Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Perfecta @ 2014 10 21, 15:52)
JMD,

tiesiogiai iš ebay pirkote ar per tarpininkę?

nesiunte jie i LT, pirkau per tarpininke. vistiek gera kaina gavosi
Atsakyti
Sveikos merginos!gal kuri uzsakinejote savo vaikams fisher price little people is Amerikos?jei taip,tai kur butu maziausios kainos?kaip siuntymas i LT,brangus?
Atsakyti
http://m.ralphlauren...ile_iLT_rUS_dUS

mergaites priminkit kiek 7 dydi cm viduj ? 4u.gif
Atsakyti

TURIM PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU. KVIECIU JUNGTIS drinks_cheers.gif
RUBAI, AVALYNE:

GUESS
www.ae.com
www.lordandtaylor.com
www.uniqlo.com
www.macys.com
www.swarovski.com
www.aeropostable.com
www.bloomindales.com
www.desigual.com
www.columbia.com
www.camper.com
ADIDAS
www.loft.com
www.landsend.com
www.dancewearsolutions.com
www.jcrewfactory.com
www.jcrew.com
www.dillards.com
www.yoox.com
www.levis.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS:

www.1stopkidzshop.com
www.mattel.com
www.toysrus.com

PREKES MUSU GROZIUI:

TBS
GNDL
www.sleekhair.com
www.misshaus.com
www.thelaundress.com
www.fragrancenet.com -20%
www.sheaterraorganics.com-30%
www.thebeautyplace.com.com
www.bareescentuals.com
www.tanforless.com
www.stockngo.com
www.sigmabeauty.com -10%
www.theperfumespot.com
www.vitacost.com
www.sephora.com
www.drugstore.com

Atsakyti
Mergaitės, Furbių pigiai yra. Kam Kalėdoms reikia, puiki dovana thumbup.gif .

Na nejuokinga, ką tik jų kaina buvo $31.77, o dabar $36.38 doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onelė: 21 spalio 2014 - 16:24
QUOTE(Rita003 @ 2014 10 21, 14:08)
Koks jusu vyro ugis? Svoris? Maniskio 186 su 100kg imti XL? Kaip manot, rizikuociau ir as? Neperslapti turi, bet man kazkaip vis pabrezia vyras, kad negiurgzdetu, ta prasme nebutu kaip slidininku aprangos medziaga, nes jie gi visur selina  biggrin.gif

Maniski 192 ugio,svoris virs 100 truputi,tai as apie xxl mastau.Lauksiu 45 kod. ,gal taikys:)
Atsakyti
parasiau ne ten tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 21 spalio 2014 - 16:29
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 21, 17:21)
Bet cia USA 4u.gif

Savo mazajai, kur dar nesupras, nei kas tos Kaledos, jau aprupinus dovanom vasara (nuo seneliu lotuliukas.gif ). Bet ka sunui, kur 6 metai g.gif Nenoriu nieko brangaus ir nereikalingo. Pasidalinkite patirtim 4u.gif

As savo mergytei panasaus amziaus stalo zaidimus dovanoju.
Musu labai mylimas duble zaidimas:)

Turim furby,tai metuku suneliui patinka,o dickes nedomina:)
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2014 10 21, 12:52)

Na mano medziotojas tai ir po pelkes nardo grobi issitraukti,pakvaises visiskai:) Visvien ir medziokles apranga turi neperslapti.

QUOTE(zibuteg @ 2014 10 21, 13:05)

Maniskis irgi toks pats isprotejes doh.gif

biggrin.gif pas mane tas pats variantas biggrin.gif

esu pirkus Columbia medžioklei skirtų drabužių, kaip ir nieko, tiko jam smile.gif
Atsakyti

ne, palaukit dar biskeli, pats timberis duos gera nuolaida, bent jau pernai lapkriti buvo ir visi pirkom, paskui amazone buna geru kainu, tik reik sulaukt. 100 usd yra bais daug. atminkit, dar, kad usa14 dydzio batai svers belekiek.
[/quote]

Pernai visai prieš pat BF Timberland davė -30% nuolaidą ir dar mergaitės -30% papildomą turėjo, tai aš savo paaugliui už nepilnai 1000 Lt nupirkau g.gif : pūkinę ir demisezoninę striukes ir batus žiemai bei vasarai. Tad, tikrai palaukit, tik jau žinokit konkrečių daiktų dydžių kokių rei, tada paprasčiau eisis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2014 10 21, 18:10)
Maniski 192 ugio,svoris virs 100 truputi,tai as apie xxl mastau.Lauksiu 45 kod. ,gal taikys:)

Dekui, gerai butu su 45 ax.gif

QUOTE(Kriziukas @ 2014 10 21, 18:35)
biggrin.gif  pas mane tas pats variantas biggrin.gif

esu pirkus Columbia medžioklei skirtų drabužių, kaip ir nieko, tiko jam smile.gif

g.gif , maniskis tai labai ta siugzdejima pabrezia, o columbijos kiek esu ciupinejus tai jie lieciant yra garsas, nera is to minkstucio audinio. Kaip cia apsisprest, faina butu dovana Kaledom doh.gif
Atsakyti
furbi gavo preitom kalėdom, nu kaip čia pasakyt - neatsipirko biggrin.gif
šio kalėdom mano šešiametė nori katės ir šuniuko su vaikiukais doh.gif http://www.amazon.co...DJ9Q20K5HA789J9

JMD, ar iš ebey siunčiantis per tarpininkes kitoks mokestis nei pvz usa? man rodos toks pats ane? reiks pažiūrėt EBEY, nes, nors vaikui yr už ką tuos brangius batus pirkt, bet.....šį rugsėjį nupirkau iš sportland nike kedus lentynoj 499. stovėjo, užpreitą sekmadienį, 16 val dienos, po gyv namo 5 aukščio langais, priešais sūnų 16 metų, tvirtai sudėto, 182 cm ūgio, priėjo 6 bernai, pagal ūgį aukštesni už jį, iš veidų 18-19 metų, apsupo lankeliu, sako šok iš kedų.....ir parėjo basom,policijoj sakė ne pirmas kartas girdimas, taigi....

Klaipėdoj čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pauliniausia: 21 spalio 2014 - 18:15