Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(proksi @ 2014 10 11, 23:59)

man tai mazinti jie atrodo.... dukra kuda, apie 117 cm, 5,5 metuku nesioja XS (6-7)
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 10 12, 08:45)
help.gif pasikartosiu su klausimu, kaip ten su spalvomis sieroje? foto įkelta vienos spalvos, o rašo kitos spalvos pavadinimą  g.gif  bet tos spalvos kur rašo, oficialioje svetainėje net nėra, suprask nebūna tokios spalvos to modelio  lotuliukas.gif  tai kuom tikėt? ar galima pagal nuotrauką pirkti???

o i ggogle imetus preke su parasyta spalva ka rodo? Gal praeito sezono spalva ir del to nerodo oficialioj svetainej..
QUOTE(Koce @ 2014 10 12, 08:47)
Kalbant apie striukes, gal pasidalinsit patirtim, kur ir kokias striukes  perkat paaugliukėms žiemai? Fantazija jau išseko  biggrin.gif

columbia turim M dydzio 10/12, tai siais metas dar tiks (vaikui 10), bet kitais metais tai jau reiks kitos ieskotis doh.gif O buvau nupirkusi L columbia 14/16-tai baisiai didele, iskrito vaikas is jos, pastebejimas,kad columbijos striuikiu labai dideli suoliai tarp dydziu..
Papildyta:
turiu columbia fliza S ir M vaikisko dydziio, tai S iki 8 metu tik tik.. o M va nesioja 10 metu sunus,nu gal dar ir kitais metais tiks.. bet ant klaustuko.. g.gif
Atsakyti
Merginos, patarkit, isijungiu Tunnel bear programele, o Kohls vis tiek sako, kad nega;ima narsyti unsure.gif pries pora dienu veike, kai suiinstaliavau .
ka daryti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2014 10 12, 10:01)
o i ggogle imetus preke su parasyta spalva ka rodo? Gal praeito sezono spalva ir del to nerodo oficialioj svetainej..

tai va, kad gūglas dar kitaip rodo doh.gif nes sierroj panašu, kad įdėta kita spalva, kuri yra ir oficialioje svetainėje (atrodo taip pat, tik pavadinta kitaip), o gūglas visai kitaip meta unsure.gif ir va tos spalvos kaip gūglas meta visai nesinorėtų unsure.gif o sierros foto labai tiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 10 12, 09:07)
tai va, kad gūglas dar kitaip rodo  doh.gif  nes sierroj panašu, kad įdėta kita spalva, kuri yra ir oficialioje svetainėje (atrodo taip pat, tik pavadinta kitaip), o gūglas visai kitaip meta  unsure.gif  ir va tos spalvos kaip gūglas meta visai nesinorėtų  unsure.gif  o sierros foto labai tiktų  biggrin.gif

atsiliepimu nera? gal kas pakomentavo..
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2014 10 12, 08:31)
Mano galva nemažinti. Turiu 2T, galiu išmatuot. Jei gerai menu, 2T ne 92 cm ūgiui, kaip kad įprasta, bet 86, tačiau tiko ilgiau.

Aš dar išsitraukiau tą flysiuką, tikrai, 2T 86 cm ūgiui, atitinka normalų 2T skirtą 92 ūgiui (pridėjau prie kitų 2T drabužių), o ir nešiojom jį gerokai ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2014 10 12, 10:09)
atsiliepimu nera? gal kas pakomentavo..

apie spalvą ne schmoll.gif
nu ir ką daryt doh.gif
Atsakyti
Geros OLDNAVY kainos dabar kai kam.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 10 11, 13:56)
jeigu ne gaila, idek nuorodu pasizvalgyti, nes ir pati tunikos kokios ieskau smile.gif bet kazkaip nerandu nieko krentancio i aki sad.gif bet i macys nebuvau jau senai ilindusi  biggrin.gif

Sorry tingejau vakar belysti, sunkiai man tas Macys vartosi doh.gif

QUOTE(Taurė @ 2014 10 12, 05:22)
[color=darkviolet][i]Gal kas norit perimti skaiciukus siems dzinsiukams ?
https://www.ae.com/w...;sizeName2=Long spalva dark wash, dydis 8 long, kaina ju gavosi 22.49$

turiu situos, labai smagus thumbup.gif Ir ilgis Long man net per ilgas, norint ties kauliukais, kad butu, visus 4-5cm reikia atlenkti biggrin.gif Mano ugis 173cm jei kam idomu smile.gif Tik spalva pas mane Clean rinse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pum@: 12 spalio 2014 - 09:53
Ieskau Mackage Liz striukite XSd, Vilnius
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2014 10 12, 10:51)
Sorry tingejau vakar belysti, sunkiai man tas Macys vartosi  doh.gif
turiu situos, labai smagus  thumbup.gif Ir ilgis Long man net per ilgas, norint ties kauliukais, kad butu, visus 4-5cm reikia atlenkti  biggrin.gif Mano ugis 173cm jei kam idomu smile.gif Tik spalva pas mane Clean rinse.

Sveikos, tai su 1.80 ugiu, ne per trumpi butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(miurga @ 2014 10 12, 10:20)
Sveikos, tai su 1.80 ugiu, ne per trumpi butu g.gif

nu gal ne tik pagal ugi, bet ir pagal koju ilgi reiktu orientuotis...
Atsakyti