Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 2 :)

QUOTE(Šeimynėlė @ 2014 10 27, 00:26)
Vitkus klinikų tikrai daro issimoketinq thumbup.gif
Papildyta:
Aš vilniete ir dariau vitkaus klinikoje, nepatogus man būtų važinėjimas į kauną  verysad.gif
Papildyta:
Man vasarį buvo plastika, o si penktadienį darėme korekcija, kai sumokėti tokia kaina nori nepriekaištingai atrodyti, nors didžiąją dalimi buvau patenkinta, nes rezultatas akivaizdus smile.gif

O tinimai ilgai laikesi jums?Apacia irgi pusta buvo ziuriu pradzioi..
Atsakyti
Labas dienas smile.gif

QUOTE(tatanka @ 2014 10 26, 12:15)
jo, musu korsetai kitokie....

man atrodo čia tik tavo kitoks, nes mano tikrai ne toks kaip pas tave g.gif ir Kirisama berods toks pat kaip pas mane buvo g.gif

nepergyvenk, čia dar tik pradžia ir normalu, jog vakare patinsta mirksiukas.gif ir galiu tikrai teigti, jog viskas priklauso nuo mūsų pačių mirksiukas.gif nes tik išsioperuoti neužtenka, reikia žiūrėti, ką valgai, kiek valgai ir sportas, kai tai leista mirksiukas.gif tik tada tas rezultatas bus tobulas 4u.gif 4u.gif jeigu jau organizmas turėjo polinkį į netobulą figūrą, tai tik nupjovus odą ir susiuvus raumenį lenta nepasidarys mirksiukas.gif nestresuokit merginos, pastangų reiks šiek tiek daugiau ir pamatysit, kaip greit bus tiesiog tobula wub.gif aš žiauriai laiminga ir patenkinta dabar esu, pradžioj irgi buvo minčių, kad kaip čia taip dabar, bet dabar matau, kad reikėjo tik šiek tiek pastangų mirksiukas.gif

QUOTE(Kirisama @ 2014 10 26, 19:30)
Man siuntima dave seimos gydytoja. Pries tai buvau konsultacijoje pas chirurga. Jis konstatavo bambos ir baltosios pilvo linijos isvarzas. Siuntime ir turi buti parasyta apie isvarzas. Plius turi buti tiksliai parasyta i koki skyriu siuncia. Nes jei parasys konsultacijai del pilvo isvarzu i pilvo chirurgijos skyriu, tai i plastikos skyriu jau nepriims.

man davė siuntimą apskritai tik parašė prašau chirurgo konsultacijos dėl išvaržos mirksiukas.gif tu matai jau su konstatuotu faktu ėjai pas V... o aš dar tik konsultacijai ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Masianca @ 2014 10 26, 23:41)

Ji tik jo klinikoj operavosi, bet ne pas V... 4u.gif

o jei pažiūrėti visų pilvus, tai pradžia kaip matau pas visus tokia pat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 27, 10:50)

Ji tik jo klinikoj operavosi, bet ne pas V... 4u.gif

o jei pažiūrėti visų pilvus, tai pradžia kaip matau pas visus tokia pat  mirksiukas.gif

As zinau pas ka ji operavosi,mane domino tynimas o ne V.nuodemes.. biggrin.gif
Pas kirisama toks pat korsetas kaip pas tatanka kiek matau irgi prasega per vidury.. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 10 26, 23:41)

labai neilgai, ir apskritai nebuvo man nei vandenu nei kazkokiu ipatingu patinimu, kazkaip be problemu praejo, kad ir dabar neipatingai kazkas ptine nors dar tik pora dienu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
na man šis korsetas moteriškų ligų prišaukė.. Kokių gyvenime nesu turėjusi.. doh.gif

Dėl tynimo - visos patinusios po operacijos.. Ir tai visai normalu..
dar manau, kad pilvas šiaip gal tik atrodo patines ar kazkoks kitoks, nes nėra įprasto odos pertekliaus prie kurio buvome pripratusios..

