Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

Sveikutes 4u.gif

Pamaciau jusu liudna temele apie persileidimus verysad.gif ir sugalvojau jusu paklausti. As patekau i tokia pacia nelaime kaip jus visos.
Is pradziu apie save trumpai.
taigi labai laukiau vaikucio ir mes su vyru nusprendem daryt ivf( na maums kitos iseities nebelieka). Taigi viskas praejo labai skalndziai. Sulaukiau nusotabiu ryskiu juosteliu, ganetinai anksti, buvau labai laiminga, tikejau kad pavyko. Prsidejo ir pozymiai kurie dar karta patvirino man nestuke.gif . Bet nuejau pasidaryt HCG, nebuvo labai aukstas, bet progesteronas labai aukstas ir geras buvo. Pakartojau HCG, bet vel jis nepaaugo kiap reikia, jau sunerimavau. Pasidariau kelis kartus HCG ir daugiau nesinervavau. Taigi atejo ultragarso diena. Naujienos nekokios namelis yra o vaikelio nera verysad.gif tada buvo lygiai 7 savaites. Zinoma nuejau pas daktara pasake paprasciausiai gamtos atranka verysad.gif . labai skaudu buvo verkiau kruvinom asarom verysad.gif Isivaizduokit kaip liudna kai ateina kitos prie taves padaro scana ir pasako dar kad dvynukai , o tau nieko. Taigi daktaras paaiskino kad laukti nuo 3-4 savaites kad pati persileisciau verysad.gif . Dabar praejo jau 3 savaites jokiu pozymiu apie persileidima nera, tik stiprus nestumo pozymiai ( pykina, krutine skauda, labai pavargstu) tai mane tiesiog zudo, jauti kad nescia bet nestumo nera . Man dare tik 1 karta ultragarsa, galvoju pirmadieni vel skambinti kad padarytu dar karta, nes jau man turetu but 10 savaiciu, o jokiu pozymiu nera persileidimi ir reikalausiu kad darytu isvalyma.
Ar buvo mergaites jums tiek laiko kad neateitu mmm ?
Atsakyti
QUOTE(EvelinaZ @ 2014 10 29, 08:29)
Sveikutes  4u.gif
Pamaciau jusu liudna temele apie persileidimus  verysad.gif  ir sugalvojau jusu paklausti. As patekau i tokia pacia nelaime kaip jus visos.
taigi labai laukiau vaikucio ir mes su vyru nusprendem daryt ivf( na maums kitos iseities nebelieka).  Taigi viskas praejo labai skalndziai. Sulaukiau nusotabiu  ryskiu juosteliu, ganetinai anksti, buvau labai laiminga, tikejau kad pavyko. Prsidejo ir pozymiai kurie dar karta patvirino man  nestuke.gif . Bet nuejau pasidaryt HCG, nebuvo labai aukstas, bet progesteronas labai aukstas ir geras buvo. Pakartojau HCG, bet vel jis nepaaugo kiap reikia, jau sunerimavau. Pasidariau kelis kartus HCG ir daugiau nesinervavau. Taigi atejo ultragarso diena. Naujienos nekokios namelis yra o vaikelio nera  verysad.gif tada buvo lygiai 7 savaites. Zinoma nuejau pas daktara pasake paprasciausiai gamtos atranka verysad.gif . labai skaudu buvo verkiau kruvinom asarom verysad.gif  Isivaizduokit kaip liudna kai ateina kitos prie taves padaro scana ir pasako dar kad dvynukai , o tau nieko. Taigi daktaras paaiskino kad laukti nuo 3-4 savaites kad pati persileisciau verysad.gif . Dabar praejo jau 3 savaites jokiu pozymiu apie persileidima nera, tik stiprus nestumo pozymiai ( pykina, krutine skauda, labai pavargstu) tai mane tiesiog zudo, jauti kad nescia bet nestumo nera . Man dare tik 1 karta ultragarsa, galvoju pirmadieni vel skambinti kad padarytu dar karta, nes jau man turetu  but 10 savaiciu, o jokiu pozymiu nera persileidimi ir reikalausiu kad darytu isvalyma.

