Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 2 :)

QUOTE(tatanka @ 2014 10 16, 14:41)
Labai keista diena..
niekas nevyksta.. Gulineju lovoje.. Miegojau, nes naktis su prastu miegu buvo, o ir lietus prisidėjo dabar vėl gulineju.. Skaičiau knygą, matau kad reikės daugiau jų, nes realiai neturiu ką veikt..
Laukiu kada darbai baigsis ir kas nors atvarys aplankyti..
buvo rezidentas, klausinėjo kaip kas, profesorius dar operacinej buvo.. Sakau jam, gal tu ir operuosi? Sako oj nee, neleidžia mums, profesorius pats operuoja ir aiškina ką daro..
Išmatavo del korseto ir sakė ateis ryt ryte dabar su profesorium... Klausė kokių klausimų turiu, o kaip tyčia nieko nesugalvojau.. Gal kas ko paklausti nori?  biggrin.gif
miegas ima..
merginos o jūs ejot į dušą prieš operaciją? Čia ant durų parašyta kad reikia, bet man lyg šalta atrodo..

Taip, prieš operaciją reikia į dušą. Bet gi karštas vanduo yra ir tikrai nuo jo garų prišyla, nebent tik į palatą išėjus šalta atrodo. O kuris rezidentas buvo?
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 16, 13:02)
Tikriausiai tai priklauso, kokio dydžio išvarža ir kiek įsitempusi pilvaplėvė. Bent jau man trenerė laabaai daug pratimų, skirtų pilvo presui, neleido daryti.  schmoll.gif

Kirisama, tu jau sportuoji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 10 16, 06:56)
tatanka,rasyk mum kaip tau sekasi,pergyvenam irgi..
mane jau neuzilgo ves tirimams ir operuos..

Labai keista diena..
niekas nevyksta.. Gulineju lovoje.. Miegojau, nes naktis su prastu miegu buvo, o ir lietus prisidėjo dabar vėl gulineju.. Skaičiau knygą, matau kad reikės daugiau jų, nes realiai neturiu ką veikt..
Laukiu kada darbai baigsis ir kas nors atvarys aplankyti..
buvo rezidentas, klausinėjo kaip kas, profesorius dar operacinej buvo.. Sakau jam, gal tu ir operuosi? Sako oj nee, neleidžia mums, profesorius pats operuoja ir aiškina ką daro..
Išmatavo del korseto ir sakė ateis ryt ryte dabar su profesorium... Klausė kokių klausimų turiu, o kaip tyčia nieko nesugalvojau.. Gal kas ko paklausti nori?  biggrin.gif
miegas ima..
merginos o jūs ejot į dušą prieš operaciją? Čia ant durų parašyta kad reikia, bet man lyg šalta atrodo..

Tai laukiam is abieju ziniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 16, 10:13)
Eisiu įmesiu 5 mėn proga foto  ax.gif  vyras sakė kad susitraukiau ir užpakalio neliko  lotuliukas.gif  nors kg tai tie patys  biggrin.gif
kaip smagu smile.gif wub.gif

Del susitraukimo thumbup.gif .

Man idomu, kodel kg tie patys lieka. Man vis svyruoja Tai tie patys 69 kg. Tai nudziugina 67-68 kg blink.gif
Juk nueme odos su riebalais ir nusiurbe?
Tavo atveju jau tinimo nera. Gal mano dar like?
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 16, 14:10)
Taip, prieš operaciją reikia į dušą. Bet gi karštas vanduo yra ir tikrai nuo jo garų prišyla, nebent tik į palatą išėjus šalta atrodo. O kuris rezidentas buvo?

Pajavas ar kažkaip.. Nepamenu.. sad.gif lietuvis.. Malonus vyruks.. smile.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 10 16, 15:27)
Kirisama, tu jau sportuoji?  g.gif

Oi, dar ne, dar net 2 mėnesių nėra po op. Ir šiaip dar daug nepatogumų iškyla. Tai ten spaudžia, ten veržia, ten skaudena....
Atsakyti
blush2.gif Bet tai užtenka ryte paslysti į dušą? Ar prieš išvažiuojant į operaciją visviena reikia vėl? Šalta man palatoje, o ir koridoriuje kur bijau kokio skresvejo.. blush2.gif bijau labai ciaudulio po op..
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 16, 11:16)
blink.gif  blink.gif  blink.gif kokio dar siūlo? Juk mane siuvo tirpstančiais. Ar vidinis siūlas išslys? O taip gali būti, kad vidiniai pradeda lysti??? blink.gif

būna wink.gif
QUOTE(Mopsyte @ 2014 10 16, 12:50)
Sveikos merginos.  Turiu klausime , nes jau susidurete su sia operacija.
Pati siandiena buvau konsultacijai del pilvo, tai pasake, kad yra bambos isvarza+ issitempusi pilvo pleve, isvada-reikia operacijos.
Klausimas busu sekantis. Kadangi operacija geriausiu atveju daryciausi tik kitu metu rudeni, tai ar iki to laiko galiu sportuodama daryti pratimus pilvo presui ( bent jau minimaliai, kiek buna itraukta vienoje ar kitoje sp. programoje) , ar geriau is viso neliesti pilvo?

geriau nereikia, aš prisisportavau, reziumė datos planuotos neišlaukiau doh.gif

parašyta toms kurios gulasi iš vakaro, aš namie išsimaudžiau smile.gif

QUOTE(Balande @ 2014 10 16, 15:48)
Del susitraukimo  thumbup.gif .

Man idomu, kodel kg tie patys lieka. Man vis svyruoja  Tai tie patys 69 kg. Tai nudziugina 67-68 kg blink.gif
Juk nueme odos su riebalais ir nusiurbe?
Tavo atveju jau tinimo nera. Gal mano dar like?

aš tai rišu su tuo kad tipo sportuoju tai į raumenis virsta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 16, 15:57)
Oi, dar ne, dar net 2 mėnesių nėra po op. Ir šiaip dar daug nepatogumų iškyla. Tai ten spaudžia, ten veržia, ten skaudena....

Klausiu, nes rasei kas tau trenere sake kazko nedaryti ir pan. g.gif
Atsakyti
Labutis:)
As jau:)
Jauciuosi gerai neskauda biski jauciu tempima..buvau atsistojus bet viskas sutraukta,nesupratau to jausmo nutariau vel gult:)lb bijau ka nors isplest uzgaut istraukt neiprasta man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 10 16, 18:41)
Jauciuosi gerai neskauda biski jauciu tempima..buvau atsistojus bet viskas sutraukta,nesupratau to jausmo nutariau vel gult:)lb bijau ka nors isplest uzgaut istraukt neiprasta man smile.gif

Šaunuolė!! Drąsi!
man ryt visas malonumas.. Manau viskas bus liuks. Parašysiu kai atsigausiu.. Dar iki šiol neaišku kada mano eilė, nes ant klaustuko keli vaikai, bus ryt ar ne.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 10 16, 19:41)

Saunuole! Sveikinu pasigrazinus ir lengvo gyjimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti