Sveikos mielosios
Aš jau PUPO

su dviem blastutėm pilvelyje ir dviem užšaldytom

Per įsodinimą profesorė pasakojo personalui, kad nesitikėjo, kad bus toks rezultatas. Labai norėčiau, kad ir pabaiga būtų laiminga
Bet apie viską iš pradžių. Mano AMH 0,47 TR ( LT buvo 0,4 taigi TR ir LT beveik nesiskiria), o pas vyrą mažesnis judrumas ir normalių formų 1%. Taigi baimių buvo daug, kad nebus foliukų, kad neaugs, nebus subrendę, nesivaisins.... ir t.t. Visoms, kas tą praėjo, jos pažįstamos. Mano slaptas noras buvo turėti 5 foliukus

(svajoti juk nedraudžiama

). Pirmos apžiūros metu profesorė pasakė, kad mato 5-7. Taigi visai neblogai. Po kelių dienų sužinau, kad du veržiasi į priekį, o trys visai mazi. Skiria cetrotide. Toliau vėl apžiūra, tie du dar paugę, kiti 3 beveik nejuda. Gyd sako mes negalim rizikuoti tais dviem, nes galim juos prarasti. Bet sako svarbiausia kokybė, ne kokybė. Aišku nuotaikos nėra, juk tie du gali ir nesidalinti. Toliau ovitrelis, punkcija. Išpunktuoja šešis

, priprašau Elis, kad parašytų dar tą pačią dieną, kiek subrendusių. Gaunu atsakymą- visi 6 subrendę, o kitą dieną visi 6 apsivaisina

. Toliau vėl neramus laukimas, kaipgi jie dalinsi. Trečią dieną gaunam žinutę- visi 6 top quality

. Nerealu, ar ne?

Taigi judam toliau 4 diena- 4 top ir 2 geri. Ir pagaliau šiandien įsodina 2 blastutes - 1 top, vieną gerą ir du gerus užšaldo. O dabar lieka ilgoji ir nekantrioji dalis
Taigi mergaitės, pasirodo su tokiu AMH, galima ir šaldytų turėti

Visoms jums