Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

-25% 4u.gif
http://www1.blooming..._ID=14705246204
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2014 10 24, 17:44)
ilgalaiki tiesinima? mano dukra labai nori, bet bijau, kad plaukams nepakenktu g.gif del sulfatu, tai as kazkaip niekada demesio nekreipiau blush2.gif
o kokia kaina Alterna priemoniu skaitytusi gera? smile.gif

aga ilgalaikį ale brazilišką drinks_cheers.gif ai mano plaukai nėra tokie,kad turėčiau labai saugoti smile.gif dabar labai faina wub.gif ,o kaip bus - bus matyti biggrin.gif
ant buteliuko pažiūrėjau ,tai pačioj pradžioj jau rašo,kad 'This sulfate-free cleanser builds volume...' ir tt aš irgi nekreipdavau ,tik dabar va pasakė,tai reikia žiūrėt ax.gif

pažiūrėjau,kad aš tą rinkinį pirkau už $29.10
Atsakyti
kuria val pirksit sierra?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 10 24, 18:51)
aga ilgalaikį ale brazilišką drinks_cheers.gif ai mano plaukai nėra tokie,kad turėčiau labai saugoti  smile.gif dabar labai faina  wub.gif ,o kaip bus - bus matyti  biggrin.gif
ant buteliuko pažiūrėjau ,tai pačioj pradžioj jau rašo,kad 'This sulfate-free cleanser builds volume...' ir tt aš irgi nekreipdavau ,tik dabar  va pasakė,tai reikia žiūrėt  ax.gif

pažiūrėjau,kad aš tą rinkinį pirkau už $29.10

nu fainai, lauksiu atsiliepimu, kaip tas tiesinimas po keliu plovimu laikys smile.gif mano dukros plaukai linke garbanotis, kazkaip sunku patiketi, kad ilgam istiesintu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(B M W @ 2014 10 24, 16:46)
ne,neturiu tokiu,turiu pukine.Man Columbia viskas patinka ka turiu ir ka esu macius smile.gif

o jusu pukine nemazinta? n es girdejusi esu kad jos arba atitinka arba i mazzesne puse ir nzn dabar ar siaip S mano dydis bet jei mazinta, anksta bus ir nzn koki dydi rinktis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2014 10 24, 16:55)
kuria val pirksit sierra?

kai tik susirinks,junkites mergaites truksta apie 40$ 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lin1 @ 2014 10 24, 17:11)
o jusu pukine nemazinta? n es girdejusi esu kad jos arba atitinka arba i mazzesne puse ir nzn  dabar ar siaip S mano dydis bet jei mazinta, anksta bus ir nzn koki dydi rinktis wink.gif

Mano puikiai atitinka dydi ir tinka,gerai nesiojasi ir skalbiasi ir pukai nelenda.As patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B M W @ 2014 10 24, 14:47)

Prie kai kurių prekių šalio šio kodo rodo dar ir 20 proc. nuolaidą. Ar Macys gali būti naudojami du kodai, ar aš labai gerai noriu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 10 24, 13:08)
wub.gif  flirt.gif  biggrin.gif

sveikinimai dideliausi dukružei nuo sm tetų  biggrin.gif  oro_buckis.gif  happybday.gif
o laikas lekia tikrai  unsure.gif  drinks_cheers.gif

QUOTE(zeneta @ 2014 10 24, 13:10)
Troliuk su gimimo diena mazaja  4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(juratyte26 @ 2014 10 24, 13:22)
Ir as prisidedu prie sveikinimu  4u.gif  wub.gif

ACIU ACIU TETOS biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
1 included for free in ticket fare

Merginos, sitas parasymas kaip perki bilietus, jau sako kad lagaminai jau iskaiciuoti i kaina? ar taip ? g.gif

nereik kaip rayniere dar atskirai moketi uz juos g.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2014 10 24, 17:25)
Prie kai kurių prekių šalio šio kodo rodo dar ir 20 proc. nuolaidą. Ar Macys gali būti naudojami du kodai, ar aš labai gerai noriu.  biggrin.gif

taikys viena koda 4u.gif
Atsakyti
Merginos, iš kur perkate lovatieses?
Atsakyti
QUOTE(vingure @ 2014 10 24, 18:08)
Merginos, iš kur perkate lovatieses?

Maciau mergaites is macys labai grazias pirko,dar is amazon 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2014 10 24, 15:20)
Sveiki  4u.gif
Labai prasau tokios info Vilnietems

Kas gyvenate Lazdynuose ir Santariskese, parasykite man i pastuka nikus.  4u.gif

Dekinga.

as lazdynuos bigsmile.gif

sveikutes

Troliuk su gimtadinieniu mazaja wub.gif
Atsakyti