Labuka,analogiska situacija i mano,labai uzjauciu..
As po ilgu bandymu pastojau naturaliai,bet viskas toliai rutuliojos taip pat..
Man liepe laukti irgi,bet as jau po savaites prasiau,kad kazka darytu. Dave man vaistu,liepe vartot namie. Kazkaip bijojau,bet ta diena,kai buvau nusprendusi jau vartoti vaistus,prasidejo lengvas kraujavimas. Dar palaukiau diena ir ivyko persileidimas. Kadangi labai kraujavau ir siaubingi skausmai kamavo,vyras veze i klinikas.
Laikykis.. zinau,koks tas jausmas.. as ir ta laika jauciau nuovargi,buvo kietesne krutine ir t.t. ziauru,kai laukiesi,bet nesilauki.. plius mano seimos daktare buvo sokiruota,sake,jog gali ir sepsis koks isimest..
Zodziu,laikykis,prasyk,kad duotu vaistu,guldytu,ziuretu,nes jau vien psichologiskai tai didziule trauma..
Atsakyti
laba ryta 4u.gif
nu zinokit as blaskytis pradejau.. mintyse ax.gif
vakar velai gryzom su vyru.. atsigulem pavalgem..
poto nusisukau miegot ir pagalwojau.. kad nebeplanuosim nestumo.. neseksiu sawo dienu.. neseksiu savo O.. o tiwesiog gyvensim.. megausimes vienas kitu ir tiek.. o bus kaip turi buti.. jei nieko nebus vadinas taip turi buti..
nezinau gal mintys pasikeis.. bet db esu ties tokiomis mintimis.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 10 29, 11:01)
laba ryta 4u.gif
poto nusisukau miegot ir pagalwojau.. kad nebeplanuosim nestumo.. neseksiu sawo dienu.. neseksiu savo O.. o tiwesiog gyvensim.. megausimes vienas kitu ir tiek.. o bus kaip turi buti.. jei nieko nebus vadinas taip turi buti..

arbata gersi? g.gif
jei taip, tada vis dėl to planuosi nėštumą... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2014 10 29, 11:04)
arbata gersi?  g.gif
jei taip, tada vis dėl to planuosi nėštumą... mirksiukas.gif

negersiu arbatu..
Atsakyti
QUOTE(EvelinaZ @ 2014 10 29, 08:29)
Sveikutes  4u.gif
Pamaciau jusu liudna temele apie persileidimus  verysad.gif  ir sugalvojau jusu paklausti. As patekau i tokia pacia nelaime kaip jus visos.
taigi labai laukiau vaikucio ir mes su vyru nusprendem daryt ivf( na maums kitos iseities nebelieka).  Taigi viskas praejo labai skalndziai. Sulaukiau nusotabiu  ryskiu juosteliu, ganetinai anksti, buvau labai laiminga, tikejau kad pavyko. Prsidejo ir pozymiai kurie dar karta patvirino man  nestuke.gif . Bet nuejau pasidaryt HCG, nebuvo labai aukstas, bet progesteronas labai aukstas ir geras buvo. Pakartojau HCG, bet vel jis nepaaugo kiap reikia, jau sunerimavau. Pasidariau kelis kartus HCG ir daugiau nesinervavau. Taigi atejo ultragarso diena. Naujienos nekokios namelis yra o vaikelio nera  verysad.gif tada buvo lygiai 7 savaites. Zinoma nuejau pas daktara pasake paprasciausiai gamtos atranka verysad.gif . labai skaudu buvo verkiau kruvinom asarom verysad.gif  Isivaizduokit kaip liudna kai ateina kitos prie taves padaro scana ir pasako dar kad dvynukai , o tau nieko. Taigi daktaras paaiskino kad laukti nuo 3-4 savaites kad pati persileisciau verysad.gif . Dabar praejo jau 3 savaites jokiu pozymiu apie persileidima nera, tik stiprus nestumo pozymiai ( pykina, krutine skauda, labai pavargstu) tai mane tiesiog zudo, jauti kad nescia bet nestumo nera . Man dare tik 1 karta ultragarsa, galvoju pirmadieni vel skambinti kad padarytu dar karta, nes jau man turetu  but 10 savaiciu, o jokiu pozymiu nera persileidimi ir reikalausiu kad darytu isvalyma.