Beja, vakar pajutau, ką reiškia būt apsirengus džinsais.. doh.gif verzia, spaudžia nesuprasi.. Bet labai nesmagu.. O tai visą laiką buvo mano pačios mėgstamiausios kelnės!!! blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tatanka: 27 spalio 2014 - 10:08
QUOTE(tatanka @ 2014 10 27, 11:06)
Sveikos,
na man šis korsetas moteriškų ligų prišaukė.. Kokių gyvenime nesu turėjusi..  doh.gif

dar manau, kad pilvas šiaip gal tik atrodo patines ar kazkoks kitoks, nes nėra įprasto odos pertekliaus prie kurio buvome pripratusios..

Beja, vakar pajutau, ką reiškia būt apsirengus džinsais..  doh.gif  verzia, spaudžia nesuprasi.. Bet labai nesmagu.. O tai visą laiką buvo mano pačios mėgstamiausios kelnės!!!  blink.gif

pradzioj devek tmpas, bent jau man taip buvo patogiau, nusipirkau keletas skirtingu modeliuku ir deviu thumbup.gif nors neverzia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 10 27, 09:53)
As zinau pas ka ji operavosi,mane domino tynimas o ne V.nuodemes.. biggrin.gif
Pas kirisama toks pat korsetas kaip pas tatanka kiek matau irgi prasega per vidury.. mirksiukas.gif

negaliu į fotki užeiti doh.gif ta prasme per vidurį g.gif pas mane segėsi per abu šonais ir klyne bent viskas kabliukais, o pas tatanka kaip suprantu lipučkom unsure.gif plius tie pagaliukai yra. noriu pažiūrėt ir negaliu biggrin.gif

QUOTE(tatanka @ 2014 10 27, 10:06)
Sveikos,
na man šis korsetas moteriškų ligų prišaukė.. Kokių gyvenime nesu turėjusi..  doh.gif

Beja, vakar pajutau, ką reiškia būt apsirengus džinsais..  doh.gif  verzia, spaudžia nesuprasi.. Bet labai nesmagu.. O tai visą laiką buvo mano pačios mėgstamiausios kelnės!!!  blink.gif

o gal gyvenime nesi nešiojus tų kompresinių korsetų g.gif man po CP žinok pirmą kart irgi buvo ne kažką, kol išmokau kaip sakant viską susitvarkyt ir susiderint doh.gif
Papildyta:
mano va toks user posted image rolleyes.gif
Atsakyti
Mano korsetas segasi per priekį su kabliukais ir per klyną su lipučka. Žiauriai jis man nusibodo doh.gif bet dar tik miegu be jo, o į darbą dar dėviu. Ir ilgai dar jį tampysiu kai į komandiruotes važiuosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 27, 10:37)
Mano korsetas segasi per priekį su kabliukais ir per klyną su lipučka. Žiauriai jis man nusibodo  doh.gif bet dar tik miegu be jo, o į darbą dar dėviu. Ir ilgai dar jį tampysiu kai į komandiruotes važiuosiu  doh.gif

a matai, vadinas tik pas mane kitoks ax.gif man tai šis patogus buvo ax.gif
Atsakyti
neikeliu savo nauju nuotrauku nes vakare tik nusirengus bunu,o pilvas ir patynes ir pavalges doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 10 27, 11:50)
neikeliu savo nauju nuotrauku nes vakare tik nusirengus bunu,o pilvas ir patynes ir pavalges doh.gif  biggrin.gif

Tai daug "kaltės" gali pavalgymui suversti biggrin.gif o va jei nevalgius būtum, tada jau sudėtingiau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 27, 12:58)
Tai daug "kaltės" gali pavalgymui suversti  biggrin.gif  o va jei nevalgius būtum, tada jau sudėtingiau...  g.gif

na ne,as maista prisiziuriu po op,valgau lengvai,daug vaisiu,skysciu,bet vakare vistiek juk pilvas nuo to ne toks kaip atsikelus is ryto..Bet as korseto pati neuzsegu del to is ryto kol ner vyro ir nenusiemu rolleyes.gif

Atsakyti