QUOTE(Edena @ 2014 10 11, 12:01)
QUOTE(Atisa @ 2014 10 11, 12:58)
Kaip as jums pavydziu, kad judvi abi jauciat pozymius

suprantu, kad negera, bet nors ramu

o as nieko visiskai, nieko man neskauda, krutine nejautri, nepykina, nieko

as tik guodziuosi, kad gal nestumai panasus bus, nes su dukryte buvo lygiai tas pats

nei karto nera supykine, tik tada krutine labai skaudejo. Na, gal dar ateis sitas malonumas.
Kazkokia sadomazochiste pasidariau
Oi Atisa, tu tik antra testa pirksi?

didvyre tu! As iki siol po 2 testus i diena gadinau, viena ryte , kita po pietu, i darba su savim pasiemu, kas pusvalandi einu paziureti i testuka
isitikint kad juostele vis dar yra, ziuret ar ji ryskeja ir t.t Visus testus esu nusifotkinus ( tik neisireminau dar

) Man pamatyt ta teigiama testa buvo kazkas nerealaus, tik dabar po truputi gryztu i save ir turbut jau darysiu tik kas antra diena
O HCG kartosiu pirmadieni, bus 4 dienos praeje nuo pirmojo, tada skambinu daktarei ir ji paskirs kada atvykt.
Neramu ir man ar dideja tvarkingai, nu bet labai tikiuosi kad taip.
Zinok man tie pozymiai irgi nera stiprus. Kadangi pas mane per visa ta laukimo laika labai sustreikavo skrandis ( manau nuo aspirino, nes turiu skrandzio opa) tai man susimaise tie pojuciai . Pilvas buvo ziauriai ispustas , bet kadangi labai skaudejo ta skrandi tai zinojau kad cia nuo jo o ne nuo

Dabar aprimo jau, aciu dievui, tai zinok as irgi kartais pamirstu kad esu

, nes jokiu stipriu

pozymiu nera. Krutine jautri, bet ji pas mane visada jautri nuo O iki mmm. Bet ji nei padidejus nei pasunkejus. Ir jokiu pykinimu as irgi nejauciu, nei sleikstuliu, nei jautrumo kvapam- nieko.
Be to jei pas tave ir pirmas nestumas buvo be pozymiu, tai nesistebek, galbut ir antra syk tas pats.. O be to ateis dar koks pozymis, kitas- juk isties dar labai anksti
Norejau pasitikslint- kaip del plauku dazymo- galima tik nuo 2 trimestro ar ne? Man ziauriai reik saknis dazyt

Ar jus dazot plaukus?
Ir kaip cia skaiciuojamas tas netumas , nuo paskutiniu mm ar ne? Vis dar mane painioja sitas skaiciavimas