Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Šiandien ryte šoką apturėjau doh.gif Vaikas mano išaugo batus... tiek pašiltintus vilna odinius sporbačiukus, tiek timberlando žieminius... Neturi su kuo eiti... Ką pirkti už kainą kuri nesikandžiotų ir greitai... orai nelaukia, vargšas su RL sporbačiukais tebevaikšto... nušals... Help 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2014 10 23, 13:15)
Loft moteriski dydziai didinti, mazinti ar atitinka? Nesioju s-xs, is usa dazniau xs. Is cia dar nesu pirkus  g.gif

Mane irgi domina, kaip su LOFT dydžiais? g.gif Prašau, pasidalinkite patirtimi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena30 @ 2014 10 23, 12:27)
Mane irgi domina, kaip su LOFT dydžiais? g.gif  Prašau, pasidalinkite patirtimi mirksiukas.gif

Aš taip pat dėviu xs/s, Loft perku xs 4u.gif Gal tik LouGrey padidinti pasitaikė labiau xs man dideli buvo g.gif
Atsakyti
qaa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Altika: 23 spalio 2014 - 12:40
Labas merginos 4u.gif 4u.gif

as ir soka apturejau siandien del crocsu siltu, mazoki jau doh.gif doh.gif
gal kuri turite nereikalingus J2 ismieros crocsus ("zieminukus") perpirkciau 4u.gif
Aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambuccia: 23 spalio 2014 - 12:38
QUOTE(JMD @ 2014 10 23, 12:07)
Merginos, ar turite kuri arba gal pirkote Kennet Cole pukini palta ar striuke? Ar jie kokybiski? Ir kaip ten padetis su ju dydziais?

Ziuriu, kazkas jau rase ir as prisijungsiu, ir man labai patiko vyrui parsiusta striuke, tokia tvirta, neperslampanti medziaga, tik gaila, kad dydis netiko doh.gif Vyras nesioja L, o as rezervui sugalvojau imti XL doh.gif Tai taip ir kabo spintoj viena karta uzsivilkta, siaurint pukine siuveja sake negalima.
Reiks turbut pardavinet doh.gif Pirkau su 109cm per krutine XL, o tikrai reik gerokai mazesnes.
Gal kas XL ieskot? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Malena30 @ 2014 10 23, 12:11)
Vyrui esu pirkusi Kennet Cole vilnonį paltuką, tai labai patiko kokybė, super gerai nešiojasi. Bent jau vyriškas, tai mano manymu, dydį atitiko, tikrai nebuvo uždidintas. Nešioja L ir Kennet Cole tiko L dydis.

Bukit gera, gal galit pamatuoti, kiek L per krutine, kiek jusu vyrui per krutine? Maniskio 109cm.
Koks jusu modeliukas? :4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Altika: 23 spalio 2014 - 12:47
QUOTE(barbarise @ 2014 10 23, 13:15)
Loft moteriski dydziai didinti, mazinti ar atitinka? Nesioju s-xs, is usa dazniau xs. Is cia dar nesu pirkus  g.gif

Sakyčiau kad atitinka. Nešioju S, tai visada S pats tas iš LOFT, tik būna kai kuriems megztukams, palaidinėms ilgio norėtųs kokiais pora cm daugiau g.gif (imant ne tall o regular). Tai pvz to pirmojo megztuko turiu M dydį, ėmiau tokį vien kad ilgesnis būtų, o plotis netrukdo, kadangi norėjau tokio oversized vaizdo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amabel: 23 spalio 2014 - 13:09
laukiu JCREW ir JCREW FACTORY ax.gif
Atsakyti
panos SOS, reik grajt grajt kad padetumet blush2.gif

Kaip korso pukiniai paltai? plunksnuojasi? Kaip dydziai? Ar su 109 cm per krutine imanoma i XL itilpt?

Kaip Tahari paltai? brangus, bet ar verti tu pinigu? ir kokie ju dydziai?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 10 23, 14:53)
panos SOS, reik grajt grajt kad padetumet  blush2.gif

Kaip korso pukiniai paltai? plunksnuojasi? Kaip dydziai? Ar su 109 cm per krutine imanoma i XL itilpt?

Kaip Tahari paltai? brangus, bet ar verti tu pinigu? ir kokie ju dydziai?

Korso plunksnuojasi labai, neverti dabartiniu kainu as pirkus uz 52$
Tahari paltukai faini, turiu 12 dydy tai su 102 bisky ankstokas, bet as dar maitinanti tai tikiuos kai baigsiu itilpsiu smile.gif nordsromrack buvo po 62$ paltukas, o dabar lyg lastcall geriiausios kainos
Atsakyti
QUOTE(Agniete1121 @ 2014 10 23, 15:15)
Korso plunksnuojasi labai, neverti dabartiniu kainu as pirkus uz 52$
Tahari paltukai faini, turiu 12 dydy tai su 102 bisky ankstokas, bet as dar maitinanti tai tikiuos kai baigsiu itilpsiu smile.gif nordsromrack buvo po 62$ paltukas, o dabar lyg lastcall geriiausios kainos

ten ir radau. tikrai gera kaina. aciu labai. vadinasi perku. smile.gif
Atsakyti
http://www.douglas.l...mani-s-intense/ gal siuos kur matet pirkti ?
Atsakyti