Įkraunama...
Įkraunama...

Vilnius stato namus

QUOTE(Wejuske @ 2014 10 15, 11:11)
Mum irgi dar murija kazkokiu geleziu laukem dvi sav....

O pas mus su perdangom tas pats drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2014 10 15, 11:29)
neliksit viena, as gi velkuosi is paskos mazais zingsneliais

rasiau ,kad ledima gavom  paskui lektra isivedem  o dabar  PAGALIAU !!!!! buta pardavem  tai gal prasides  tikrosios statybos
Planuojam pamata dabar .

Per ziema sudarysite darbu grafika, susitarsite su darbininkais ir greit pasidarysit. Mes vakar ziurejome savo foto, tai reali pradzia geguzes 3 d., o rytoj jau tinkuoja vidu, taipo savaites ir bus namas su daline apdaila thumbup.gif Tai net 6 men. nesigavo.
Atsakyti
Kavaarbata, sakyčiau greitai prasisukot, mes pernai gegužės pradžioj pamatus pradėjom, o dalinė apdaila tik šią vasarą įvyko doh.gif
Lakštingala, pas mane analogiškas variantas, pirmo aukšto vonios kambarys jau yra, o vat su antro aukšto, skirto dukroms neturiu absoliučiai jokių idėjų, tik tiek žinau, kad grindys bus tokios, kaip pirmo a., nes liko plytelių kažkokiu mano super skaičiavimo būdu doh.gif
Bet koks marudnas darbas dabar manęs laukia, va, tuoj baigsiu visas sienas dažyt ir imsiuosi tų plytelių tarpų, pas mane pirmam aukšte apie 75kv.m ir dar tokie nemenki, jaučiu pražūsiu, o kur dar vonia...
Tiesa, kas dar nešildot, kokia pas jus vidaus temperatūra?
Atsakyti
Mes geguzes vidury, bet daug tarpu , nedarbadieniu buvo, neforsavom. Snd tik pakalima pradejo, viduj elektra darom, paskui grindis, ir jau pries ziema - siltinimai perdangos. Dabar tik AL plevele.

QUOTE(Kava&arbata @ 2014 10 15, 12:09)
Per ziema sudarysite darbu grafika, susitarsite su darbininkais ir greit pasidarysit. Mes vakar ziurejome savo foto, tai reali pradzia geguzes 3 d., o rytoj jau tinkuoja vidu, taipo savaites ir bus namas su daline apdaila  thumbup.gif Tai net 6 men. nesigavo.

Atsakyti
QUOTE(Wejuske @ 2014 10 15, 09:18)
As tikriausiai paskui viena cia liksiu, jus visi jau busit pasistate tai viena su savim snekesiu biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Baltupyte @ 2014 10 15, 13:38)
Lakštingala, pas mane analogiškas variantas, pirmo aukšto vonios kambarys jau yra, o vat su antro aukšto, skirto dukroms neturiu absoliučiai jokių idėjų, tik tiek žinau, kad grindys bus tokios, kaip pirmo a., nes liko plytelių kažkokiu mano super skaičiavimo būdu doh.gif
Bet koks marudnas darbas dabar manęs laukia, va, tuoj baigsiu visas sienas dažyt ir imsiuosi tų plytelių tarpų, pas mane pirmam aukšte  apie 75kv.m ir dar tokie nemenki, jaučiu pražūsiu, o kur dar vonia...
Tiesa, kas dar nešildot, kokia  pas jus vidaus temperatūra?

Aš šiandien užšokau dar į eurokeramika.lt parduotuvę. Labai patiko thumbup.gif daug gražių plytelių, o ir vyrukas-pardavėjas normalias kainas susakė.

