Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(diancyk @ 2014 10 28, 17:29)
O kada dabar Crazy jamsit  ax.gif

Kai susirinks freeship 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2014 10 28, 15:36)
ot nenuskaičiau iki galo biggrin.gif
pliušines irgi pirkau pernai, buvo viena 10, antra baksas. Tik mano pirktos gal net ne visai pliušinės pasirodė kai gavau - medžiaginės (žaislų istorijos vudis ir arklys)

Taip, skirtingų personažų audiniai kiek skiriasi, Bazas irgi medžiaginis, princesių suknelės irgi plono audinio.
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2014 10 28, 15:53)
zinokit man kaip jums : as parduotuveje 10 issimatuoju niekas netinka, internetu siunciausi 2 dzinsus (be ypatingo dydziu nagrinejimo ekspromtu) ir abu pataikiau blink.gif  bigsmile.gif vieni is GAP kiti Bleulab...mistika biggrin.gif

Reikės kada nors pasiryžti ir pabandyti, tuo labiau, kad konsultacijos čia temoje labai išsamios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 10 28, 15:18)

Kaktusėli, žieminių crocsų žiūrėti crocs.com, 6pm. Ir, spėju, lt parduotuvėse, kad ir mūsų miestely prie stoties iki pastate kažkokioj batų parduotuvėj. Kasžin, ar labai nudžiugins dabar usa kainos, kai sezonas 4u.gif
Nors lietuviškos kainos irgi negražios, bet verta pažiūrėti.

Prieš savaitę savo vaikams ir sesės dukrytei iš amazon.co.uk crocs'us po 14 svarų nukalėm, tai krikštasūniui dar reikia... bet jau tokių gražių kainų neberandu smile.gif
Fam klube baisios kainos... jau open24 gražesnės, bet iki amazon.co.uk toli toli....
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2014 10 28, 17:42)
Prieš savaitę savo vaikams ir sesės dukrytei iš amazon.co.uk crocs'us po 14 svarų nukalėm, tai krikštasūniui dar reikia... bet jau tokių gražių kainų neberandu smile.gif
Fam klube baisios kainos... jau open24 gražesnės, bet iki amazon.co.uk toli toli....

Aaaaa, tai esi daug labiau elektrifikuota nei aš biggrin.gif
Man verkiant reik vienam žmogui guminių.. sėdžiu ir verkiu blush2.gif Nes nerandu nieko už humanišką kainą ax.gif

Ačiū, GaikaSj ir Stepine bigsmile.gif Viską įsidėjau galvon ir net krepšin biggrin.gif Tik tas Bazas man baisus, nors aik piaklon biggrin.gif
Atsakyti
Tauryte, o tokių kojinių galima iš kur nors užsisakyti???

http://shop.fruit.co...e/dp/B00C5636S0

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agneda @ 2014 10 28, 14:20)
Ar turite sias kelnes kasnors?
http://www.loft.com/...p;prodId=348257

Jau man galva susisuko nuo komentaru  biggrin.gif

Mano liemuo 72, klubai 96, ugis 172.
Kazin 27 ar 28 geriau butu?

Dekoju uz pagalba is anksto 4u.gif

QUOTE(Melajja @ 2014 10 28, 15:19)
Prisijungiu prie klausimo, ar jos didintos, kaip ir visos kelnes is Loft? Ar jos tikrai skinny, galima jas i ilgus batus susikist?  4u.gif

Gal padėsiu g.gif
Buvau atsisiuntusi tokias tik ne curvy, o modern modeliuką. man su ~75cm per liemeni ir ~100cm per klubus, 29 dydis buvo stipriai laisvos per liemeni, o klubai tik šiek tiek laisvoki. pačios kelnės tikrai skinny, i batus susikišti galima drąsiai...
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 10 28, 17:06)
Aaaaa, tai esi daug labiau elektrifikuota nei aš  biggrin.gif
Man verkiant reik vienam žmogui guminių.. sėdžiu ir verkiu  blush2.gif  Nes nerandu nieko už humanišką kainą ax.gif

Ačiū, GaikaSj ir Stepine bigsmile.gif  Viską įsidėjau galvon ir net krepšin biggrin.gif  Tik tas Bazas man baisus, nors aik piaklon  biggrin.gif

man irgi unsure.gif , Užtat vudis ir džesė liuks. Disney pliušinės princesės gyvai MAN nepatiko irgi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinse @ 2014 10 28, 11:30)
as ir paieskose savo mazajai metinukei batu siltu, kokius perkate? dairausi bearpaw tik nezinau koki dydi imti reiketu musu pedute 11cm, dabartiniai batai 21 dydzio bet jau su storesene kojne neikisu i juos, kazin koki ziureti dydi? drauge rekomendavo demar firmos batus gal esate turejusios?norisi kad tikrai siltai butu kojai patogiai apsimautu ir kad judet jai nebutu sunku nes su dabartiniais vos paeina  doh.gif

Normalu, kad Jūsų mažylė tokio amžiaus su batais vos pajuda. Aš savo lėlytei pirkau iš ltvaikas stepukus ir buvau patenkinta. Abi mano panelytės juos nešiojo, bet bėda,didžiąjai jau nebėra išmieros, o su mažąja tokios problemos nėra. Jau batus įsigijom ir džiaugiamės. Tinka or platesnėm kojytėm 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti