Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(zibuteg @ 2014 10 18, 10:54)

tai kad ir čia aš nematau skyriaus monetoms g.gif
Atsakyti
o dabar tos monetos aktualu...
Atsakyti
kai bus eurai, ieškokit tokio daikto, nepamainomas, turiu tokį, tai ir centai neužsibūna, nes labai lengva reikiamą kiekį atsiskaičiuot, ir piniginės niekas neplėšo smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos, dievushkos. http://www.sierratra...;colorFamily=02 situ su 18.5 cm lapce koki dydi patartumet? 13 ar 1? Laaaabai aciu uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2014 10 18, 14:14)
ačiū už siuntinuką  4u.gif

gavau bearpaw rūžavus batus iš sierros. ėmėm sesei po egle, bet jie pasirodė pamažinti arba mano pėda paaugo  bigsmile.gif labai sunkiai apsiauna jie, nes siauri ir trumpi, bet pas ką siauresnė pėda ar keltis žemesnė manau puikiai. man su 24,5cm 7dydis be šansų, 8 irgi mažokas, turiu vilties, kad kailis pasitrins bus geriau, bet šiaip nemažai remiasi pirštas.

Aha, tikrai su aukšta keltim sunkokai apsiauna, bet del ilgio tai, man atrodo, kad tokie pat kaip visi bearpaw, su 25 cm pėda visada imu 8 dydi, tai šitie irgi tiko. Dar ėmiau mėlynus Bearpaw Marisa (su atlenktu kailiuku) 7 dydi, tai irgi tiko, tik labiau apspausti 4u.gif

QUOTE(Alatėja_ @ 2014 10 18, 16:41)
kai bus eurai, ieškokit tokio daikto, nepamainomas, turiu tokį, tai ir centai neužsibūna, nes labai lengva reikiamą kiekį atsiskaičiuot, ir piniginės niekas neplėšo  smile.gif

user posted image

bigsmile.gif Koks geris wub.gif , vaikystėje kokį turėjau kapeikom susidėti ... Kur galima jį gauti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gomerta: 18 spalio 2014 - 17:25
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 10 18, 16:41)
kai bus eurai, ieškokit tokio daikto, nepamainomas, turiu tokį, tai ir centai neužsibūna, nes labai lengva reikiamą kiekį atsiskaičiuot, ir piniginės niekas neplėšo  smile.gif

user posted image

kur tokiu ziuret, ar kaip vadinas? wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal galima būtų parinkti krepšių, kad gauti FREE Shipping ?
http://www.amazon.co...A6HYXPNDP1WE5S5
http://www.amazon.co...ERZ3J674XJXP8P9

nusiunciau užsakymą ax.gif

Envirosax tokie rinkiniai po $44.95, nuolaidų laukiu nuo pavasario, jau pabodo ...
http://www.envirosax...nastasia-pouch/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gomerta: 18 spalio 2014 - 17:55
QUOTE(Gomerta @ 2014 10 18, 17:25)
Aha, tikrai su aukšta keltim sunkokai apsiauna, bet del ilgio tai, man atrodo, kad tokie pat kaip visi bearpaw, su 25 cm pėda  visada imu 8 dydi, tai šitie irgi tiko. Dar ėmiau mėlynus Bearpaw Marisa (su atlenktu kailiuku) 7 dydi, tai irgi tiko, tik labiau apspausti  4u.gif
bigsmile.gif Koks geris  wub.gif , vaikystėje kokį turėjau kapeikom susidėti ... Kur galima jį gauti? 4u.gif

su 26cm peda turiu bearpaw emma short US8 dydi, buvau parsisiuntus US9-bet pardaviau.. nes dideli. Kiti batai is USA US9 dydzio dazniausiai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2014 10 17, 22:28)
Na, tai tu turi sugebet ikalbet biggrin.gif mano paskutine iseina, nes ikalbeta lotuliukas.gif o ir peskom eina biggrin.gif ir taip penkis kartus per savaite biggrin.gif

ai žinok aš nekokia įkalbinėtoja biggrin.gif maniškė viso labo tris kartus per sav. važiuoja autiku, o po to ją pasiimu, bet vistiek pasiimu iš lauko, nes neturi kantrybės laukt viduj. kita vertus tie šlapi plaukai tai gal tik mane blogai veikia, nieko šiaip neatsitiks smile.gif labiau man nepatinka dėl to chloruoto vandens kvapo doh.gif
Atsakyti
Moterys, kuri pūkinukė labiau verta dėmesio? Gap, ar jcrew? 4u.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 10 18, 17:41)

user posted image

vaikystėje tokį turėjau kapeikoms bigsmile.gif labai patiko juo žaist bigsmile.gif

QUOTE(ylang @ 2014 10 18, 20:17)
Moterys, kuri pūkinukė labiau verta dėmesio? Gap, ar jcrew?  4u.gif

user posted imageuser posted image

factory ilgesnė, man vien dėl to labiau patinka ax.gif o GAP tokia kaip striukytė smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras

as naujoke, visiskai zalia su internetinem parduotuvem, todel prasau pagalbos. Noriu berniukui is Carters pizamu paimti, tik kaip ten uzsisakyti, kaip supratau, koperuotis reikia. Tai kam cia pranesti ka as noriu uzsisakyti ir kam pinigelius siusti? blush2.gif Aciu uz pagalba
Atsakyti