Sveikutė, laikyk 4u.gif

Labai užjaučiu dėl tavo situacijos console.gif

Žinok, aš dabar irgi po 1 IVF, bet man persileidimas jau įvyko. Tau nevyksta, matyt, dėl aukšto progesterono. Tu nutraukei nėštymo palaikymą (kokius vaistuds tau paskyrė)?
Aš sekiau HCG ir kai tik jis nukrito, aš nutraukiau visų vaistų naudojimą.

Nepergyvenk labai, čia tikrai yra gamtos atranka, matyt chromosominiai dalykai turėjo įtakos. Kitą kartą tau būtinai pasiseks.

Tu dabar, manau, pasidaryk HCG tyrimą būtinai, nes gali būti, kad gydytojas blogai pasižiūrėjo, nepastebėjo ko nors. Ir jei matysi, kad nieko gero nerodo - tai tada reikės kreiptis į gyd., kad ką nors darytų. Bet prieš kreipianis įsitikink, kad nesilauki... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 10 29, 11:01)
laba ryta 4u.gif

Realiai jei abu su vyru sveiki,tai taip ir reiktu daryt,cia labai sveikas poziuris,sakyciau.
Aisku,jei bedu yra,tai reikia tvarkyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyrika: 29 spalio 2014 - 11:52
Sveikos smile.gif

EvelinaZ, 4u.gif 4u.gif 4u.gif Mano siulymas eiti pas gydytojus, kartoti HCG ir scan'a. Gali buti prireiks vaistu ar dar rimciau...

steijjse, toks planas kad nesekti vaisingu dienu, tiesiog gyventi neplanuojant nestumo ir pasiduodant likimui i rankas yra labai puikus - labai greitai sulauksit geru rezultatu smile.gif O apie galimybe neturetu visai vaiku po vienos nesekmes, kai be problemu pastoti gali, neturetum net prisileisti tokiu minciu. Statistiskai didesnis procentas moteru patiria viena persileidima nei kad visai ju nepatiria. O persileisti dar karta is eiles ar tris kartus is eiles yra labai mazas procentas. Taip kad labai didele tikimybe kad antras nestumas bus sekmingas mirksiukas.gif Nesisaugokit, negyvenkit kaip greiciau pastoti mintimis ir pamatysit kaip greitai pagausit tvirta zirniuka mirksiukas.gif
Atsakyti
stejjse:),
aš savo vaisingų dienų irgi neseku, nieko nematuoju. nors mob turiu programėlę, kuri apskaičiuoja mėmes ir pažymi vaisingas dienas g.gif tiesą pasakius, vyro nelaužiu myliukui. Kada užsinorim, tada ir veikiam.
Arbatą tai gersiu. Noriu. Man ji turėtų padėti ir nuo bronchito pasveikti lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2014 10 29, 13:00)
stejjse:),
aš savo vaisingų dienų irgi neseku, nieko nematuoju. nors mob turiu programėlę, kuri apskaičiuoja mėmes ir pažymi vaisingas dienas  g.gif tiesą pasakius, vyro nelaužiu myliukui. Kada užsinorim, tada ir veikiam.
Arbatą tai gersiu. Noriu. Man ji turėtų padėti ir nuo bronchito pasveikti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Oj, mano svajonė gyventi ir nesekti tų vaisingų dienų... Bet mums taip neišeina schmoll.gif

Kai darėmės IVF, tai apie myliuką beveik negalvojom, nes abu labai užimti, naktys buvo skirtos tik išsimiegojimui.... Tik savaitgalį atsipalaiduodavom... Tad kaip benorėčiau - grafiko laikysimės ir toliau sad.gif
Atsakyti
aciuu mergytes uz gerus zodzius 4u.gif
Atsakyti
kazkuri is cia esanciu mergyciu geria GUNA FEM lasiukus, noriu paklausti:
ar koks poveikis jauciamas? ar kas nors kitaip jausmas yra? ar nebuwo prasta savijauta iskart?
Atsakyti