Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 11, 18:38)
Šiandien 11, vakar buvo 10, šiaip man pasirodė hcg mažokas 10 dienai, bet gyd. sako, kad ne.

Gal tieiosg veliau ir leciau implantuojas. Labai ivairi tu skaiciu skale, mano laboratorijos skaiciai 4 savaiciu nestumo HCG gali buti nuo 10- 750.

Taip kad telpi i remus, tiesiog reik ziuret kaip toliau auga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 11, 17:16)
jo jo, zinok i darba pasiimt labai geras dalykas- diena greiciau praeina, o ir sypsena visa diena veide , tik ziurek kad bendradarbiai nepamatytu nes galvos kad  fool.gif  biggrin.gif
O tai papasakok konkreciau kokie pozymiai dabar tave kankina  ax.gif ?

as perpiet tai negadinau tik rytais biggrin.gif

tai migrena lengva uzeina, bet be vaistuku isgyvenu, papykinimas bet tarpais,igudau kai tik pradeda tai trapucius valgyti, ir nervuotumas, bet protrukiais, kartais vakare taip del nieko susinervuoju ir pradedu nesamones kalbet vyrui, kad jeigu susilaikau ko neprasnekejus tai ryte dziaugiuosi kad sulaukiau ryto nes del to paties visai nebepikta buna 4u.gif na bet tas nervuotumas po truputi slegsta man, ateina ramumas kazkoks ir vairuot be nervu pradejau masina 4u.gif
Bet jus maisto viso norit? nu as kai pagalvoju dabar apie kai koki maista , kokia vista nu taip negera pasidaro, galiu vien mintim susipykint lotuliukas.gif
bet siaip tai atsikeliu rytais su mintim "manes nepykinta" ir visai ta saviitaiga veikia, baisu tikri nera biggrin.gif

Nuojautele jei per 24 val tai geras paaugimas, cia vakar dareisi 20 buvo? o uzvakar 7? mazokas dar bet auga tikrai graziai 4u.gif
Papildyta:
Šiandien 11, vakar buvo 10, šiaip man pasirodė hcg mažokas 10 dienai, bet gyd. sako, kad ne.

*****, ir vėl kraujas pas mane.... cry.gif

bet ryskus kraujas ar rudas crinone gabaliukais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 11 spalio 2014 - 18:54
QUOTE(Edena @ 2014 10 11, 18:53)
as perpiet tai negadinau tik rytais  biggrin.gif

tai migrena lengva uzeina, bet be vaistuku isgyvenu, papykinimas bet tarpais,igudau kai tik pradeda tai trapucius valgyti, ir nervuotumas, bet protrukiais, kartais vakare taip del nieko susinervuoju ir pradedu nesamones kalbet vyrui, kad jeigu susilaikau ko neprasnekejus tai ryte dziaugiuosi  kad sulaukiau ryto nes del to paties visai nebepikta buna  4u.gif  na bet tas nervuotumas po truputi slegsta man, ateina ramumas kazkoks ir vairuot be nervu pradejau masina  4u.gif 
Bet jus maisto viso norit? nu as kai pagalvoju dabar apie kai koki maista , kokia vista nu taip negera pasidaro, galiu vien mintim susipykint  lotuliukas.gif
bet siaip tai atsikeliu rytais su mintim "manes nepykinta" ir visai ta saviitaiga veikia, baisu tikri nera  biggrin.gif

Nuojautele jei per 24 val tai geras paaugimas, cia vakar dareisi 20 buvo? o uzvakar 7? mazokas dar bet auga tikrai graziai 4u.gif

Atsimenu drauge pasakojo apie ta nepagrysta nervuotuma, ***** bijau as tokiu priepuoliu, nes as ir siaip truputi nervuota, tai jei dar su hormonais... vyras jau mane is anksto perspejes yra kad kai pastosiu, jis ims atostogu 9iem menesiam biggrin.gif ( aisku cia jam tik pasvajot)

Del maisto tai labai visokie makaronai, bulves, ketcupas, majonezas trauke pradzioj. Ir dvigubos porcijos. Ir salotos visokios ziauriai skanu. Siand ant lapu pasinesiau- spinatai, visokios zalesienos su aliejum, morkytes. saldumynam- nulis emociju, nors seniau visai megdavau ax.gif
Labai bijau ir nelaukiu pykinimo doh.gif
Papildyta:

