QUOTE(EvelinaZ @ 2014 10 29, 08:29)
Sveikutes
Pamaciau jusu liudna temele apie persileidimus

ir sugalvojau jusu paklausti. As patekau i tokia pacia nelaime kaip jus visos.
Is pradziu apie save trumpai.
taigi labai laukiau vaikucio ir mes su vyru nusprendem daryt ivf( na maums kitos iseities nebelieka). Taigi viskas praejo labai skalndziai. Sulaukiau nusotabiu ryskiu juosteliu, ganetinai anksti, buvau labai laiminga, tikejau kad pavyko. Prsidejo ir pozymiai kurie dar karta patvirino man

. Bet nuejau pasidaryt HCG, nebuvo labai aukstas, bet progesteronas labai aukstas ir geras buvo. Pakartojau HCG, bet vel jis nepaaugo kiap reikia, jau sunerimavau. Pasidariau kelis kartus HCG ir daugiau nesinervavau. Taigi atejo ultragarso diena. Naujienos nekokios namelis yra o vaikelio nera

tada buvo lygiai 7 savaites. Zinoma nuejau pas daktara pasake paprasciausiai gamtos atranka

. labai skaudu buvo verkiau kruvinom asarom

Isivaizduokit kaip liudna kai ateina kitos prie taves padaro scana ir pasako dar kad dvynukai , o tau nieko. Taigi daktaras paaiskino kad laukti nuo 3-4 savaites kad pati persileisciau

. Dabar praejo jau 3 savaites jokiu pozymiu apie persileidima nera, tik stiprus nestumo pozymiai ( pykina, krutine skauda, labai pavargstu) tai mane tiesiog zudo, jauti kad nescia bet nestumo nera . Man dare tik 1 karta ultragarsa, galvoju pirmadieni vel skambinti kad padarytu dar karta, nes jau man turetu but 10 savaiciu, o jokiu pozymiu nera persileidimi ir reikalausiu kad darytu isvalyma.
Ar buvo mergaites jums tiek laiko kad neateitu mmm ?
Labuka,analogiska situacija i mano,labai uzjauciu..
As po ilgu bandymu pastojau naturaliai,bet viskas toliai rutuliojos taip pat..
Man liepe laukti irgi,bet as jau po savaites prasiau,kad kazka darytu. Dave man vaistu,liepe vartot namie. Kazkaip bijojau,bet ta diena,kai buvau nusprendusi jau vartoti vaistus,prasidejo lengvas kraujavimas. Dar palaukiau diena ir ivyko persileidimas. Kadangi labai kraujavau ir siaubingi skausmai kamavo,vyras veze i klinikas.
Laikykis.. zinau,koks tas jausmas.. as ir ta laika jauciau nuovargi,buvo kietesne krutine ir t.t. ziauru,kai laukiesi,bet nesilauki.. plius mano seimos daktare buvo sokiruota,sake,jog gali ir sepsis koks isimest..
Zodziu,laikykis,prasyk,kad duotu vaistu,guldytu,ziuretu,nes jau vien psichologiskai tai didziule trauma..