Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

Siaip jei neduosi kysio,niekas nenugydys,bet paskirs laika po menesio,lieps kiekviebo tyrimuko laukt velniai zino kiek ir t.t. plius jei jau labai nepatiksi,permes kitam daktarui,pasakys,kad va tas ir anas labiau specializuojasi toje srityje arba pas kita bus greiciau ir pan.
Tai as einu arba privaciai i visokias VK,tai ten net ner klausimu,vis tiek vizitas brangus. Arba einu i klinikas kazkaip atknisus kontaktus ir bandau prasitrint kaip i nuolatibe paciente biggrin.gif tada ir koki lita reik duot.. kitaip as kantrybes neturiu laukt apsilankymo menesiais blush2.gif
Papildyta:
Dar pora sykiu esu darius,kad einu privaciai pvz i VK ar koki Motina ir vaikas,pabendrauju,pakalbu ir bandau prasytis i valdiska vieta,kur daktare dirba. Ir ne vien del pinigu apziuros metu,ten jos nemokamai visus tyrimus gali atlikti. Paskutini syki visus mano ir vyro hormonus istyre klinikose,butu kainave apie 500lt kokiam sorpo,bet viskas dykai,tik daktarei 100lt. Tai va kartais tas kysis yra gerai tuom,kad sumoki zymiai maziau,negu eitum privaciai.
Aisku,vagiam is valstybes tada.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 11 04, 14:38)
Siaip jei neduosi kysio,niekas nenugydys,bet paskirs laika po menesio,lieps kiekviebo tyrimuko laukt velniai zino kiek ir t.t. plius jei jau labai nepatiksi,permes kitam daktarui,pasakys,kad va tas ir anas labiau specializuojasi toje srityje arba pas kita bus greiciau ir pan.
Tai as einu arba privaciai i visokias VK,tai ten net ner klausimu,vis tiek vizitas brangus. Arba einu i klinikas kazkaip atknisus kontaktus ir bandau prasitrint kaip i nuolatibe paciente  biggrin.gif tada ir koki lita reik duot.. kitaip as kantrybes neturiu laukt apsilankymo menesiais  blush2.gif
Papildyta:
Dar pora sykiu esu darius,kad einu privaciai pvz i VK ar koki Motina ir vaikas,pabendrauju,pakalbu ir bandau prasytis i valdiska vieta,kur daktare dirba. Ir ne vien del pinigu apziuros metu,ten jos nemokamai visus tyrimus gali atlikti. Paskutini syki visus mano ir vyro hormonus istyre klinikose,butu kainave apie 500lt kokiam sorpo,bet viskas dykai,tik daktarei 100lt. Tai va kartais tas kysis yra gerai tuom,kad sumoki zymiai maziau,negu eitum privaciai.
Aisku,vagiam is valstybes tada.. doh.gif

tai va todel ir as dawiau.. nu galwojau Biofirste as uz konsultacija sumokeciau 80lt bet ten jau uzregistruoja, ateini sawo laiku.. o va vakar kai varem y ligonine as jokios eiles neturejau, tai atejau ir ejau po merginu kurios buwo anskciau atejusios, o kai jau atejo po manes, tai ir stovejo lauke, kol as nueisiu.. tai net ir enzinau.. gaunasi taip kad ir as be eiles ejau.. bet kai jai skambinau du kartus, tai ji graziai kalbejo, aiskino kaip ja rasti ir opan. nors buvo su klientais.. tai net ir nezinau.. nesinorejo jai duoti to kysio.. bet kai ji amne ten visaip teigiamai nuteike.. tai taip ir gawos..
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 11 04, 15:45)
tai va todel ir as dawiau.. nu galwojau Biofirste as uz konsultacija sumokeciau 80lt bet ten jau uzregistruoja, ateini sawo laiku.. o va vakar kai varem y ligonine as jokios eiles neturejau, tai atejau ir ejau po merginu kurios buwo anskciau atejusios, o kai jau atejo po manes, tai ir stovejo lauke, kol as nueisiu.. tai net ir enzinau.. gaunasi taip kad ir as be eiles ejau.. bet kai jai skambinau du kartus, tai ji graziai kalbejo, aiskino kaip ja rasti ir opan. nors buvo su klientais.. tai net ir nezinau.. nesinorejo jai duoti to kysio.. bet kai ji amne ten visaip teigiamai nuteike.. tai taip ir gawos..

