Įkraunama...
Įkraunama...

Vilnius stato namus

QUOTE(Lakštingala @ 2014 11 10, 14:44)
.....hm nestovėjo cool.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

tai va, kad kas grazu, tas brangu verysad.gif As kai issirinkau liustra, tai tik jos ir norejau, o i kitas nenorejau net ziureti.
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2014 11 10, 13:01)
Mane jau liudesys puola, nu niekaip negaliu issirinkti plyteliu  doh.gif Butu 2 rusiu, tai nors nesikankinciau  lotuliukas.gif O dabr blaskausi.

taip kaip jau pora menesiu gyvenu ir tvarkau savo dvi vonias biggrin.gif galiu pasakyti, kad plyteliu pasirinkimu tikrai esu patenkinta.
Pati esu tamsiu plauku ir jei sviesi plytele, matosi plaukai, visokios dulkeles doh.gif
mano visos plyteles link tamsumo (konkreciai grindu). Pirmam aukste isvis tokios blizgios, ale prie mozaikos. Erdves nesumazina, nes sienos baltos. (senukuose tokia yra kolekcija) tamsios grindys ir baltos sienu plyte;les, kvadrateliais - ale mozaika primena. thumbup.gif Aisku skonis skoniui nelygus.

PLYTELES PLAUNU, NES jau siaip LAIKAS PLAUTI, o ne todel, kad matosi nesvarumai wink.gif. reziume - imk tamsesnes grindis, ir sienas sviesias. Taip kaip zmones jau praejo sniurais, girdejau bent puse geru atsiliepimu, kad mano pasirinkimas praktiskas smile.gif o ir as nesijauciu verge, tarnaujantis "graziom" kataloginem plytelem. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Silver* @ 2014 11 10, 15:01)
taip kaip jau pora menesiu gyvenu ir tvarkau savo dvi vonias biggrin.gif galiu pasakyti, kad plyteliu pasirinkimu tikrai esu patenkinta.
Pati esu tamsiu plauku ir jei sviesi plytele, matosi plaukai, visokios dulkeles  doh.gif
mano visos plyteles link tamsumo (konkreciai grindu). Pirmam aukste isvis tokios blizgios, ale prie mozaikos. Erdves nesumazina, nes sienos baltos. (senukuose tokia yra kolekcija) tamsios grindys ir baltos sienu plyte;les, kvadrateliais - ale mozaika primena.  thumbup.gif  Aisku skonis skoniui nelygus.

PLYTELES PLAUNU, NES jau siaip LAIKAS PLAUTI, o ne todel, kad matosi nesvarumai wink.gif. reziume - imk tamsesnes grindis, ir sienas sviesias. Taip kaip zmones jau praejo sniurais, girdejau bent puse geru atsiliepimu, kad mano pasirinkimas praktiskas smile.gif o ir as nesijauciu verge, tarnaujantis "graziom" kataloginem plytelem.  4u.gif

Aciu uz patarimus 4u.gif

Noriu nenoriu, bet vistiek turiu eiti ir kazka nupirkti, tiesiog buna kazka pamatai ir prilimpa ir nori, o su plytelemis man nesigauna verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 10 lapkričio 2014 - 14:07
QUOTE(Kava&arbata @ 2014 11 10, 13:47)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai va, kad kas grazu, tas brangu  verysad.gif As kai issirinkau liustra, tai tik jos ir norejau, o i kitas nenorejau net ziureti.

Geriausiai, kai pamatai brangų daiktą, o po to randi panašų pigesnį. Nes man su plytelėm taip ir buvo. Žinau, kiek jos Irise kainuoja smile.gif

QUOTE(*Silver* @ 2014 11 10, 14:01)
Pati esu tamsiu plauku ir jei sviesi plytele, matosi plaukai, visokios dulkeles  doh.gif
mano visos plyteles link tamsumo (konkreciai grindu). Pirmam aukste isvis tokios blizgios, ale prie mozaikos. Erdves nesumazina, nes sienos baltos. (senukuose tokia yra kolekcija) tamsios grindys ir baltos sienu plyte;les, kvadrateliais - ale mozaika primena.  thumbup.gif  Aisku skonis skoniui nelygus.

PLYTELES PLAUNU, NES jau siaip LAIKAS PLAUTI, o ne todel, kad matosi nesvarumai wink.gif. reziume - imk tamsesnes grindis, ir sienas sviesias. Taip kaip zmones jau praejo sniurais, girdejau bent puse geru atsiliepimu, kad mano pasirinkimas praktiskas smile.gif o ir as nesijauciu verge, tarnaujantis "graziom" kataloginem plytelem.  4u.gif

O aš džiaugiuosi dideliu plytelių formatu, nes siūlių mažiau.
Beje, vieną vonią meistrai sakė sudės iš vis be siūlių. Nežinau, kaip tai įmanoma, bet bus įdomu pažiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(Lakštingala @ 2014 11 10, 15:16)
Geriausiai, kai pamatai brangų daiktą, o po to randi panašų pigesnį. Nes man su plytelėm taip ir buvo. Žinau, kiek jos Irise kainuoja smile.gif

Uzsakinejai internetu ar kazkokioj parduotuveje?
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2014 11 10, 14:19)
Uzsakinejai internetu ar kazkokioj parduotuveje?

Parduotuvėj, rašiau jau kažkada eurokeramika.lt
Atsakyti
QUOTE(Lakštingala @ 2014 11 10, 15:24)
Parduotuvėj, rašiau jau kažkada eurokeramika.lt

g.gif g.gif kaip cia praleidau. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Silver, aš irgi norėčiau prašyti jūsų laiptininkų konktaktų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miklioji @ 2014 11 11, 07:04)
Silver, aš irgi norėčiau prašyti jūsų laiptininkų konktaktų blush2.gif

Patikslinkit. Tu kurie apsiuva medziu ar betonuoja wink.gif? mums atskiri dare.
Atsakyti
QUOTE(*Silver* @ 2014 11 11, 16:31)
Patikslinkit. Tu kurie apsiuva medziu ar betonuoja wink.gif? mums atskiri dare.

Reikėtų ir vienų, ir kitų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dalyvausiu seminare planuojantiems statybas, kaip pasistatyti ekonomišką ir ekologišką namą. Galbūt dar ką nors sudomins, dalinuosi informacija wink.gif http://www.manoekona...atybos-zaliems/
Atsakyti
Sveiki, kur pirkot medieną stogui? Ar ėmėt visai sausą/impregnuotą ar pusiau sausą/ nedžiovintą g.gif
Atsakyti