*****, ir vėl kraujas pas mane.... cry.gif

unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 11, 19:01)
Atsimenu drauge pasakojo apie ta nepagrysta nervuotuma, ***** bijau as tokiu priepuoliu, nes as ir siaip truputi nervuota, tai jei dar su hormonais... vyras jau mane is anksto perspejes yra kad kai pastosiu, jis ims atostogu 9iem menesiam  biggrin.gif  ( aisku cia jam tik pasvajot)

Del maisto tai labai visokie makaronai, bulves, ketcupas, majonezas trauke pradzioj. Ir dvigubos porcijos. Ir salotos visokios ziauriai skanu. Siand ant lapu pasinesiau- spinatai, visokios zalesienos su aliejum, morkytes.  saldumynam- nulis emociju, nors seniau visai megdavau  ax.gif
Labai  bijau ir nelaukiu pykinimo  doh.gif
Papildyta:
unsure.gif

tik man pvz buvo naujiena kad koji mirkyt negalima blink.gif atsisedau sau pedikiura darytis , klest kojas i vonele ir nuojauta tokia, plancete->google->koju mirkymas nestumo metu- ir perskaitau kad negalima, tai gerai kad greit traukiau lauk gerai kad perskaiciau doh.gif bet dabar sakiau viska googlinsiuos biggrin.gif
o su tais nervais - blyn tai gerai kad saviskiui perpasakojau kad gydytoja iskart pradejo zvengt ar jau buvo nervu ir asaru, o pries tai savaite tai jis man sako : cia normalu taip nervuotis ? blink.gif ir siaip toks nesusiprates sedi - tai as dar labiau tada ikaitau ir dejau kalbos lotuliukas.gif zodziu isputes akis ziurejo, dar jam sunki suprast kad biskiuka kitaip jauciasi moteriskes ir kai kas nekontroliuojama, o geriausia kad uz 10 min jau sedziu su su sypsena ir taip ramu pasidaro doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 11 spalio 2014 - 19:12
QUOTE(Edena @ 2014 10 11, 19:10)
tik man pvz buvo naujiena kad koji mirkyt negalima blink.gif  atsisedau sau pedikiura darytis , klest kojas i vonele ir nuojauta tokia, plancete->google->koju mirkymas nestumo metu- ir perskaitau kad negalima, tai gerai kad greit traukiau lauk gerai kad perskaiciau  doh.gif bet dabar sakiau viska googlinsiuos biggrin.gif
o su tais nervais - blyn tai gerai kad saviskiui perpasakojau kad gydytoja iskart pradejo zvengt ar jau buvo nervu ir asaru, o pries tai savaite tai jis man sako : cia normalu taip nervuotis ?  blink.gif  ir siaip toks nesusiprates sedi - tai as dar labiau tada ikaitau ir dejau kalbos  lotuliukas.gif  zodziu isputes akis ziurejo, dar jam sunki suprast kad biskiuka kitaip jauciasi moteriskes ir kai kas nekontroliuojama, o geriausia kad uz 10 min jau sedziu su su sypsena ir taip ramu pasidaro  doh.gif  doh.gif  biggrin.gif

Nu joo, laukia cia komediju ateity biggrin.gif doh.gif O del koju mirkymo tai nezinojau g.gif Oi kiek dar visko reiks googlintis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 10 11, 19:58)
as perpiet tai negadinau tik rytais  biggrin.gif

tai migrena lengva uzeina, bet be vaistuku isgyvenu, papykinimas bet tarpais,igudau kai tik pradeda tai trapucius valgyti, ir nervuotumas, bet protrukiais, kartais vakare taip del nieko susinervuoju ir pradedu nesamones kalbet vyrui, kad jeigu susilaikau ko neprasnekejus tai ryte dziaugiuosi  kad sulaukiau ryto nes del to paties visai nebepikta buna  4u.gif  na bet tas nervuotumas po truputi slegsta man, ateina ramumas kazkoks ir vairuot be nervu pradejau masina  4u.gif 
Bet jus maisto viso norit? nu as kai pagalvoju dabar apie kai koki maista , kokia vista nu taip negera pasidaro, galiu vien mintim susipykint  lotuliukas.gif
bet siaip tai atsikeliu rytais su mintim "manes nepykinta" ir visai ta saviitaiga veikia, baisu tikri nera  biggrin.gif

Papildyta:

bet ryskus kraujas ar rudas crinone gabaliukais?

