Labas rytas pasisektukems
As siandien pasidariau antra testuka ir ech, kokie grazus II

ziureciau ir ziureciau
Edenut, as tai kaip minejau, nieko nejauciu, gal kazkiek mesos maziau valgau, jo tiesiog nebeskani man, ir labai uzsikabinau ant tavo bilviu su kefyru, sitas pozymis tesiasi ilgiau, nei nestumas

o daugaiu tai jokiu nuotaiku kaitu, jokiu miegu, nieko. Bet kai pasidariau testuka, jau vel ramu, iki rytojaus HCG istversiu kaip nors
Nuojauta, nesekiau visos tavo istorijos, nes neskaiciau saziningai IVF skyrelio, sedejau tik Stambulo klinikose.. O tau nera galimybes pasirodyti sqvo gydytojui arba privaciai kazkur nueiti? Arba iki ligonines nuvaziuoti? As pasirodyciau kuo skubiau, nesakau, kad cia blogai, gal istiesu nieko baisaus, bet manau tau paciai butu ramiau
Burbuliacija, vis dar negaliu patiket, kad mudvi abi nestukiu temoj

pernai vienu metu liudejom, siemet vienu metu dziaugiames, kas galejo pasakyt

isvis sis ruduo be galo geras ir sekmingas daugeliui mergaiciu, apraeitais metais pamenu buvo tragiskas, vienos asaros visoms, o siemet
Afrodite, uzsuk pas mus dazniau

del koju masazo net nezinojau, gerai, kad pasakei, o plaukus tai sakau, as ana nestuma visa daziau ir kirpau, ir ne tik del darbo, pati grazesne ir laimingesne jauciausi

o del laiko ejimo tai man visai priesingai buvo pirma nestuma, as taip dziaugaiusi, kai laukiausi, kad norejau, kad tas laikas eitu kuo leciau, o jis man bego

zinoma, kai jau lieka nedaug iki gimdymo, tada laukiau, kad kuo greiciau su maziuke susitikt galeciau

siemet gal kiek kitaip, nes nervu daug-pradzioj HCG, Ttada nervai, ar augs, tada ar sirdute laiku uzplaks ir t.t. Bet jau kai perzengsiu i II trimestra, tada jau megausiuos ir niekur neskubesiu