Kitas dalykas,galetu sakyt,kad va lauk savaite,nes eile ir pan.
As siaip nemegstu ir kysiu,bet nu suvokiu,kad daktare manes pilnai galejo nepriimti. Jei jau sakom,kad toks darbas,tai ju darbas tikrai nera bet kokia kaina i tarpelius sudelioy pacientus,priimt kio greiciau ir t.t. nekalbu apir ekstra atvejus,kai reikia skubios pagalbos,bet daznai priima,nes mes taip norim..
Paskaitykit kokia padetis uzsienio nestukiu ar planuojanciu. Viskas grieztai,jokiu tytimu be 3 persileidimu ir t.t.
O mes daznai norim siandien,greit,be eiles ir kad istirtu nuo iki..
Kai einu pagal numatyta plana,laukiu eilese,tyrima skiria pagal esamas indikacijas,tai neduodu nei cento ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyrika: 04 lapkričio 2014 - 14:53
QUOTE(lyrika @ 2014 11 04, 14:52)
Kitas dalykas,galetu sakyt,kad va lauk savaite,nes eile ir pan.
As siaip nemegstu ir kysiu,bet nu suvokiu,kad daktare manes pilnai galejo nepriimti. Jei jau sakom,kad toks darbas,tai ju darbas tikrai nera bet kokia kaina i tarpelius sudelioy pacientus,priimt kio greiciau ir t.t. nekalbu apir ekstra atvejus,kai reikia skubios pagalbos,bet daznai priima,nes mes taip norim..
Paskaitykit kokia padetis uzsienio nestukiu ar planuojanciu. Viskas grieztai,jokiu tytimu be 3 persileidimu ir t.t.
O mes daznai norim siandien,greit,be eiles ir kad istirtu nuo iki..
Kai einu pagal numatyta plana,laukiu eilese,tyrima skiria pagal esamas indikacijas,tai neduodu nei cento  ax.gif

As esu is uzsienietukiu, tai galiu pasakyti, kad nu eina jie k....ku su tokiai ju tempais ir kainomis blink.gif Gerai, kad dali draudimas padengia, nes kai pamatai saskaitas, tai zinokit, nereikia ir plauku rautis patys krenta. O tempai, tai tokie, kad pradejau issamius tyrimus praitu metu rugseji, va jau greitai Kaledos, o dar nevisi tyrimai padaryti. Tyrimu nieks nedaro, be praejusiu 12sav. po persileidimo, viskas graziai, pagal eile. Viskas pagal vadoveli. Pas mus islepusios ir gydytojos ir pacientes. Cia be 12sav. net echo niekas nedaro. Progesterono niekas netikrina, HCG irgi tik svajonese... Aisku kysiu cia nera, dupho nera, o ir privatininku ne su ziburiu nerasi. Ir sukis kaip nori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2014 11 04, 16:15)
As esu is uzsienietukiu, tai galiu pasakyti, kad nu eina jie k....ku su tokiai ju tempais ir kainomis blink.gif Gerai, kad dali draudimas padengia, nes kai pamatai saskaitas, tai zinokit, nereikia ir plauku rautis patys krenta. O tempai, tai tokie, kad pradejau issamius tyrimus praitu metu rugseji, va jau greitai Kaledos, o dar nevisi tyrimai padaryti. Tyrimu nieks nedaro, be praejusiu 12sav. po persileidimo, viskas graziai, pagal eile. Viskas pagal vadoveli. Pas mus islepusios ir gydytojos ir pacientes. Cia be 12sav. net echo niekas nedaro. Progesterono niekas netikrina, HCG irgi tik svajonese... Aisku kysiu cia nera, dupho nera, o ir privatininku ne su ziburiu nerasi. Ir sukis kaip nori doh.gif

