Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ingridakremeriene @ 2014 10 16, 14:28)
Savita lyg tavo dukryte tokia turi? silumos uzteko ar lb ji iki kokiu -4, -5 laipsniu? 4u.gif

turi, ir sia ziema dar nesios, kazkaip stebuklingai busim i dvi ziemas striuke pataike biggrin.gif
man ji labai patiko, gerai nesiojasi, pukai nelenda, netepli...ir tikrai uztektinai silta. as nzn, niekad neparsivedziau is kiemo susalusio vaiko pernai, nesiojo arba rl kombi pukini arba sita paltuka.
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2014 10 16, 13:24)
Sveikos, ar šiandien vakare pirksite 6pm su 10% off? Jei taip, kelintą planuojat LT laiku? Prisijungčiau su sporto apranga, bet vis abejoju Asics ar New Balance  g.gif

Nepasiduodu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2014 10 16, 14:35)
Nepasiduodu biggrin.gif

atsiprasau, nepastebejau blush2.gif vakare paprastai 21-22 perkam, kartais dar kiek veliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridakremeriene @ 2014 10 16, 15:00)
o UCB tai tas pats Benetonas kiek
suprantu  4u.gif

galima siųstis internetu iš UCB (arba Benetton). Pirmą kartą duoda naujienlaiškį - 15 proc. nuolaidą ir nemokamą siuntimą. Pristato į Lietuvą per 5 dienas. Kainos gaunasi geresnės nei Lietuvoje. http://en.benetton.com/
Atsakyti
Klausykit, moteros, man turbut su 178 cm ugiu, apie kriu palta geriau nesvajot ane? Bus liemuo is karto po papais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tebelaukiu @ 2014 10 16, 13:19)
Aha ir mano vaikai buvo nuproteje, o ir dabar dar pina. Bet ju pilna Kaune bazeje, itariu kokiuose Gariunuose, jei Vilnius. Arba tiesiai is Kinijos, nes nedidele suma  thumbup.gif

kadangi maniskei "uzsidege", tai lekem i Akropolio Pegasa, ten ir pirkom smile.gif
Uziverte jie ten tom gumytem ir rinkinukais.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 10 16, 14:41)
Klausykit, moteros, man turbut su 178 cm ugiu, apie kriu palta geriau nesvajot ane? Bus liemuo is karto po papais?  g.gif

jeigu ne tall taip taip. jums is tall reiktu
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 10 16, 15:41)
Klausykit, moteros, man turbut su 178 cm ugiu, apie kriu palta geriau nesvajot ane? Bus liemuo is karto po papais?  g.gif

jei imsit tall bus gerai
greičiausiai
Atsakyti
bet aisku kaip tycia tall ner biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 10 16, 14:31)
turi, ir sia ziema dar nesios, kazkaip stebuklingai busim i dvi ziemas striuke pataike biggrin.gif
man ji labai patiko, gerai nesiojasi, pukai nelenda, netepli...ir tikrai uztektinai silta. as nzn, niekad neparsivedziau is kiemo susalusio vaiko pernai, nesiojo arba rl kombi pukini arba sita paltuka.

Tada gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2014 10 16, 14:47)
bet aisku kaip tycia tall ner biggrin.gif

As su 176 surizikavau Regular lotuliukas.gif ziuresim gal nebus liemuo po papais, norejau Jcrew bet kad pukiniu neber emiau factory nors jei draugei nebuciau uzrodzius buciau Jcrew nusipirkusi sinteponini nes net nebuvo
minties paziuret kad ne pukinis lotuliukas.gif blush2.gif
Kai gausiu galesiu pakomentuoti tik aisku turbut negreit dar tas bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridakremeriene: 16 spalio 2014 - 15:01
Panos ,kas turit NB kedukus klasikinius ,kaip ten su dydziu?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 10 16, 14:38)
atsiprasau, nepastebejau blush2.gif vakare paprastai 21-22 perkam, kartais dar kiek veliau 4u.gif

Ačiū! aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 16 spalio 2014 - 15:04