikyt, kad tikrai jaustum raumens tempima. Tikrai pasportavus nepagailek tu 10-15 min. tempimo pratimams, skirtumas didelis - kita diena nieko neskaudes, raumuo graziau augs, netrumpes.

menulis - na jei nezinai nuo ko pradet, geriau nueit y sporto kluba ir pasikonsultuot su treneriu. Jis/ji gali tau programa ir namu sportui sudaryt, parodys kaip teisingai daryt. Nes neuztenka sportuot, reikia daryti tai taisyklingai, kad nepakenkt sau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2014 10 12, 18:58)
Egliukasz, anie visada taip, apeda ir negalvoja. As ana savaite po darbo lekiau namo ziauriai alkana, turejau du jautienos kepsnius saldytuve palikus. Galvojau viena pati suvalgysiu, o kitas vyrui liks. Bet jis gryzo pietaut namo ir abu suede. Galvojau priplosiu rupuze.

Ai kad tas MB paciuozes su tuo maistu doh.gif Pagamini daugiau, kad abiem uztektu dviem dienom, tai matai jis tam neturi dabar potraukio valgyt doh.gif Pagaminu kad man butu dviem trim kartam tai apeda. O vakar is darbo parsinese, ka ysidejes buvo, nes matai visi uzsisake is fast foodo kazkokio pristatyma y darba vistu sparneliu ir t.t. Tai ir jam prisireike gun_bandana.gif Negi reiks paleo vyro ieskot biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos visos!

As siandien be miego ir be sveikatos sad.gif Pusryciu normaliu nespejau pavalgyt, tai kavos su kok pienu ir geru saukstu ghe ikaliau... Na bet nemesk kelio del takelio, tad kazkaip iskentesiu iki pietu.

QUOTE(Egliukasz @ 2014 10 13, 09:32)
Ai kad tas MB paciuozes su tuo maistu doh.gif Pagamini daugiau, kad abiem uztektu dviem dienom, tai matai jis tam neturi dabar potraukio valgyt doh.gif Pagaminu kad man butu dviem trim kartam tai apeda. O vakar is darbo parsinese, ka ysidejes buvo, nes matai visi uzsisake is fast foodo kazkokio pristatyma y darba vistu sparneliu ir t.t. Tai ir jam prisireike  gun_bandana.gif Negi reiks paleo vyro ieskot biggrin.gif  biggrin.gif

Pas mane situacija tokia pat. Laikomes laikomes abudu, as ji ir palepinu kokia paleo banana bread ar raw riesutukais ir... netiketai randu saldytuve mars batoneli! Nu taip kraujas uzverda, kad negaliu verysad.gif
Is naujo - susitariam, kad jis menesi nevalgys nieko, kad turi etikete...
Ir nusiperka is kokios bobutes super neaiskaus deserto - kazkokia pliurza is vynuogiu sirupo sutirstinta krakmolu ir miltais turbut... Sako betgi namu gamybos ir etiketes neturi.... NU ir ka - pora saukstu I burna ir lekia I WC ir skundziasi kad vel kazkas negerai. Sakau taip, negerai - manes neklausymas. Kaip mazas vaikas - kol pats neismegina ir nepasidaro blogai tai netiki... tai jau stengiuosi nereaguoti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -sky-: 13 spalio 2014 - 09:22