Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Loren @ 2014 10 18, 10:52)
Labas rytas mergaites  bigsmile.gif

Yra nauji siuntinukai, planuoju pradeti dalinti nuo 14.30  4u.gif

Oi leksim leksim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dalinami Vilniaus siuntinukai iki 393 dėžutės imtinai 4u.gif Šiandien laukiu svečiuose iki 14 val.
Atsakyti
Merginos, gal jam mazokos populiariosios sieros odines pirstines su kasmyru? Turiu black ir signature spalvas M dydi, kaip ir geros, bet gali buti ir mazesnes, galeciau keisti i S dydi. Nepaduodu. Vilnius

Atsakyti
QUOTE(Loren @ 2014 10 18, 10:52)
Labas rytas mergaites  bigsmile.gif

Valiooo! Jau imu ruostis vizitui. Vyras ves specialiai, nes ten paltas jo mamai. Tik kazkaip reiks paslapciom ir savo daiktus prasinest doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renadai: 18 spalio 2014 - 11:22
QUOTE(Lyn @ 2014 10 18, 11:07)
Merginos, gal jam mazokos populiariosios sieros odines pirstines su kasmyru? Turiu black ir signature spalvas M dydi, kaip ir geros, bet gali buti ir mazesnes, galeciau keisti i S dydi. Nepaduodu. Vilnius

o jos tokios didintos ar ka? as sau L pasiemiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 10 18, 12:34)

Aš tai turiu S iš Sierros tos pačios firmos tai man dideles, aišku ranka maža mano, bet daugiau sakiau nepirksu iš ten nesamone, ir be ryšio tos pirštinės man.. Aišku šitos gal kitokios
Įmeskit kurios čia gal nusišneku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 18 spalio 2014 - 11:46
O aš laukiu šitų geox'ų http://mobile.yoox.c...od10=44701105JI
Sakot, 10 dydis su 40 koja bus mažas? doh.gif
Atsakyti
Gal kas vaziuoja pas Sandrixxx is Antakalnio ir galetu prigirebti mano maza siuntinuka? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki, o Klaipeda 323 dezutes dar negavo?
Atsakyti
mergytes,

jungiames prie lilydirect 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(crumpett @ 2014 10 18, 11:43)
O aš laukiu šitų geox'ų http:/ unsure.gif /mobile.yoox.com/us/44701105JI/item?...od10=44701105JI
Sakot, 10 dydis su 40 koja bus mažas?  doh.gif

Nezinau unsure.gif reikia tiketis, kad bus gerai. Kai gausit - papasakokit. Laikom kumscius, kad tiktu friends.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 10 18, 12:34)

Zinok nelabai galiu palyginti. Didesnes nei kriu S. Rasho kad M atitinka 6,5-7. Tai bent man atrodo, kad labiau atitinka 7. Kazkada turejau sieros 6,5, tai tikrai mazesnes buvo. Sesei tada pirkau 7, tai man atrodo dabartines tada i seses, 7. Siaip man jos kap irgi geros, be paprarstai prasitampo jos, tada bijau, kad nebutu didokos..... Nors odines labiaus prasitampo labai aptemptos, jei ne itin aptempos, tai gal maziau i tampysis. Jei neatsiras noriunciu keisti, tai tikrai nesiosiu
Atsakyti