Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

QUOTE(Markata @ 2014 10 27, 14:45)
kai eisi pas savo gine, tai pasakyk jai, kad buvo truputi kraujo atsirade myliuku metu.

jau prisikuriau blogiausia scenariju..
tikriausiai kazkas negerai su manim.. ir vaikelio negalesiu turet.. verysad.gif
uz tai tiek ir galwojau apie ta kraujuka..
tikrai kazkas negerai su manim.. jetus kaip baisu
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 10 27, 15:52)
tikriausiai kazkas negerai su manim.. ir vaikelio negalesiu turet..  verysad.gif

Stejjse, ko tu stresuoti? Nieko ten blogo nebus. Kiek laiko po persileidimo praėjo? Kokia tavo ciklo diena?
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 10 27, 14:52)
tikriausiai kazkas negerai su manim.. ir vaikelio negalesiu turet..  verysad.gif

Kurti nieko nereikia, nes po to dar ka pati prisikalbesi. Kraujas galejo buti ir uzsilikes. Kada tavo P buvo?
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 27, 14:55)
Stejjse, ko tu stresuoti? Nieko ten blogo nebus. Kiek laiko po persileidimo praėjo? Kokia tavo ciklo diena?

oi net nezinau kokia mano ciklo diena.. nemoku as ju skaiciuoti..
o P man prasidejo 12d., baigesi 19d. snd po persileidimo akzkur 8-9d...
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 10 27, 15:04)
o P man prasidejo 12d., baigesi 19d.  snd po persileidimo akzkur 8-9d...

ciklo pradzia yra pirma menesiniu diena, arba pirma persileidimo diena. Tai tavo ciklo pradzia yra spalio 12d.
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 27, 14:06)
Merginos,

O jums po persileidimo nebuvo bėdų su krūtimis?

Bedu tai ne, bet iki nesivystancio pries menesines jos visada siek tiek padidedavo ir paburkdavo, o db visiskai nieko, dingo tas paburgimas, nesuprantu kodel g.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 10 27, 16:04)
o P man prasidejo 12d., baigesi 19d.  snd po persileidimo akzkur 8-9d...

Tai pas tave gali teplioti belekiek ilgai po persileidimo, žinok kol nesusireguliuos ciklas - baik stresuot. Nueik ramiai pas gyd. ir tau viską pasakys. Jokios čia ciklo dienos pas tave nėra, nes tu dar po persileidimo, šis ciklas kiek nenormalus bus iki mm, kurios tarp kitko ir po 2 savaiių nuo persileidimo gali ateiti...
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 27, 15:24)
Tai pas tave gali teplioti belekiek ilgai po persileidimo, žinok kol nesusireguliuos ciklas - baik stresuot. Nueik ramiai pas gyd. ir tau viską pasakys. Jokios čia ciklo dienos pas tave nėra, nes tu dar po persileidimo, šis ciklas kiek nenormalus bus iki mm, kurios tarp kitko ir po 2 savaiių nuo persileidimo gali ateiti...

aciuuu.. aprimau truputuka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 10 27, 16:17)
Bedu tai ne, bet iki nesivystancio pries menesines jos visada siek tiek padidedavo ir paburkdavo, o db visiskai nieko, dingo tas paburgimas, nesuprantu kodel g.gif

O vat pas mane jau 2 sav. po persileidimo ir aš vieną laabai jaučiu, degina, nesuprantu kas per bajeris...
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 27, 15:26)
O vat pas mane jau 2 sav. po persileidimo ir aš vieną laabai jaučiu, degina, nesuprantu kas per bajeris...

gal kiekvienos organizmas vis kitaip reaguoja..
net ir nezinau..
o jus jau myliuku turejot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 10 27, 16:30)
gal kiekvienos organizmas vis kitaip reaguoja..
net ir nezinau..
o jus jau myliuku turejot? blush2.gif

Aš laabai tikiuosi, kad čia dėl hormonų pokyčių...

Jo, turėjom ir ne vieną kartą blush2.gif

Aš be tų krūties skausmų jokių negalavimų neturiu, man nieko neskauda, taip kad nematau prasmės nesimylėti... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 27, 15:32)
Aš laabai tikiuosi, kad čia dėl hormonų pokyčių...

Jo, turėjom ir ne vieną kartą  blush2.gif 

Aš be tų krūties skausmų jokių negalavimų neturiu, man nieko neskauda, taip kad nematau prasmės nesimylėti...  cool.gif

o po kiek laiko buvo pirmas jusu myliukas? 4u.gif nepyk uz tokius asmeniskumus.. blush2.gif tiesiog ydomu.. galwoju gal as cia per anskti.. doh.gif
Atsakyti