Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ramune.v @ 2014 11 06, 01:26)
bet tai jei apacioje dar baltas pastilazas tai jau oiooioioioi doh.gif as ant sviestinio deciau tik virsuje apskritima baltos mases,

aha, man naktį irgi kilo mintis - kam tas dvigubas - baltos ir rausvos masių sluoksnis ant torto šonų? užtenka viršuje ant sviestinio kremo uždėti baltos masės, užkloti ją kepimo popieriumi, uždėti neprilipdant raudoną masę, ir tada užengti visą tortą rausva masyte. Raudoną su rausva galima ir nesulipinti, gražiau 'sprogimas' atrodys.
Atsakyti
QUOTE(umedyte @ 2014 11 05, 21:47)

aš dėjau ant viršaus ploną masės sluokšnį, po to sviestinio pop. lapelį vėl masės ir ant viršaus jau dengiau visą tortą, viršui masę ant masės prilipinau patepus vandeniu... nors kaip merginos ir sakė, jei bersit pabarstukų į tą tarpą, užtenka ir sviestinio 4u.gif
maniškis buvo toks

user posted image
Atsakyti
Aciu Ramune

FAINIKA,labai grazus tortas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O-RE-AR: 06 lapkričio 2014 - 10:26
QUOTE(Fainika @ 2014 11 06, 11:35)

maniškis buvo toks

koks gražus.
pagalvojau, kad umedyte jau per naktį tokį sukūrė .
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2014 11 06, 11:25)
FAINIKA,labai grazus tortas  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(naitas @ 2014 11 06, 15:21)
koks gražus.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Aptepi torta sviestiniu kremu.torto centre dedi kepimo popieriaus apskritima,vos didesni,nei bus ''skyle'',ant jo dedi tokio pat dydzio vienos spalvos mase,ja siektiek sudrekini.visa torta dengi kitos spalvos mase .darai ipjovus,atlenki krastus ,istrauki popieriu.matoma ''plika'' torta centre maskuoji kokiu baiboku,aplink kuri beri trupinukus,pabarstukus ar ka dar nori smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 11 06, 15:21)

pagalvojau, kad umedyte jau per naktį tokį sukūrė .

thumbup.gif Net nusijuokiau garsiai,kai perskaiciau biggrin.gif Jau dabar teks ideti ir savaji..
Aciu visoms uz pasidalinima mintimis del ko klausiau 4u.gif Taip ir gaminau: ant sviestinio kremo dejau sviestini popieriu,po to plonai iskociota zalia mase ( tik ant virsaus,neklojau viso torto,kaip jus ir minejote, kazkaip nesinori keliu tu masiu mirksiukas.gif ) ,ir po to pagrindine mase smile.gif Gavosi,kas gavosi smile.gif
p.s.na jau tas naktinis paveikslavimas... doh.gif doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 11 06, 10:24)
aha, man naktį irgi kilo mintis

O daugiau nėra ką veikti naktį bigsmile.gif
Atsakyti
Blaimba, aš tai miegu naktim. Miegočiau ir dienom, bet į darbą reikia biggrin.gif
Nu niekur nerandu pardavime tų dažų Sugarflair Claret spalvos, gal kuri kur kada užmatėt, įmeskit nuorodą AŽ, ačiū 4u.gif Ebay tai biskį kainos įkanda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2014 11 07, 09:26)
Nu niekur nerandu pardavime tų dažų Sugarflair Claret spalvos, gal kuri kur kada užmatėt, įmeskit nuorodą AŽ, ačiū  4u.gif  Ebay tai biskį kainos įkanda  doh.gif

Sugarflair pas mane visi iš UK, šituos irgi turiu. O tai po kiek Ebay, kad sakot, brangu?

Umedyte, gražiai gavosi.
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2014 11 07, 08:26)
Blaimba, aš tai miegu naktim. Miegočiau ir dienom, bet į darbą reikia  biggrin.gif
Nu niekur nerandu pardavime tų dažų Sugarflair Claret spalvos, gal kuri kur kada užmatėt, įmeskit nuorodą AŽ, ačiū  4u.gif  Ebay tai biskį kainos įkanda  doh.gif

Cia, bet ne geliniai http://www.emmashous...?product_id=510
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaldiDiena: 07 lapkričio 2014 - 14:05
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 11 07, 15:03)

Jei neskirti dėti į masę, o padažyti ant viršaus su teptuku.
Atsakyti