Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

o tokia kaip rolleyes.gif ? - http://www1.macys.co...l...9&RVI=PDP_1
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 10 20, 09:00)

Kaip suprantu tik ilgis skiriasi, pirma ilgesne siek tiek, o modelis tas pats,as imciau pirma:)
Atsakyti
QUOTE(sharlote @ 2014 10 20, 08:00)
o siai suknelei nuolaida prisitaikytu ? 125-500?

taiko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2014 10 20, 08:02)

Is triju,man si graziausia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2014 10 20, 09:08)
Kaip suprantu tik ilgis skiriasi, pirma ilgesne siek tiek, o modelis tas pats,as imciau pirma:)

tik ilgis g.gif sakai ilgesnę,o koks tavo ūgis smile.gif ?man gal su 165 nereik ilgesnės ,užtenka trumpesnės,gražiau žiūrėsis g.gif biggrin.gif
QUOTE(B M W @ 2014 10 20, 09:12)
Is triju,man si graziausia wub.gif

graži ir man ,būtų gal net gražiausia tik vat minusai,kad nėra kalnieriaus,o iš karto kapišonas (kažkaip ne taip gražiai tada gal žiūrisi g.gif ) ir dar-kažkiek gal reikalaus derinimo g.gif

Panos dėkui ,kad padedat 4u.gif 4u.gif 4u.gif jūs man dar pasakykit ,patarkit tokiu klausimu rolleyes.gif koks dydis skaitosi M t.y. kokiems išmatavimams dar tinkamas M ,o kada jau žiūrėt L biggrin.gif ?Na kad būtų laisva,neapveržta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 10 20, 08:24)
tik ilgis g.gif  sakai ilgesnę,o koks tavo ūgis  smile.gif ?man gal su 165 nereik ilgesnės ,užtenka trumpesnės,gražiau žiūrėsis  g.gif  biggrin.gif

graži ir man ,būtų gal net gražiausia tik vat minusai,kad nėra kalnieriaus,o iš karto kapišonas (kažkaip ne taip gražiai tada gal žiūrisi  g.gif )  ir dar-kažkiek gal reikalaus derinimo  g.gif

Panos dėkui ,kad padedat  4u.gif  4u.gif  4u.gif jūs man dar pasakykit ,patarkit tokiu klausimu  rolleyes.gif koks dydis skaitosi M t.y. kokiems išmatavimams dar  tinkamas M ,o kada jau žiūrėt L  biggrin.gif ?Na kad būtų laisva,neapveržta rolleyes.gif

As su 98cm per krutine imciau L,94-95cm turetu buti geras M 4u.gif

Papildyta:
http://www1.macys.co...Type=PDPZ1_Pos2
si dar grazi wub.gif ,tik be kapisono
Atsakyti
QUOTE(B M W @ 2014 10 20, 09:26)
As su 98cm per krutine imciau L,94-95cm turetu buti geras M 4u.gif

bet su 94-95 jaučiu jau tik tik gali būti ,ane g.gif smile.gif ir dar jei talija nėra labai plona ,gal L g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 10 20, 09:24)
tik ilgis g.gif  sakai ilgesnę,o koks tavo ūgis  smile.gif ?man gal su 165 nereik ilgesnės ,užtenka trumpesnės,gražiau žiūrėsis  g.gif  biggrin.gif

graži ir man ,būtų gal net gražiausia tik vat minusai,kad nėra kalnieriaus,o iš karto kapišonas (kažkaip ne taip gražiai tada gal žiūrisi  g.gif )  ir dar-kažkiek gal reikalaus derinimo  g.gif

Panos dėkui ,kad padedat  4u.gif  4u.gif  4u.gif jūs man dar pasakykit ,patarkit tokiu klausimu  rolleyes.gif koks dydis skaitosi M t.y. kokiems išmatavimams dar  tinkamas M ,o kada jau žiūrėt L  biggrin.gif ?Na kad būtų laisva,neapveržta rolleyes.gif

Mano ugis 1,68cm, tik as nemegztu kai pakeli rankas ir pilvas nuogas, aisku rudeni,pavasari gal trumpute ir nieko, bet ziema as ilgesne perku visada. Bet geriausia pasimatuot nurodyta inchais ilgis galima issiversti cm.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2014 10 20, 09:29)
Mano ugis 1,68cm, tik as nemegztu kai pakeli rankas ir pilvas nuogas, aisku rudeni,pavasari gal trumpute ir nieko, bet ziema as ilgesne perku visada. Bet geriausia pasimatuot nurodyta inchais ilgis galima issiversti cm.smile.gif

aš jaučiu trumpesnę imčiau ,na dar pagalvosiu rolleyes.gif biggrin.gif
bet atidarius lentelę kodėl P raidė yra?ne petite išmatavimai ten duoti unsure.gif g.gif
Papildyta:
o kodėl antra/trumpesnė ir brangesnė ,gi medžiagos mažiau reikia unsure.gif g.gif biggrin.gif ir atsiliepimų nėra,o prie pirmos geri atsiliepimai,gal tikrai pirmą žiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 10 20, 08:28)
bet su 94-95 jaučiu jau tik tik gali būti ,ane  g.gif  smile.gif ir dar jei talija nėra labai plona ,gal L  g.gif  ax.gif

L gali buti laisvoka,siaip MK dydi atitinka,as su 98cm tikrai schmoll.gif neimciau XL 4u.gif

Laukiu prsijungianciu prie http://www.carters.com/
nedaug truksta iki free shipuko 4u.gif
Atsakyti
labas ,kokia kaina tu striukyciu su nuolaida? mk
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 10 20, 09:35)
aš jaučiu trumpesnę imčiau ,na dar pagalvosiu  rolleyes.gif  biggrin.gif
bet atidarius lentelę kodėl P raidė yra?ne petite išmatavimai ten duoti  unsure.gif  g.gif
Papildyta:
o kodėl antra/trumpesnė ir brangesnė ,gi medžiagos mažiau reikia  unsure.gif  g.gif  biggrin.gif ir atsiliepimų nėra,o prie pirmos geri atsiliepimai,gal tikrai pirmą žiūrėt  biggrin.gif

Pettite ten, bet striukes kaip suprantu ne petite, prie kiekvienos gale aprasymo yra ilgiai. o size chart mk per google galima rasti-
https://www.google.l...s...ean;470;470
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 10 20, 08:02)

Man si wub.gif
Atsakyti