QUOTE(Medinis @ 2006 07 20, 08:59)
Atsiprašau jei jus nuvilsiu. Suprasti moteris arba labai paprasta arba tiesiog nėra reikalo. Yra vienas pagrindinis dalykas moteryse - jūs visos įsivaizduojate save esančiomis kažkuom ypatingu ir norite, kad mes įsivaizduotume jus taip pat. O iš tikrųjų dauguma moterų panašios kaip žirniai - nors skiriasi dydžiu, forma ir spalva, būna su kirminais, saldūs, minkšti arba kieti, bet tai tik žirniai. Ir nieko kito tikėtis negalima. Galima susidomėti jūsų mintimis, stebėtis jausmais ar reakcijomis į vieną ar kitą dalyką. Bet tai bendražmogiška. O tai, kas liečia moteriškumą - vienoda arba neįdomu.
OK, paaiškinsiu daugiau. Prajuokinai, Medini, mane. Džiaugiuosi už Tave, kad puikiai supranti moteris.
Visos moterys yra žmonės, nors skiriasi dydžiu, forma ir spalva, bet tai tik zmones. Galima susidomėti moteru mintimis, stebėtis jausmais ar reakcijomis į vieną ar kitą dalyką. Bet tai bendražmogiška. (truputį perfrazavau).
Va, čia ir yra esmė. Reikalas tame, kad vyrų ir moterų mąstymas bei požiūris į tam tikrus dalykus skiriasi. Tai, kas Tau svarbu, bus nesvarbu moteriai, o kas svarbu jai - nesvarbu Tau.
Ir tiesą sakant aš labai žaviuosi tuo vyrų pasitikėjimu savimi: kaip jie sugeba moteris suprasti, jas patenkinti ir t.t. Na, nepyk, bet man juokinga.
Grįžtant prie temos: moterys retai susiranda meilužius vien tik smagiam laiko praleidimui (kaip paprastai daro vyrai). Paprastai moteris meilužį susiranda tada, kai nuosavas vyras užknisa juodai. Ir turbūt tada jau jai nusispjauti, kad jis gali tai sužinoti.
O kaip suprasti, kad moteris turi meilužį? Turbūt taip pat, kaip ir kai vyras turi meilužę.
Papildyta:
QUOTE(mijaka @ 2006 07 20, 22:34)
9. nezyzia kai vyras išsiruošia žvejot, į barą, pas draugus.....
Tiesiog džiaugiasi, kai vyras išvažiuoja žvejoti. Arba pirmadienį klausia: "Mylimas, ar savaitgalį važiuosi žvejoti?".
Jei norite išvengti kritikos, tai nieko nedarykite, nieko nesakykite ir būsite niekas.