Ryškus.
Atsakyti
Sveikutes mergaites 4u.gif
Na,as jau nebetinku siai temutei nes man savaiteliu truputi daugiau.Taciau visai neseniai juk man buvo tos pacios baimes ir nerimas.
Edeniuk, nestukems jokiu budu negalima masazo ir ypac koju. O plauku dazymas ir kirpimas pilnai galimas nestumo metu.As nesidaziau nes man sveikatos tikrai nebuvo tam. Bet net ir medikai sako kad galima dazyti plaukus,ne tik LT bet ir UK.
Kas del pojuciu,tai as labai pergyvenau kad nejauciu nestumo pozymiu. Buvo toks lengvas pykinimas ir svaigimas, bet augant maziukui ir zinokit pozymiai islindo. Taip kad dar pasirodys visoms tie pozymiai.As irgi maniau sulyg diena kai suzinojau savo HCG kad prasides pozymiai lotuliukas.gif Bet man zymiai ramiau buvo kai jie buvo.
Nuojauta, laikykis ir tikek. Svarbiausia kad butu HCG augimas. Stenkis guleti,atsargiai keltis is lovos, jei yra galimybe israsyk pati sau gulima rezima. Butu gerai kad gine paziuretu,gal pas tave susidare hematoma ten ir ji valosi tiesiog,o maziukas auga. Jei labai spazmuos ar stipriai maus pilvuka isgerk Magnio miltukus,tinka ir Magnesium diaspora ir MAGTRANS.Man paskutinis netgi skanesnis. Ir jokiu myliuku ir voniu,sunkaus nekelk,ranku aukstyn-zodziu labai saugokis.
Sekmes mergaites ir auginkit savo stebukleliuis nestuke.gif kaupkit nervus ir kantrybe nes daug jos reikes. Man tai tas laikas eina taaaip letai, atrodo kad nescia esu jau 8 metus doh.gif nes visus tuos metus as mylejau ir nesiojau maziuka nors ir mintyse bei sirdyje.Ilgas ir neramus siaip tas laukimas.
Atsakyti
Labas rytas pasisektukems 4u.gif

As siandien pasidariau antra testuka ir ech, kokie grazus II wub.gif ziureciau ir ziureciau biggrin.gif

Edenut, as tai kaip minejau, nieko nejauciu, gal kazkiek mesos maziau valgau, jo tiesiog nebeskani man, ir labai uzsikabinau ant tavo bilviu su kefyru, sitas pozymis tesiasi ilgiau, nei nestumas lotuliukas.gif o daugaiu tai jokiu nuotaiku kaitu, jokiu miegu, nieko. Bet kai pasidariau testuka, jau vel ramu, iki rytojaus HCG istversiu kaip nors blush2.gif

Nuojauta, nesekiau visos tavo istorijos, nes neskaiciau saziningai IVF skyrelio, sedejau tik Stambulo klinikose.. O tau nera galimybes pasirodyti sqvo gydytojui arba privaciai kazkur nueiti? Arba iki ligonines nuvaziuoti? As pasirodyciau kuo skubiau, nesakau, kad cia blogai, gal istiesu nieko baisaus, bet manau tau paciai butu ramiau 4u.gif

Burbuliacija, vis dar negaliu patiket, kad mudvi abi nestukiu temoj wub.gif pernai vienu metu liudejom, siemet vienu metu dziaugiames, kas galejo pasakyt wub.gif isvis sis ruduo be galo geras ir sekmingas daugeliui mergaiciu, apraeitais metais pamenu buvo tragiskas, vienos asaros visoms, o siemet wub.gif

Afrodite, uzsuk pas mus dazniau 4u.gif del koju masazo net nezinojau, gerai, kad pasakei, o plaukus tai sakau, as ana nestuma visa daziau ir kirpau, ir ne tik del darbo, pati grazesne ir laimingesne jauciausi wub.gif o del laiko ejimo tai man visai priesingai buvo pirma nestuma, as taip dziaugaiusi, kai laukiausi, kad norejau, kad tas laikas eitu kuo leciau, o jis man bego wub.gif nestuke.gif zinoma, kai jau lieka nedaug iki gimdymo, tada laukiau, kad kuo greiciau su maziuke susitikt galeciau wub.gif siemet gal kiek kitaip, nes nervu daug-pradzioj HCG, Ttada nervai, ar augs, tada ar sirdute laiku uzplaks ir t.t. Bet jau kai perzengsiu i II trimestra, tada jau megausiuos ir niekur neskubesiu nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 12 spalio 2014 - 09:25
QUOTE(Atisa @ 2014 10 12, 09:20)
Labas rytas pasisektukems  4u.gif

