Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

sveikos,
paskaiciau jusu pasisakymus. Baisu... As tik pirma negimdini kankinausi, nes, matyt, jau buvo prasidejes vidinis kraujavimas. Antrojo praktiskai visai nejutau. Iprastos mm. unsure.gif

Laukiu mm. Nerimauju... Ko tais panika ima unsure.gif Rentgenas ir antibijotikai – ne tas menuo, kada noreciau dziaugtis del dvieju bruksneliu unsure.gif blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Linuete @ 2014 10 21, 18:59)
mano mama irgi panasiai,nemoka patylet schmoll.gif
gal nieko baisaus truputis alkoholio ax.gif vis geriau nei itampa,zinoma tik padaugint nereik

Nepadauginu,bet atsipalaiduot ir nurimt tik po taure vyno tai irgi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vikusituka @ 2014 10 21, 19:08)
sveikos,
paskaiciau jusu pasisakymus. Baisu... As tik pirma negimdini kankinausi, nes, matyt, jau buvo prasidejes vidinis kraujavimas. Antrojo praktiskai visai nejutau. Iprastos mm. unsure.gif

Laukiu mm. Nerimauju... Ko tais panika ima  unsure.gif Rentgenas ir antibijotikai – ne tas menuo, kada noreciau dziaugtis del dvieju bruksneliu  unsure.gif  blink.gif

Mano sesuo pagimde sveika berniuka,o apie nestuma suzinojo tik 4men..
Per ta laika buvo Kaledos,Naujieji,sirgo gripu,jokio folio negere..
Tad gal nereik panikuot?
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 10 21, 19:10)
Nepadauginu,bet atsipalaiduot ir nurimt tik po taure vyno tai irgi  doh.gif

Man irgi kartais buna, kad uzsinoriu... bet nusprendziau keisti taktika. kai man blogai, uzsikaiciu skanios arbatos, o kai nuotaika super gera, paskanauju vynu. tad dazniau geriu arbata, o ne vyna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2014 10 21, 19:14)
Man irgi kartais buna, kad uzsinoriu... bet nusprendziau keisti taktika. kai man blogai, uzsikaiciu skanios arbatos, o kai nuotaika super gera, paskanauju vynu. tad dazniau geriu arbata, o ne vyna biggrin.gif

Puiki taktika thumbup.gif reiks pabandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 10 21, 11:08)
Bet kazkaip vis tiek neauprato.. dar pasakiau,kad ner cia mum taip lengva pastot ir neaisku kada vel bus tas nestumas,tak atreze,jog uzuot lakste po keliones,geriau jau uz tuos pinigus gydytumemes  blink.gif
Galvojau,kad sprogsiu,isrekiau viska,kiek tyrimu pridaryta,kiek laukta..
Siaip mama mano geras zmogus,bet nu ka as zinau,issilavinimo trukumas ar amzius,bet nesipranta.. mano giminej iprasta netyciukus turet,o ne negalet pastot,tuo labiau persileist..

Apgailestauju mergyt , kad sitaip nesupranta ir isvis nusisneka atrodo pats artimiausias zmogus. Del to manau neverta kad ji zinotu kas vyksta jusu seimoj o tai neduok dieve visos kaimynes suzinos kad kazkas negerai.
Papildyta:
QUOTE(lyrika @ 2014 10 21, 11:18)
Puiki taktika  thumbup.gif reiks pabandyt  mirksiukas.gif

Gerai butu kad mane arbata uzkistu. Vakar MB sake mate pazystama kuri gimdys kaip ir as kad buciau sako pilvas jau didziulis. Nepatikesit kaip susiparinau. Ir aisku apetitas is tu nervu. Kad neapsiest pries miega tai saulegrazas lukstenau. Visus pirstus nusivariau smile.gif)) pastebejau kad arausi emocinali slamsteja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daivutyte @ 2014 10 21, 19:27)
Apgailestauju mergyt , kad sitaip nesupranta ir isvis nusisneka atrodo pats artimiausias zmogus. Del to manau neverta kad ji zinotu kas vyksta jusu seimoj o tai neduok dieve visos kaimynes suzinos kad kazkas negerai.
Papildyta:

Gerai butu kad mane arbata uzkistu. Vakar MB sake mate pazystama kuri gimdys kaip ir as kad buciau sako pilvas jau didziulis. Nepatikesit kaip susiparinau. Ir aisku apetitas is tu nervu. Kad neapsiest pries miega tai saulegrazas lukstenau. Visus pirstus nusivariau smile.gif)) pastebejau kad arausi emocinali slamsteja rolleyes.gif

Buciau ir nesakius,bet mes nama del busimu vaiku,kad salia mociutes augtu,pasistatem padaline tevu sklypa. Tai kasdien matomes su tevais.
Sutariam gerai,mama be proto myli anukus,galvojam bus patogu,nereiks aukliu,o dabar..
Del maisto ir man buna.. arba is vis negaliu praryt kasnio,arba edu viska is eiles.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyrika: 21 spalio 2014 - 18:33
QUOTE(lyrika @ 2014 10 21, 18:32)
Buciau ir nesakius,bet mes nama del busimu vaiku,kad salia mociutes augtu,pasistatem padaline tevu sklypa. Tai kasdien matomes su tevais.
Sutariam gerai,mama be proto myli anukus,galvojam bus patogu,nereiks aukliu,o dabar..
Del maisto ir man buna.. arba is vis negaliu praryt kasnio,arba edu viska is eiles.. doh.gif

Man tai iki mano tevu dvi su puse valandos lektuvu, o iki B tevu valanda su masina. Tai kai pas juos vaziuojam, visada ta pati giesmele ir asaros... "kaip mes toli, kaip mums jie nerupi, kaip jiems negerai, kaip sunku bus vieniem vaikus auginti, kaip jie anuku negales matyti ir t.t. " doh.gif O mes su B du laimingi "piktukai" sedim patenkinti, kad taip toli nuo ju... Isivaizduoju kas bus kai nama nusipirksim doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 10 21, 18:33)

Dar pastebejau viena dalyka,kad po visokiu tokiu itampu imu piknaudziaut alkoholiu.. ta prasme taure vyro,butelia alaus per vakara. Po nedaug,bet kitaip nebesusitvarkau su emocijom niekaip..

Suprantu, man tas pats tik su rukymu 4u.gif
po persileidimo kaip smekla blaskiaus po miesta ir rukiau ant kiekvieno kampo doh.gif ir dabar jei baisingas koks stresas iskart cigarete doh.gif lb pykstu ant saves ir sakiau tikrai uzrauksiu sita nesamone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuete @ 2014 10 21, 17:03)
Kiek visko tyraiau nieko nerado,taip pat ir kariotipa ir afs...vienintele problemele policistines kiausides,vartoju clostylbegyta folikulam augti,auga viskas tvarkoj.Gal cia kokios psichologines problemos...
Papildyta:

Berods cia forume ir suzinojau smile.gif ryt eisiu pas kazkoki profesoriu,kuris dirba su kardiosepsu,paklausysiu jo nuomones,gal ka patars

o kas yra kardiosepsas?
bandziau paieskoti internete reiksmes.. bet neradau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 10 22, 08:40)
o kas yra kardiosepsas?
bandziau paieskoti internete reiksmes.. bet neradau.. g.gif

Nežinau ką konkrečiai čia turima omeny, bet Kordicepsas yra toks maisto papildas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 22, 09:29)
Nežinau ką konkrečiai čia turima omeny, bet Kordicepsas yra toks maisto papildas smile.gif

Aga apie Kordicepsa as vakar paskaiciau internete.. 4u.gif

o kada jums po persileidimo atsirado mmm?
as galwojau gal tas persileidimas ir yra mmm.. bet susimasciau...
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stejjse:): 22 spalio 2014 - 09:04
QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 22, 09:29)

QUOTE(stejjse:) @ 2014 10 22, 09:39)
Aga apie Kordicepsa as vakar paskaiciau internete..  4u.gif

Aš esu kursą to Kordicepso suvartojus g.gif
Atsakyti