QUOTE(Wejuske @ 2014 10 15, 09:18)
As tikriausiai paskui viena cia liksiu, jus visi jau busit pasistate tai viena su savim snekesiu
QUOTE(Baltupyte @ 2014 10 15, 13:38)
Lakštingala, pas mane analogiškas variantas, pirmo aukšto vonios kambarys jau yra, o vat su antro aukšto, skirto dukroms neturiu absoliučiai jokių idėjų, tik tiek žinau, kad grindys bus tokios, kaip pirmo a., nes liko plytelių kažkokiu mano super skaičiavimo būdu
Bet koks marudnas darbas dabar manęs laukia, va, tuoj baigsiu visas sienas dažyt ir imsiuosi tų plytelių tarpų, pas mane pirmam aukšte apie 75kv.m ir dar tokie nemenki, jaučiu pražūsiu, o kur dar vonia...
Tiesa, kas dar nešildot, kokia pas jus vidaus temperatūra?
Aš šiandien užšokau dar į eurokeramika.lt parduotuvę. Labai patiko

daug gražių plytelių, o ir vyrukas-pardavėjas normalias kainas susakė.
Plytelių tarpai - marudnas darbas. Aš pas save nuo grindinio šildymo vamzdynų dirželius karpiau. Tai ką aš žinau, kai susilenkus reik apeit 170m², tai po to nebeatsilenki

nežinau, kaip reiks grindis ten plaut, kažkaip nežavi visai.
Tiesa, kas nors esat susidūrę su poliruoto betono grindimis? Paveiksliukuose nuostabiai atrodo, o ir kaina 130 lt/m² (medž su darbais), ir nėra jokių tarpelių (kaip su plytelėmis)...
vidaus temperatūros nematavom, bet darbininkai trumpom rankovėm dirba. Turim pastatę šiuo metu elektrinį šildytuvą iš Goto 3kW -1 vnt

Tai jie ten jį panešioja, kad džiūtų greičiau.