Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 9 tema

QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 05 20, 14:31)
tokiu manau near , kad atsakymai butu ta pacia diena . Nebent dubine kur ta lietuviu klinika yra , bet ten tik kartai atvaziuoja ginekologas jai neklystu .

O tai jeigu reikia skubiai???..... blink.gif blink.gif blink.gif
O tu toje lietuviu klinikoje lankeisi? Gal kartais turi kontaktus??
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 05 20, 14:57)
O tai jeigu reikia skubiai???.....  blink.gif  blink.gif  blink.gif
O tu toje lietuviu klinikoje lankeisi? Gal kartais turi kontaktus??

nesilankiau , tik speju .

siaip bet kurioj ligoninei jie daro hcg, tik pagal ju taisykles tai nera privaloma, apart jiems kazkas neaisq .
manau jai ieskojai per google niekur nera Apart londone klinikos teikiancias tokias paslaugas . as kalbu spie hcg . o del skanu kliniku pilna bet vistiek reik is anksto uzsibukint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 05 20, 16:19)

siaip bet kurioj ligoninei jie daro hcg, tik pagal ju taisykles tai nera privaloma, apart jiems kazkas neaisq .
manau jai ieskojai per google niekur nera Apart londone klinikos teikiancias tokias paslaugas . as kalbu spie hcg . o del skanu kliniku pilna bet vistiek reik is anksto uzsibukint  4u.gif

Na, man 2 menesiniu diena (o jos nereguliarios, taigi is anksto negalesiu uzsibukinti) reikes skana, kad patikrinti gleivines stori ir kraujo tyrimus del hormonu ir gaut rezultatus ta pacia diena - ruosiant mano organizma FET. Del to ir pradedu dometis, ieskotis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 05 20, 16:34)
Na, man 2 menesiniu diena (o jos nereguliarios, taigi is anksto negalesiu uzsibukinti) reikes skana, kad patikrinti gleivines stori ir kraujo tyrimus del hormonu ir gaut rezultatus ta pacia diena  - ruosiant mano organizma FET. Del to ir pradedu dometis, ieskotis...  g.gif

bandyk skambintis i privacius kabinetus gal ten eis susitarti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 05 20, 16:45)
bandyk skambintis i privacius kabinetus gal ten eis susitarti  4u.gif

Reikes megint, nieko kito neliks.... Na, dar reiks i savo GP nueit pas savo daktaryte, tokia faina - ji visada padeda, kai ko reikia, gal ka patars, suorganizuos, suskambins kur ir kam reikia, susitars, kaip kazkada reikejo, kad pagelbetu, tai ir paskambino, ir sutare, man beliko tik nuvaziuot smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 05 20, 17:09)
Reikes megint, nieko kito neliks.... Na, dar reiks i savo GP nueit pas savo daktaryte, tokia faina - ji visada padeda, kai ko reikia, gal ka patars, suorganizuos, suskambins kur ir kam reikia, susitars, kaip kazkada reikejo, kad pagelbetu, tai ir paskambino, ir sutare, man beliko tik nuvaziuot smile.gif  thumbup.gif

pasiseke smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pradejau savo gydyma, siandien pirma diena kai leidausi gonali. Adatu bijau, tai buvo labai sunku psichologiskai tam pasiruosti, o ir vyro negalejau prasyti, kad suleistu, irgi bijo. Bet isgyvenau, ir nebuvo taip baisu, kaip galvojau, bet ne viena asara nubraukiau, labai emocianali siandien diena smile.gif penktadieni laukia skana.
O cia normalu, kad kol vaistai leidziami, kraujo tyrimu nera? Ar arciau ovuliacijos jie bus daromi?
Atsakyti
QUOTE(Pupanr2 @ 2015 05 24, 21:19)
Pradejau savo gydyma, siandien pirma diena kai leidausi gonali. Adatu bijau, tai buvo labai sunku psichologiskai tam pasiruosti, o ir vyro negalejau prasyti, kad suleistu, irgi bijo. Bet isgyvenau, ir nebuvo taip baisu, kaip galvojau, bet ne viena asara nubraukiau, labai emocianali siandien diena smile.gif penktadieni laukia skana.
O cia normalu, kad kol vaistai leidziami, kraujo tyrimu nera? Ar arciau ovuliacijos jie bus daromi?

an nedare jokiu kraujo tyrimu , o kam jie reikalingi ? As leidausi man rodos 9 dienas gonali , tai buvo du skanai, kad paziuret kaip auga foliai .
Atsakyti
Aisku tada, ramiau smile.gif ARGC klinikoje vaistus vartojant sake, kad kiekviena diena kraujo tyrimai, kartais net vieni ryte, kiti vakare. Tai cia didelis skirtumas, bet jeigu cia taip ir turi buti tai liuks, skanas daaaug geriau nei adatos, ir taip jau badomes biggrin.gif
O cia normalu, jeigu po pirmu vaistuku jau pilva maudzia, butent ta puse, kur vaistukai leisti? ar toliau tik labiau maus?
Atsakyti
Idomu kiek laiko jums teko laukti X-ray /HSG appointment del kiausidziu ar neuzsikisusios? Nes siandiena paskambinau ir man pasake kad tavo numatomas appointmentas tik rugseji. Tai taip susiparinau ... Tiek laiko laukti ka zinau sako long waiting list sad.gif
Galvoju privaciai gal nueiti kur bus greiciau idomu kiek kainuoja nes tiek laukti tikrai nenoriu!
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 05 20, 16:19)

manau jai ieskojai per google niekur nera Apart londone klinikos teikiancias tokias paslaugas . as kalbu spie hcg . o del skanu kliniku pilna bet vistiek reik is anksto uzsibukint  4u.gif

*KaraLinda*, o kur tu pati dareisi hcg ir prg po IVF? Ar tau isvis jie liepe ji pasidaryti??? Nes man tai dave tik NT su lapeliu, kuriame turejau pazymeti ar jis buvo teigiamas, ar neigiamas, ir nusiusti jiems... blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 06 01, 23:31)
*KaraLinda*, o kur tu pati dareisi hcg ir prg po IVF? Ar tau isvis jie liepe ji pasidaryti??? Nes man tai dave tik NT su lapeliu, kuriame turejau pazymeti ar jis buvo teigiamas, ar neigiamas, ir nusiusti jiems...  blink.gif  blink.gif  blink.gif

ta paty smile.gif ir man tik as nt gadinau jau anksti smile.gif cia uk nedaro jie hcg , jai ne kritinis atvejis,. man dare viena karta kai netumo gimdoi nerado o skaiciai hcg dideli buvo . prg nedare man. crinono skyre tik 2 sav po idodinimo , bet mano organizmui jo matyt ir nereikejo . anksciau jis man buvo tirtas( bedu neturejau su tuo ) 4u.gif
tokios ju taisykles cia , jai eitum i privaciia klinika manau visko gali isireikalauti smile.gif

bet as nesiskundziu jais , svarbiausia rezultatas teigiamas smile.gif
Atsakyti