Plytelių tarpai - marudnas darbas. Aš pas save nuo grindinio šildymo vamzdynų dirželius karpiau. Tai ką aš žinau, kai susilenkus reik apeit 170m², tai po to nebeatsilenki cool.gif biggrin.gif nežinau, kaip reiks grindis ten plaut, kažkaip nežavi visai.
Tiesa, kas nors esat susidūrę su poliruoto betono grindimis? Paveiksliukuose nuostabiai atrodo, o ir kaina 130 lt/m² (medž su darbais), ir nėra jokių tarpelių (kaip su plytelėmis)...

vidaus temperatūros nematavom, bet darbininkai trumpom rankovėm dirba. Turim pastatę šiuo metu elektrinį šildytuvą iš Goto 3kW -1 vnt bigsmile.gif Tai jie ten jį panešioja, kad džiūtų greičiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lakštingala: 15 spalio 2014 - 15:07
QUOTE(arkava @ 2014 10 15, 14:43)
Mes geguzes vidury, bet daug tarpu , nedarbadieniu buvo, neforsavom. Snd tik pakalima pradejo, viduj elektra darom, paskui grindis, ir jau pries ziema - siltinimai perdangos. Dabar tik AL plevele.

Nedarbadieniu tai pas visus buna, jauciu jau dazymas i pabaiga jei tie nedarbadieniai doh.gif

Mes skubam, kuo greiciau issikraustysim tuo geriau, nes dabar paskola mokam doh.gif , o issikraustytume buto nuoma pajamas duotu, uztektu paskolai ir dar i pliusa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2014 10 15, 15:04)
Mes skubam, kuo greiciau issikraustysim tuo geriau, nes dabar paskola mokam  doh.gif , o issikraustytume buto nuoma pajamas duotu, uztektu paskolai ir dar i pliusa g.gif

Kaip manot, verta dabar butus pardavinėt? nes mūsiškio niekas pirkt nenori, reik kainą leist žemyn. Tai gal sakau, iš vis jo nepardavinėt, gal po euro įvedimo pavasarį vėl kainos į viršų šoks?
Atsakyti
QUOTE(Lakštingala @ 2014 10 15, 16:10)
Kaip manot, verta dabar butus pardavinėt? nes mūsiškio niekas pirkt nenori, reik kainą leist žemyn. Tai gal sakau, iš vis jo nepardavinėt, gal po euro įvedimo pavasarį vėl kainos į viršų šoks?

As iki gruodzio dar pardavineju, o tada jau nuoma, jei nenupirks g.gif Gruodi, sausi, vasari - praktiskai nieko nepirks, niekada neperka. Prapuola sitie menesiai.
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2014 10 15, 15:13)
As iki gruodzio dar pardavineju, o tada jau nuoma, jei nenupirks  g.gif Gruodi, sausi, vasari - praktiskai nieko nepirks, niekada neperka. Prapuola sitie menesiai.

Tai nupirkti gali greitai - nuleisk porą 00 ir greitai atsiras pirkėjas biggrin.gif
Mum jei nepradavinėt, o nuomot, tai tuomet į namą reikia kraustytis be baldų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakštingala @ 2014 10 15, 16:48)
Tai nupirkti gali greitai - nuleisk porą 00 ir greitai atsiras pirkėjas biggrin.gif
Mum jei nepradavinėt, o nuomot, tai tuomet į namą reikia kraustytis be baldų doh.gif

lotuliukas.gif uztektu viena 0, man neapsimoka nuleisti, nes nuoma labai pelninga, tai jei parduoti tai uz gerus pinigus ax.gif

O is buto imsiu viena balda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 15 spalio 2014 - 16:57
Sveiki, gal galite pasidalinti kontaktais kas daro pakalima, aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Viktorija_: 15 spalio 2014 - 17:56
Sveiki,
aš irgi jungiuosi prie jūsų. Pas mus stogą dabar daro, langus užsakėme. O kaip darote su durimis? Reikia užsakyti, bet, galvoju, jei įstatysime naujas duris, kas iš jų liks, kai statybininkai pirmyn atgal vaikščios g.gif
Atsakyti