Tai jei pradedi planuot ir nesiseka,o tau 35,tai gali ir klimaksas greiciau ateit,nei nestumas..
Realiai tai mes cia islepusios,kad jei labai labai noresi,per men gali gaut visus tyrimus ir nebutinai visus mokamus. Uztat as nepykstu,kad reik 50lt duot,nes uz tai,kad ateini be eiles,daktare gal be pietu lieka,ar dar ilgiau po darbo sedi. Na ir bukim saziningos,idomu ar mes ka dykai del svetimo darytume.. nekalbu apie viena karta.
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 11 04, 15:28)
Tai jei pradedi planuot ir nesiseka,o tau 35,tai gali ir klimaksas greiciau ateit,nei nestumas..
Realiai tai mes cia islepusios,kad jei labai labai noresi,per men gali gaut visus tyrimus ir nebutinai visus mokamus.

Mes nuo uzsienieciu skiriames dar ir tuo, kad ieskom ivairiu variantu padedanciu pastoti. Prisimenu kai ejau pirkti salavijo pas viena zolininka, tai jis i mane pasiziurejo ir sako "raganausi" lotuliukas.gif lotuliukas.gif As tik syptelejau, bet nieko neatsakiau. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2014 11 04, 16:36)
Mes nuo uzsienieciu skiriames dar ir tuo, kad ieskom ivairiu variantu padedanciu pastoti. Prisimenu kai ejau pirkti salavijo pas viena zolininka, tai jis i mane pasiziurejo ir sako "raganausi" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  As tik syptelejau, bet nieko neatsakiau.  lotuliukas.gif

Gi mes seniausi pagonys Europoj lotuliukas.gif
O tai ka apie bebro liauka pasakytu? biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 11 04, 16:40)
Gi mes seniausi pagonys Europoj  lotuliukas.gif
O tai ka apie bebro liauka pasakytu?  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Man atrodo apie bebro liauką jau visi žino... O gal man taip atrodo, nes aš visame tame verdu, kitiems gal neaktualu g.gif

MB dabar geria bebro sruoglių tabletes, na aš jum pasakysiu ir smirda jos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 11 04, 16:48)
Man atrodo apie bebro liauką jau visi žino... O gal man taip atrodo, nes aš visame tame verdu, kitiems gal neaktualu  g.gif

MB dabar geria bebro sruoglių tabletes, na aš jum pasakysiu ir smirda jos...  doh.gif

Na tabletes gal ir zino,bet visokias uzpiltines. Pvz uzpilta gyvate pamatytu,tai mirtu turbut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 11 04, 15:50)
Na tabletes gal ir zino,bet visokias uzpiltines. Pvz uzpilta gyvate pamatytu,tai mirtu turbut  biggrin.gif

Speju, kad ir tu bebru liauku nezino, pas juos gi viskas kas labaratorijose pagaminta yra gerai, o kas naturalu tai nieko jie nesusigaudo. Paleisk juos i miska, tai gi net nei grybu nezino, jei arbatzolese susigaudo. Viska is pokeliu laka... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2014 11 04, 16:58)
Speju, kad ir tu bebru liauku nezino, pas juos gi viskas kas labaratorijose pagaminta yra gerai, o kas naturalu tai nieko jie nesusigaudo. Paleisk juos i miska, tai gi net nei grybu nezino, jei arbatzolese susigaudo. Viska is pokeliu laka... doh.gif

Kas nežino - žolininkai? blink.gif Juopkaujat gal? Viską jie žino, kitaip nebūtų žolininkais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 11 04, 16:33)
Kas nežino - žolininkai?  blink.gif  Juopkaujat gal? Viską jie žino, kitaip nebūtų žolininkais  mirksiukas.gif

as aplamai apie uzsieniecius... O zolininku cia vienetai. Nes siaip paprasti zmones netiki zoliu galia, jiems tik paracetamolis ir siaip visoks brudas tinka ir patinka doh.gif
Atsakyti