Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Pas juos gal tai deficitas? Gal reik užvežt? Nu pigiau, po kokius 3.000$ biggrin.gif
Atsakyti
labai tingiu ieskoti atskirai blush2.gif -tai paklausiu cia-jau turiu situos issvajotus uggsus, ziuriu, saltukai artinasi-tai reiketu matyt kazkom juos papurskti. nieko spacialaus uggsams neturiu, tai netiktu paprastas purkiamas impregnantas?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alinka: 17 spalio 2014 - 09:22
QUOTE(alinka @ 2014 10 17, 10:17)
labai tingiu ieskoti atskirai  blush2.gif  -tai paklausiu cia-jau turiu situos issvajotus uggsus, ziuriu, saltukai artinasi-tai reiketu matyt kazkom juos papurskti. nieko spacialaus uggsams neturiu, tai netiktu paprastas  purkiamas impregnantas?

tiktų ax.gif aš visus ugg tik su paprastais purškiu, o dabar jau antrą sezoną naudosiu tą su nano dalelėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2014 10 17, 08:58)
speedo ne speedo - svarbu silikonines mirksiukas.gif jos geresnes ir patvaresnes mirksiukas.gif  kai tu rasei, kad supleso -tai as neisivaziduoju kaip biggrin.gif

o plauku nesuslampa jusu vaikai su tom kepurem?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 10 17, 09:19)
tiktų  ax.gif  aš visus ugg tik su paprastais purškiu, o dabar jau antrą sezoną naudosiu tą su nano dalelėm smile.gif

aciu, tiesig girdjejau, kad spalva nueina nuo paprastu. o su nano dalelem buna parduotuvese?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alinka: 17 spalio 2014 - 09:28
QUOTE(Stepė @ 2014 10 17, 09:23)
Klausykit, o čia tik man kalėdos artėja? Niekam niekam daugiau dovanų nereiks? Ar pirksit paskutinę minutę ir nervinsitės, kad siuntiniai vėluoja? biggrin.gif
Vis dar galioja lėlėms akcija, perkant dvi, viena gaunasi 10 baksų. Ir drabužėlių sale daug

artėja artėja rolleyes.gif bet aš po gimtadienio sakiau jokių žaislų nebepirksiu doh.gif labai reikėjo undinėlės, vieną dieną pasinešiojo, dabar kažkur paguldyta su visomis kitomis lėlėmis ramiai guli rolleyes.gif per žaislus namuose neįmanoma praeiti, pridovanojo visokių ale lego tipo didžiulių namų, sustačiau aš visus ir stovi kaip namų dekoracijos doh.gif su nei vienu žaislu nežaidžia unsure.gif tik su visokiomis kortelėmis ir panašiu šlamšteliu doh.gif

tai vat ir nebežinau ką toms kalėdoms pirkti, nes jei tai bus dar viena namų dekoracija, tai ačiū, nebereik man jų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2014 10 17, 10:19)
o plauku nesuslampa jusu vaikai su tom kepurem?

Ilgaplauke kai lanke,suslapdavo,bet neturejo tos spec kepureles,kur ilgiem,sako su jom nesuslampa,o trumpaplauke tik galiukus suslampa,jei nepakisa po kepure(as apie kare kirpima) berniukas nesuslampa schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(alinka @ 2014 10 17, 10:23)
aciu, tiesig girdjeua, kad spalva nueina  nuo paprastu. o su nano dalelem buna parduotuvese?

aš skaičiau, kad kažkam ir nuo ugg impregnantų spalva nuėjo g.gif tai vat ir negali žinot. To su nano dalelėm tai būna ir parduotuvėse pirkti, jūs pagūglinkit, aš tai internetu čia LT pirkau ax.gif man verstos odos batams jis labai pasiteisino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 10 17, 10:28)
aš skaičiau, kad kažkam ir nuo ugg impregnantų spalva nuėjo  g.gif  tai vat ir negali žinot. To su nano dalelėm tai būna ir parduotuvėse pirkti, jūs pagūglinkit, aš tai internetu čia LT pirkau  ax.gif  man verstos odos batams jis labai pasiteisino  smile.gif

Cia toks? g.gif

http://www.tavovaika...lynei-100-ml/lt
Atsakyti
Aciu Taurei ir Co uz siuntinuka. Vakar jau staipiausi pries veidrodi smile.gif
Atsakyti
kur gerom kainom rasti UGG youth 5-6 dydi smile.gif
Atsakyti
Hi.
Junkites prei Sierros. Reik kompanijos labai ax.gif. Su kodu EMY14 duoda 30 proc. nuolaida. Panasu kad viskam. Nes anksciau imestasis mano prekei negaliojo..
http://www.sierratra...al-boots~d~491/
4u.gif
Atsakyti