As siandien pasidariau antra testuka ir ech, kokie grazus II  wub.gif  ziureciau ir ziureciau  biggrin.gif

Burbuliacija, vis dar negaliu patiket, kad mudvi abi nestukiu temoj  wub.gif  pernai vienu metu liudejom, siemet vienu metu dziaugiames, kas galejo pasakyt  wub.gif  isvis sis ruduo be galo geras ir sekmingas daugeliui mergaiciu, apraeitais metais pamenu buvo tragiskas, vienos asaros visoms, o siemet  wub.gif

Nu va kaip gerai thumbup.gif As irgi siandien testuka pagadinau, vakar ne, tai ryskeja juosteles, taip faina ax.gif Rytoj ziuresim kokie bus musu HCG, as irgi rytoj darausi mirksiukas.gif

Tikrai Atisa, pries kelias savaites svajojom apie tokia pabaiga, o dabar isgyvenam ta svajone wub.gif nerealu wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 10 12, 09:20)
Labas rytas pasisektukems  4u.gif

As siandien pasidariau antra testuka ir ech, kokie grazus II  wub.gif  ziureciau ir ziureciau

Sveikutes visos, del masazu nezinojau, bet maciau kazkokius spec daro, bet turbut kai 1 trimestras pasibaigs, bet turbut tada ten be koju tik nugaros, as nuo 9 metu sedimo darbo jau be masazo laikas nuo laiko niekaip, surakinta visa doh.gif nu reiks bet kokiu atveju 2-aji trim. Tik sita probl.sprest, su gine pamirsau sneket apie tai..

Del pilvuko maudimo- kad maudzia pati centra tai neturetu maust, man praeita savaite pask.karta maustejo, bet jau veliau sake stebet lb save jei maudzia ir israse homeopatini Spascupreel, sake suciulpt viena jei spazmuot pradeda, atleidzia spazmukus 4u.gif gal kam si info bus naudinga 4u.gif
Afrodite prasom kuo dazniau uzsukt wub.gif wub.gif mes dar cia tiek nezinom visko doh.gif

O del laiko - as atsimenu drauge sake kad galetu megautis kiekvienu nestuke.gif tik laikas greit prabega, o man jis letokai eina doh.gif gal del to kad pirniausia 12 savaites laukimas kad trruputi stabilizuotusi viskas 4u.gif

O as siandien erotinius sapnus sapnavau , dar taip nebuvo doh.gif doh.gif biggrin.gif

Ryt ir man uzrasytas Prog tai Hcg reiks prie to paties daryt , ryt HCG diena biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 12 spalio 2014 - 10:00
QUOTE(Edena @ 2014 10 12, 09:56)

Ryt ir man uzrasytas Prog tai Hcg reiks prie to paties daryt , ryt HCG diena  biggrin.gif

O kazin kam reikalinga daryt ta HCG jau po tiek laiko? g.gif Ar tu cia savo nuoziura daraisi, Edena?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 10 12, 11:56)
O as siandien erotinius sapnus sapnavau   , dar taip nebuvo  doh.gif  doh.gif  biggrin.gif

Ryt ir man uzrasytas Prog tai Hcg reiks prie to paties daryt , ryt HCG diena  biggrin.gif

Nu va, hormonai lotuliukas.gif klausykit, turku toj atmintinej parasyta, kad sexual intercourse galima iskart po isodinimo g.gif bet tikrai kazkas sake, kad iki skano negalima. O kaip is tiesu? g.gif burbuliacija, ka pas jus FR sako?
O, tai ryt minimum 3 skaiciuku lauksim thumbup.gif as irgi PROg pasidarysiu, prigasdino visos biggrin.gif beje, o koks jis turi buti? Min.50 tai cia visu nestumo metu, ar pradzioj?

Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 12, 12:09)
O kazin kam reikalinga daryt ta HCG jau po tiek laiko?  g.gif  Ar tu cia savo nuoziura daraisi, Edena?
4u.gif

As manau, kad Edenukas cia savo nuoziura daro, nes TR praso tik 2 skaiciuku. Na, nebent del to progesterono liepe pasidaryt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 12 spalio 2014 - 10:13